Nou stil de viatza (149)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Raport: 56.1

Not bad...

Lunea de fructe chiar ajuta.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

buna ,
Pe mine o sa va rog sa ma scoateti din lista. Am un programn fff incarcat, si nu pot tine pasul cu voi. Uit sa ma cantaresc, uit sa si mananc :)
Spor la slabit , oricum sunt pe-aproape.

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Revin cu raportul: stagnare.

Tzunica, ocupata?
Sau alergi de 2 ori pe zi?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, respiratia in ceafa cui?
Zau daca simt ceva...prefer masajul oricand, asta asa, sa stii tu.
Felicitari pentru abonamentul la sala si pentru voia buna!

Sabina, iti tin pumnii, inca doua zile si gata!

Delia,

Hopes, si sa ai spor in toate!

Ina, cum merg renovarile?
Esti cam trista?

edit: vesti de la Crystina: e bine si va saluta pe toate.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">Mamaia 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Eu inca la "scarbici", nu am plecat inca. Am de rezolvat niste extrase bancare pana vineri cand trebuie sa le predau contabilului.

Raport dimineata: 63,8 kg .

Delia , intr-adevar perioada de calatorie a tatalui meu era cam noiembrie-decembrie. Ma distra enorm cand aparea in aeroport cu manecuta scurta, bronzat si cu girlande de orhidee la gat, iar noi dardaiam de frig.

Tzuni abia astept sa ajung acasa sa ascult melodiile. Esti intr-adevar un super DJ.

Dordia sa inteleg ca nu imi vei mai fi partenera la sala? si eu astept sa-mi povestesti de la nunta si sa vad poze!

Va las acum sa termin si eu sa pot pleca acasa.
Pup toate fetele (nu le enumar ca nu vreau sa omit vreuna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna seara, fetelor!

Tzuni,m-a emotionat faptul ca te-ai gindit la mine si mi-ai dedicat si o melodie...mi-a mers la suflet.

mephala, deocamdata sunt la faza de circulat prin magazine, depozite etc, probabil voi incepe in jur de 17.
Cit despre tristete...am hotarit sa numai postez decit daca am ceva important de spus...asta ca sa nu o mai dau in bara.

pupici, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Delidana, felicitari pentru initiativa ta!

violeta, esti fenomenala!FELICITARI!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by ina C
Cit despre tristete...am hotarit sa numai postez decit daca am ceva important de spus...asta ca sa nu o mai dau in bara.

ei, hai, ridica-ti 'valul trist' si redevino fata activa, plina de umor si bun simt, cea cu care ne-ai obisnuit.
Ok?

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">Mamaia 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello

Dordiuta, felicitari pt cele 2 liniute! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios.

Pentru raport : -400 g, adica 64,8 kg.

Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

multumesc, mephala...esti draguta ca intotdeauna.

cine-i da o oitza baietelului mephalei?

pupici, ina C

Mergi la inceput