* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 7
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
In primul rand LA MULTI ANI ALEXUTZA SI XANDRUTZA! Sa fiti fericite si norocoase. Si la multi ani si celorlalte mamici care se serbeaza azi.
La multi ani Bucuriilor nascute pe 30 si Bucuriilor: Alexia Nicole, Alexia Maria, Gruia Alexandru, Alexandru, Tudor Alexandru, Alexander si Alessia
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Lexi - multumesc de urari, esti o dulce ca ti-ai adus aminte!!!LA MULTI ANI !!!si tie si sa te bucuri de printesa Maria- o mandrete de fetita!!!
Si pt ca suntem 2 sarbatoriti azi in casa (unu mai gras ca altul)trebuie sa fiu fata in regula si sa va tratez si eu cu ceva nu???Dau si din partea Xandrutzei, ca ea e in varuieli...poftiti de serviti
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
pufymic spune:
Neata!
Itzy nu mai stiu daca ti-am raspuns....scuza-ma!Piticii sunt aproape ok....Alesio e bine, nu mai are diaree9azi a avut primul scaun normal!dupa o sapt de diaree) iar Nicolas.....ieri as fi zis ca e ok....dar azi-noapte a marait intr-una, a stat cu tzatza-n gura non-stop...si a facut kk de 2 ori...diaree!...
Felicitari pentru vorbareata mica! Mie Nicolas nici mam nu-mi zice....toata ziua striga prin casa in limba lui si inteligibil zice doar tata!
tuturor celor care poarta numele de Alexandru, Alexandra si derivatele!!!!!
Mexxa am vazut pozele tale!Superba ai fost mireasa!!!!(Beatrix multumesc de pont!)
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alexutza_26 spune:
Pufy - e Sf Alexandru - ma bucur ca sunt piticotii mai bine, Doamne ajuta!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lakioana spune:
quote:
Originally posted by cata14
Lakioana, unde vreti sa emigrati? Va pot ajuta cu ceva? (daca vreti Au)
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
Multumesc din suflet pt. oferta de ajutor. Doar ca tara care speram sa ne accepte si sa ne ofere mai multe este Canada. Chiar, voi cand ati emigrat? Cum va simtiti in noua tara?
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
Sephora spune:
Va pup fetelor
La multi ani Alexandrilor si Alexandrelor
La multi ani sarbatoritilor de 30 si tatal meu face azi 52 ani.
Fetelor io m-am dus dar nu-mi arata nick poze de la nunta,le vad pe toate albumele 25 la numar dar nunta nu-i
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Am vazut si io pozele,mama ce greu mi-a fost dar nu m-am lasat.
Mexxa o frumoasa,mi-a placut combinatia,dar eu ma asteptam la rochia care mi-o aratasei,ai schimbat modelul,frumos dar putin cam lucios materialul ptr gustul meu (sper sa nu te superi).Oricum stii ca si-a dat cu parerea o cunoscatoare in domeniu.Pupici noii sotiii si lui Bucuria cea mica.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
itzy-bitzy spune:
Filmuletul promis cu:
MOTZATA PLIMBAREATA
revin mai tarziu
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Adriana mica spune:
La Multi Ani sarbatoritilor!
Pupici pentru Alexutza si Printul Gabriel!
Mexxa, casa de piatra!
Va invit sa va delectati www.totsites.com/tot/dudu/journal" target="_blank">aici cu pozele si intamplarile din concediu la mare (pozele se pot vedea mai mari la sectiunea Photos).
Concediul la mare a fost pentru noi un bun prilej sa ne relaxam, dar mai ales sa petrecm ceva mai mult timp impreuna, toti trei. Desi s-a mai alintat din cand in cand, Dudu s-a bucurat si el de aceasta schimbare. Cat priveste progresele din ultima perioada, a inceput sa ne cheme pe nume cand are nevoie de ceva (pana acum spunea 'ma-ma' si 'ta-ti' fara vreun scop), sa recunoasca obiecte si animale (in poze sau in realitate), sa interactioneze mai mult cu cei din jur (in special copilasi). Suntem bucurosi ca este un copil sociabil, foarte deschis la experiente noi.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
CristinaGoji spune:
Am vazut pozele cu Dudu, doar ca sunt cam mici, in rest se vede ca ati avut o vacanta pe cinste!
Si frumusetea plimbareata a lui Itzy - ce fain merge, zici ca o face de cand lumea!
Felicitari Alexutza si Xandrutza (sincer nu am stiut ca e Sf. Alexandru azi ) La multe luni si pentru Gabriel, Alessia si Dora!
Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major