Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 22
doroty spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Doroty, Teo a ales o iconitza, pixul si creioanele colorate.
Cat despre mine, da, am mancat de toate, cu prisosinta.
Ce multe bunatati ai gatit! Carne nu mananci? Nici lactate? Atunci cu ce te hranesti? Legume si fructe?
Frumoase alegeri! Ai preoti in familie?
Mananc carne de pui si peste.Si in rest de toate cu exceptia lactatelor.
doroty spune:
Va pun si eu o melodie sa va mobilizeze la inceput de saptamana si sa o trezim pe Tzuni.
www.youtube.com/watch?v=CuWVUb4PAjY" target="_blank">MELODIE
roxana1974 spune:
va scriu pe fuga dragutelor si va doresc o saptamana minunata!
Delidana
de-o vreme luuuuuuuuuunga am pb de corazon, nu stiu ce sa ma mai fac... azi am primit o comparatie superplastica de la o colega, fiindca ma tot intrebam singura de ce nu-mi trece
si mi-a zis ca am o pb ca o buba la geninchi la care ii tot rup coaja si n-o sa-mi treaca daca o tot zgandar
asa o fi, tre sa meditez profund la asta...
Dordia
draga mea, am mai mutat cateva lucrusoare, ce e nasol ca mesterii astia, pe unde calca pe acolo strica....parchetul meu operfect si frumos e zgariat in mii de locuri ca au calcat aia incaltati si cu pietre pe talpa, desi aveam io puse niste chestii care sa protejeze...in rest, instalatii facute de mantuiala, lipituri de cacat si nervii mei sunt intinsi la maximum
. Eu iti doresc multa rabdare si spor la treaba!
Tzunico, am am vazut ce regim frumos tii, nu am apucat sa merg prea in detaliu cu cititul, tii un regim anume sau il fabrici doar sa fie sanatos si cu calorii putine? Eu mi-am distrus organismul si metabolismul si nu stiu ce sa fac! Nu am timp sa fiu disperata si nici nu am cantar! Stau prin zona da de da de se ia si pe mine ceva folositor de la voi, of!!! Deocamdata mi-am procurat niste dvd-uri cu yoga si pilates, la sala nu mai am timp sa merg, ceva trebuie sa fac...
Mik
hai ca nu-i asa de naspa ca ai calcat pe bec odata, vad ca ai un meniu tare cuminte, in general.
Sabinutzo hia], aflu si eu cu bucurie ca ai nascut cu bine. Numai bine va doresc si multa sanatate, sa vii sa ne zici noutati cand ai timp!!!
Va 
Pe curand,
Roxa
aidaciolac spune:
doroty pe melodia asta mi-a venit cheful de putina miscare.
Multumim! 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
mamica dulce spune:
Buna dragelor!!!
In primul rand LA MULTI ANI MAriilor si Anelor (si derivatelor,desigur
)
N-am apucat deloc sa intru weekendul asta,am stat aproape numai in masina,azi am facut deja 2 ture serioase si e abia 12
sunt total in love,as dormi in masina daca se poate.
Adevarul e ca s-a facut putina lumina in capul meu si mi-am dat drumul,inca ma trec caldurile la intersectii,dar e mult mai bine.
Acum,cu cate am invatat intr-o saptamana,realizez ca am fost cel putin inconstienta sa plec singura lunea trecuta.
Multumescu-ti Doamne ca suntem intregi,si noi si restul traficului
Azi bag o zi de fructe,am doua kile de mere pregatite si eventual un iaurt.
Va pup,plec la curs,pe maine la raport!
Anca
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by doroty
Frumoase alegeri! Ai preoti in familie?
nu, dar cine stie....
aidaciolac spune:
Fetelor , nu va mai luati dupa asta.
Eu la mot am ales paharul (primul) , pixul si banul.
Si nu pun gura pe bautura ca nu imi place gustul. Daca beau jumatate de pahar de bere sau sampanie e sarbatoare mare.

nov2006
doroty spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Fetelor , nu va mai luati dupa asta.
Eu la mot am ales paharul (primul) , pixul si banul.
Si nu pun gura pe bautura ca nu imi place gustul. Daca beau jumatate de pahar de bere sau sampanie e sarbatoare mare.
nov2006
In pahar poti sa pui si ceva de mancare(inghetata de exemplu)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by doroty
In pahar poti sa pui si ceva de mancare(inghetata de exemplu)![]()
Tzuni spune:
Mephala, te rog sa razi mai incet! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos