Nou stil de viatza (149)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor multumim de dedicatii , sunt bune cu multe amintiri.

Pai acum cand am terminat treaba eu nu mai am chef miscare

Si ficamea sta in spatele meu si ma impinge cu funduletul ei osos. Stai ca acum vrea sa imi taie din par , noroc ca nu isi gaseste foarfeca ei

Un weekend de milioane va doresc la toate!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

La multi ani pentru toate Mariile! (n-am apucat ieri sa mai postez)

La multi ani de Sf. Ana! (azi sunt Sf. parinti Ioachim si Ana)

si azi chiar n-am nimic de spus nimanui decat ca ne-am simtit bine ieri, la taierea motului lui Teo. Am mancat si am beut si am incheiat seara cu un film.

Voi?

Mergi la inceput

Melodia zilei , ne-o da cineva azi?

Azi e o zi de stagnare , ca ieri m-am dat la 4 prajiturele , dar inainte de ora 6

Azi:
-lapte 0,1%
-salata
-compot de casa.

nov2006

Mergi la inceput

Ok!
Atunci pun eu o melodie. Sper sa nu supar pe nimeni si sa va placa.

Melodia de azi

O seara buna!

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara dragelor...

Eu am ramas fara net...asa ca...am tras un chiul mic. Dar...s-a remediat problema si gata....am net!!!

tuturor MAriilor si Anelor....si derivatilor...sa fiti sanatosi si la punga grosi!!!

Noi suntem ok, in grafic cu greutatea care...se pare ca nu scade dar...nici nu creste. Azi am papat ceva mai mult ca am fost la masa la mama de ziua ei....deci...interzise la greu....asa ca maine...ma axez pe fructe si legume si ceva iaurt. In rest sunt ok, BB e ok, sper cel putin...ca greturi inca am dar nu rele, iar somn si foame...cat cuprinde.

Aida... ai incredere ca o sa reusesti alaturi de noi. Uita-te la mine ca am reusit...si inca...o sa mai reusesc odata dupa ce nasc....ca pana atunci...ma axez pe mancat sanatos ...pt ca bb sa fie ok.
Roxana bine ai revenit din concediu....Cat despre mutari...offf...asta ma asteapta si pe mine cam in 2 saptamani. Vinerea viitoare sper sa vand ap. in care stau si sa cumpar altul pe scara cu mama mea...adica in cartierul in care am copilarit. Si...sa vezi atunci ce o sa ma chinui cu mutari...si amenajari...desi...ap e ok...deci in afara de parchet....nu prea am ce amenaja. Azi l-am vazut calumea...si am contatat ca in afara de parchet si o modificare la masina de spalat...nu prea am ce amenajari sa fa. Poate ceva legat de mobila in rest...e ok.
Daca vrei te trec la mentinere pana termini cu toate problemele si revii in fortza.
Ceva poze nu ne arati si noua??
InaC ...iti pastrez un loc...si abia astept sa vii la odisee.
Zuzilici...la mine cu catel si purcel...copil mic, e mai greu de plecat in excursii asa...de weekend...dar...poate in primavara....desi cu burta mare...o sa imi fie destul de greu!
Mephala sa va fie de bine...Motul, si...asteptam poze!
Aida...chiar daca esti noua printre noi...eu iti atribui niste pe spinare pt cele 4 prajiturici...ca data viitoare sa fii cuminte si sa rezisti tentatiilor!
Superbe melodii....

Gata ca ma duc la nani ca maine...la scarbici cu mine!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani ! pentru cele care sunr Maria sau Ana

Am facut oarece excese in week-end (adica nitel tort facut de mine, dulce si nu gras) si o cupa de sampanie.

Bun venit printre noi Aida ! si sa stii ca sunt aici niste experte la dat bice pe schinare, mai mare placerea ! (Delidana, Dordia ), da' cine iubeste, pedepseste bine !

Pupam motzatul cu motzul taiat ! (sa te mai intreb ce ai facut bun Mephala : )

Tzuni, Zuzilici, Roxa

Va mai scriu miine.

Mergi la inceput

Dordia esti prima care imi da pe spinare si mai ales ca le-am simtit din plin stiindu-ma cu musca pe caciula , ca si azi m-am dat la niste clatite ...... dar m-am tratat cu Dulcolax.
Si totusi m-am dedat la 'pacatuieli' cand am stiut ca am mancat foarte putin in ziua respectiva.

Multumesc pentru poate asa ma trezesc la realitate.

Va pe toate si sa aveti un linistit!

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Poftiti de savurati cafeaua.

Mik, sa stii ca nu m-am complicat prea tare. Am executat niste cordon bleu cu legume mexicane, am facut saratele, foietaj cu cabanos, cu peste afumat si tort. Restul le-am cumparat, caci n-am avut dispozitie de stat prea mult la bucatarie.
Tu ce fel de tort ai facut in week?

Delia, Tzuni, cum v-ati petrecut week-urile?

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Aida, lasa prajiturelele ca nu te ajuta, chiar deloc. Daca esti impatimita dupa dulciuri, propune-ti o abatere saptaminala, nu mai mult. Ar fi si mai bine daca te-ai putea abtine de tot. Ce zici, poti?
Incerci?
Draguta melodia ta.

Se pare ca saptamina asta avem ce sarbatori la zilele de nastere!

Dordia, spor la mutat/amenajat!

Carmen, simbata am fost la ai mei, duminica am mers in parc (Herastrau) la plimbare, a fost frumos si cald.
Ieri pe la 2 am mincat supa de galuste si conopida la cuptor cu smintina si pesmet (opera soacra-mii) si m-am umflat atit de tare ca nu mi-a mai trebuit nimic de mincare toata ziua. Spre seara am inghitit niste prune ca sa fiu sigura ca n-o sa am probleme cu .
Tu vad ca ai avut activitate intensa la bucatarie.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Aida....pai cu prajiturele si clatite vrei tu sa dai jos??? Ia ex de la meniurile noastre si lasa dulciurile ca nu aduc nik bun in organism. Eventual daca ai chef de dulce baga un fibrobar in loc de o masa sau ceva dulciuri dietetice daca chiar nu rezisti. Sa stii ca nu e suficient sa nu mananci intr-o zi f. mult si sa compensezi cu dulciuri sau sa iei Dulcolax. Mai bine ai manca echilibrat si dulciuri daca chiar nu te poti abtine...f. putin si nu zilnic.
Ia posteaza tu meniul zilnic...ca sa te ajutam la slabit ca....se pare...caa te mobilizezi greu! Hai ca se poate...uita-te la noi!!!

Fetelor dupa meniul de ieri mai bogat asa....azi pap asa:

Md: Piersica (pe care am ) dar mi-am mai luat 2 piersici si un strugure maaare
P: o rosie, un castravete si un ardei gras cu o bucata de telemea uscata si ceva sunca de praga
C: fructe sau iaurt...depinde de chef.

Gata fetelor...ca merg la treaba...offf...ce nu am chef...!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput