Nou stil de viatza (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am uitat sa precizez cei 2L de apa plata cu lamaie!

Mik ia d'aicea sa nu zici ca te-am uitat:

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mephala, eu am facut un tort cu blat cu cacao, crema pufoasa de lapte concetrat, stafide hidratate. Grasimi nu erau deloc.
Dordia, ai dreptate, nu trebuia sa-mi fac de cap.

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu peltea de gutuie
- mazare in sos de rosii si ficetei de pasare. un iaurt simplu. un mar
- salata verde cu ceva. putina brinza.

V-am pupat si fiti atente cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Dorm cu capul pe tastatura. Revin cand ma trezesc...

Dordia, da-mi bice pana atunci...linistita!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Neata!

Dorm cu capul pe tastatura. Revin cand ma trezesc...

asta-i buna! auzi la ea!
cate ceasuri ai dormit ast' noapte? eu am prins vreo doua, si alea cu Teo pe picioare, caci e racit varza. Si Iustin, si eu....si acum trebuie sa fiu fresh, ca au nevoie de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor sunteti totale , serios!

Adevarul e ca nu mai mancasem nici un miam miam cam de mult , avand in vadere ca trebuie sa fac zilnic pt kupila mea si nu am bagat degetu in creme. le merit din plin. De dulce nu o sa ma mai ating , promit. Maine o sa am cu ce sa ma laud. Nu mult dar ceva este.

Va pe toate si sa aveti o zi buna!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

buna dimineata si sa va fie de bine weekend-ul!!!!

si mie mi s-a stricat pc-ul!

md ovaz cu lapte 1.5, cafea
11 un morcov
p sunca presata, piine neagra, rosie, gogosar
c salata de rosii cu brinza

Sper sa revin la obiceiurile bune din primavara!!!

va pup si va doresc o saptamina minunata!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna ziua!

Dordia, multumesc mult ca nu mi-ai trecut greutatea de saptamana trecuta. In ce zona locuiesti acum? E bine ca te muti langa mama ta numai sa iti gatesti singura
Exista diete si pentru sarcina .Poti sa nu te ingrasi prea mult!
Dar nu mai face excese ca ieri! Te menajez si nu iti dau bice.

Aida, bine ai venit si sa slabesti mai repede! Ia niste crom ca sa-ti taie pofta de dulce.

Carmen, ce a ales micutul de pe tava? Al meu a ales cartea de joc, painea si banul.
Ai gatit multe bunatati.Ai mancat si tu din foietajul ala?
Sanatate pentru toti !

Zuzilici, La multi ani! pentru ieri. Tie si fetitei! Ti-ai cumparat casa visurilor? Mai tii vreo dieta? Nu mai manca mult!

Delidana, nu ti-ai luat si role prin Herastrau?

Citeam ieri un interviu luat lui Virgil Stroescu de revista GOOD FOOD si spunea printre altele ca mesele trebuie luate la interval de 5 ore si nimic intre. 5 ore trebuie sa treaca si de la ultima masa pana la culcare.

Asta spunea si dieta de slabit in somn postata de Lili_ka.Am incercat si eu sa respect intervalul asta intre mese si nu e asa frustrant.
Trebuie sa evitam cat mai mult grasimile.

Am fost saptamana trecuta la piata(mi se intampla cam rar) si nu m-am putut opri din cumparat diverse legume.Asa ca am gatit cateva zile .
-Gogosari umpluti cu carne.---nu m-am atins de ei ca nu mananc carne de vita si pui
-Tocanita de ciuperci
-Supa-crema de praz cu lapte si cascaval---nici asta nu am mancat ca nu mananc lactate
-Prajitura cu afine, delicioasa cu branza de vaci, blat de biscuiti cu unt---la asta chiar nu am rezistat.
-Am tot mancat salata verde cu stevie si loboda.Ahhh, ce-mi plac frunzele crude, nu stiu ce o sa ma fac la iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doroty, Teo a ales o iconitza, pixul si creioanele colorate.
Cat despre mine, da, am mancat de toate, cu prisosinta.

Ce multe bunatati ai gatit! Carne nu mananci? Nici lactate? Atunci cu ce te hranesti? Legume si fructe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

aida- bine ai venit si aici!

uite cauta pe google heritege elite de zi, eu zic ca ma ajutat f mult la faza cu abtinerea de la dulciuri( asta era problema cea mai mare la mine).Incearca sa iei doar sa zicem pentru zece zile si sa vezi efectul.

Si eu merit multe biciuiri pe spate dar sa stiti ca indiferent ce mananc nu se mai depune spre norocul meu.
Vreu sa incep o alta dieta ( inca nu stiu care, cochetez cu cea de 13 zile)in care sa mai dau jos aprox 9-10 kg si sincer imi ajunge.Am slabit f mult la fata si daca mai dau mult jos nu va fi ok.

Bafta la toate felele la slabit!

mamidestefan - pe unde esti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, parca vad ca o sa ai un artist in familie!

Doroty, n-am role si nici nu stiu sa ma dau...erau insa multi "rolisti" in parc, chiar barbati in jur de 40 de ani cu copii, si ei tot pe role.

Ina, salutare!

Tzuni, iar ai fost la petreceri in weekend?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput