Comori de nov-dec 04 (154)
Raspunsuri - Pagina 18
miria_cristina spune:
ANDREEA - Gradinita este particulara si este in spatele postei Puisor. Pe strada Ion Creanga, vis-a-vis de una de stat buna, dar care nu mai avea locuri si unde oricum erau in grupa 40 de copii. ori ea este mica s-o dau in grupe atat de mari.
De la anul, am sa incerc sa-i gasesc loc la stat pentru ca abonamentul la una particulara este mare oricate optiuni ar avea sau oricat de dragute ar fi educatoarele.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
PAXELA - Ce pot a spun!!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi suntem binishor, ruxi azi noapte probabil ca a tras un partzuletz si a facut kk fff moale, s-a si speriat ca a zis mami n-am facut pipi uite acum fac la olitza (s-a pus repede si a facut ca sa-mi demonstreze saracutza) 
dar am pantalonii uzi ![]()
deja i-am dat floratil(o chestie pentru refacerea florei intestinale) sper sa nu o apuce si diareea ca imi dau demisia ![]()
andreap, sanatate multa mariucai
si eu as zice ca a fost o coincidentza cu vaccinul...poate este viroza...la dr ati mers? ce-a zis?
miki,
imi pare tare rau ca ai dureri si usturimi ...eu nu stiu ce sa te sfatuiesc ca eu nu am avut asa ceva de la cezariana...insa ama vut altele 
onitza, am vazut ca esti suparatzica, am cautat aici sa vad de ce...dar nu ai zis nimik
sper ca sunteti sanatosi
miria, imi pare rau de julitura...bine ca ei ii place la gradi si tu te-ai mai linistit...
pe amandoua
paxelina
mi-a placut tare mult filmuletzul
copilashii
adriana
si sanatate copilashilor
aime, eu nu reusesc sa vad pozele 
va
pe toate si pe copilashi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by paxela
primul contact cu marea si primi pasi,
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
doamne ce cumintica e printesica!!!
chiar nimic nu zice si au facut-o leoarca valurile

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
SUbscriu...chiar ii place!!! mai vrea, ba chiar sa faca si o baie, de ce nu????:)))))))) e atat de dulceeeeeeeeee!!!
TRY pai ar fi nora perfecta pentru Adrienutu!!!! curajoasa, frumoasa, cumintica, combinatia ideala!!!!!!
![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
pup
ochiosul cu turban , e frumushel foc...si ultima poza parca zici ca are legatura cu prima(cea in care se cantareste sa vada daca a slabit la sauna) ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
andreap spune:
'neata
Mariuca e bine,multumesc de intrebare.nu a mai vomitat deloc,KK normal,a mancat bine,am fost in parc si a alergat ca de obicei...cred totusi ca a fost de la atatea antitermice date pre 'din scurt'.Bine ca a trecut,niciodata nu a facut asa urat la un vaccin.fetelor,tremura toata,se ghemuise intr-un colt si tremura.M-am speriat rau de tot,mai ales ca nu ma lasa sa-i iau temperatura si nu stiam cat are

Miria,stiam si eu ca e o gradi in spate la posta puisor,detul de buna si 2 persoane mi-au spus ca si-au inscris foarte usor copilasii,ca nu prea se inghesuie lumea.probabil au avut ei noroc.la cea particulara cat dai?ca ma gandesc sa o testez si eu pe mariuca din primavara.
Paxela..mai dar cat are fata ta?stiu..normal,dar e tare grabita
..deja paseste..la 1 an o sa alerge!
Monica,pupici lui Ruxita cea mare!
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aime spune:
'neata!
o
cine doreste?
Andreea bine ca Mariuca e ok, ca doar tre' sa se sarbatoreasca in we.
Monica tinem pumnii si strumfilor tai
.
Din pacate tre' sa incarc pozele in alta parte, apoi incerc sa le pun iar.Uffffffff...
aime si
Vladimir
onitza spune:
AIME eu vreau doua
...multumim pentru aprecieri; si eu sunt topita dupa el, mai ales ca de la un timp e cumintel, nu am ce sa zic de el, a trecut perioada de crize urate; ma gandesc ca incepe cresa sau gradinita, inca nu stiu sigur ce
si se da peste cap.
Va pup, ies cu puiul afara, apoi ma intorc la treaba.
e asa bine cu mama pe la mine!!
astept si un telefon care imi decide soarta

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL