* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 6
beatrix spune:
Seara buna!
Mexxa, casa de piatra, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de fericire, bucurii si tot ce va doriti voi sa realizati!
ai fost o miresica super! interesanta rochita si mi-a placut mult combinatia alb-rosu!
fetele, intrati pe webshot si dati la cautare "mexxa"! apar albumele ei si acolo sunt cateva poze de la nunta!
CristinaGoji, sa stapaniti sanatosi noua masina si sa va poarte cati mai multi km!
Alipiticot, sanatate puiutilor!
gonghy, bine ai revenit din concediu! te inteleg la faza cu morcovul ca asa sunt si eu de cate ori vin in tara! zici ca-s kamikaze unii soferi! asteptam pozeeeee....
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Sephora spune:
Va pup fetelor
Aici persoana cu litera "S" care va saluta.
Noi suntem bine,am inceput sa mergem destul de binisor,facem progrese de la o zi la alta.Multumim fetelor care ne-au apreciat eforturile
Sunt in schimb suparata ca nu prea mananca,doua zile nu una da.M-a dispera,n-a mai luat nik suntem tot la 9,300.
Mexxa bine te-ai reintors,dar nu se vad pozele.Beatrix acolo sunt poze de la logodna si cununia civila eu n-am gasit nik de la nunta.Mexxa fa ceva cu pozele ca vreau sa te vad mireasa.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Cristina sa stapaniti sanatosi noua masina,sper ca-i mai mare ca acu va inmultiti.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri si azi.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
itzy-bitzy spune:
Hop si eu la miezul noptii precum cucurezul
Cris sa stapaniti sanatosi masina si sa nu mai aveti parte de nici un accident. Ce-mi place semnatura taaa....hmmm nostalgie - nostalgie..chiar voiam sa ma iau de tine ca nu treci acolo cate saptamani ai...si exact in ziua respectiva am vazut 6+ . Ai scapat
Mexxa tu chiar vrei sa ne rugam de tine pt poze haaaa?
Gonghy tu sa nu ne lasi sa asteptam...maine la prima ora pozeeeeeeeee
Pufy cum mai sunt gongolinii? Te-am intrebat de 3 ori pana acu'. Mi-ai raspuns si nu am vazut eu cumva?
Lakioana bravo pt Reby isteata...am vazut poze e o scumpa. Multa bafta in schimbarea vietii voastre.
Skumpik bine ai revenit...mai poftiti ...mai poftiti
Sephora l-am vazut si eu pe Matti cum stinge si aprinde lumina...super haios
Mamilili am vazut si pozele cu Mathias. Una dintre ele mi-a placut in mod deosebit...ziceai ca e dupa petrecere...cu parul in ochi, ochii inchisi si o mana in sus...nu stiu exact nr ei...dar stii tu sigur...era super haios...
Mirabela l-am vazut si pe scumpul tau umblaret. auzi eu de cate ori vad numele tau imi vine sa cant ca in filmul ala de pe vremea noastra: Maria Mirabeeeelaaaa
ehhhh daca n-am sot bantui si eu pe aici
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
si daca tot vb singura pe aici hai sa ma laud si eu cu odrasla mea.
Ei bine...papusica noastra deja ne spune pe nume Sotului (Bogdan) ii spune Booooooo-Boooooooooo iar mie Ainaaaaaa (Alina). La tati e mai usor si zice mereu...dar la mine a inceput de curand...prima data era pe olita si cand a inceput aia sa cante...semn ca a facut apar si eu in usa si aud: Ainaaaaaaaaa . M-a topit...Noi nu am intentionat s ao invatam asta ....dar ne aude prin casa cred....eu insist cu altele ...
Ahhh si la catel cand il aude sau il vede, zice ammmmmmmm iar la pisicute face tsssssssss.
Noi de obicei ii spunem Ana-Maria. De ceva vreme cand vrea ceva sau face ceva repeta intr-una Ana-Ana-Ana. Daca vrea apa spune Ana, daca vrea in brate iar spune Ana, pt orice vrea arata cu degetul si spune Ana-Ana-Ana.
De mers...merge deja bine-bine poate pun si un filmulet maine...
hai va pup ca am vb destul
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
CristinaGoji spune:
Neatza! Poftiti la !
Itzy - papusica desteapta!
Io am vazut pozele Mexxai Am dat quote la mesajul ei, am copiat doar link-ul si i-am dat paste intr-o noua fereastra
Va multumesc pt urarile cu masina! Sa dea Domnul sa fie fara accidente de data asta.
MamiLili - de data asta am luat un mini-van, cu locul cainelui tot in portbagaj.
Alipiticot - multa sanatate la Raisa si Cosmin! Da, chiar m-am obisnuit cu ideea de bb2. Chiar m-am obisnuit foarte repede, nu m-am asteptat, tinand cont de convingerea mea puternica (,) ca voi avea doar un singur bb.
Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
alexutza_26 spune:
Buna dimineata!!!
Cristina - multumim de cafeluta!
Itzy - woow - cate progrese...al meu nu vrea sa le zica deloc pe nume..desi cand il intreb ce si unde sunt...se duce la locul respectiv sau se uita la jucaria/obiectul respectiv!
LA MULTI ANI!!!!sarbatoritilor zilei de 30, in special grasanului meu iubit, sa creasca mare, sanatos, voios si cuminte!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mirabelac spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
itzy felicitari pt. papusica vorbareata, D nu prea mai vorbeste, mai degraba cand era mic zicea 'mama' sau 'tata', acum recunoaste multe dar nu mai zice mare lucru, doar 'tati', 'mama' mai rar, 'pissss' la pisica, 'brrrr' la masini si cam atat, in rest koreeana la greu.
Am vazut poze cu miresica de Mexxa, superba mireasa, de cand nu ne-am vazut ai mai slabit!
Cine vine azi la intalneala de la MC' Donalds?
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
beatrix spune:
Buna dimineatza bucurii!
Gabriel, Dora, Alessia si de Gabrellina!
Itzy, felicitari lui Ana-Maria! ce sa mai, ai fata mare de acum!
Sephora, stai linistita cu kg ca si noi tot acolo suntem, 9.400 dar cica e ok! la greutattea asta +/-100 g stagnam de vreo 2 luni! el e vioi ca d eobicei si se vede clar ca a crescut in inaltime! peste doua saptamani o sa vedem exact cat!
referitor la pozele lui Mexxa, cand dai caute si iti apar mai multe albume, intri pe unul dintre ele, de ex. cel cu logodna si apoi ai stanga sus scris mexxa-albums, te duci pe albums si atunci iti apar toate! cel cu nunta e ultimul (cred ca asa se si intituleste) si aseara era scris cu rosu pe el, new!
sau incearca varianta Cristinei ca pare mai simplu! de, fiecare cu metodele ei!
imi trimiteti si mie parola de la cont, va rog?
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)