Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 14
violeta70 spune:
Am ajuns si eu acasa, intr-un sfarsit.
Tzuni 
trebuie sa recunosc ca piesa 1 imi merge la inima. De piesa 2 nu zic nimic, decat ca este intr-adevar un mare succes.
Zuzilici 
. Ai dreptate, dar intotdeauna m-am pus intr-o lumina defavorabila si stiu ca asta nu este bine, cel putin pentru mine. Insa incerc sa ma remontez, si constat ca imi este f. greu. La varsta cand trebuia sa gandesc pozitiv si cu optimism nu am avut nici o realizare majora (inafara facultatii, de care nu sunt f. mandra) Am fosti colegi care poate au ramas cu 12 clase dar s-au realizat sentimental, familial si chiar material. Eu insa am senzatia ca bat pasul pe loc: mai este putin si se termina si anul asta, iar singura realizare a mea (de care sunt f. mandra) este ca am slabit si am ajuns cum nu credeam ca voi ajunge vreodata. Dar in rest nimic....
Hai ca nu vreau sa cad in melancolie si pesimism. Oricum iti multumesc pentru "mustruluiala" , o merit cu varf si indesat. Poate o sa incetez odata "sa-mi mai plang de mila". 
Oricum sunt fericita ca existati, iar Tzuni cu melodiile ei are grija sa ne descreteasca fruntile, cel putin mie.
si
Delidana, Mephala, Bfly, InaC, Doroty, Nastad, Dordia, Mercedes,....si restul fetelor
khristin spune:
Iaca am terminat si eu prima zi de scoala din an abia
, n-a fost rau, din contra... am supravietuit, se pare ca I'm getting there
, dar din cauza asta numai de cantarit nu am avut eu timp azi, asa ca sper sa dau maine raportul....oricum la mine e cum sa-l mai misc (si) in jos
. Azi trebuie sa ma duc sa-i iau ghiozdan fiemii, ca-ncepe maine gradinita si se pare ca are trebuinta de obiect 
Zuzilici, pana ce-ti iei tu 'cocioaba', putem sa ne vedem in a mea, nu-i problema...auzi tu nu vii la 1000 insule de Thanksgiving Day? S-a strans un grup de 'numai' 26 familii
plus fro 50-60 cupii
. In wk, am fost la Toronto Zoo si apoi la un gratar pana tarziu in noapte la niste prieteni, a doua zi am facut ceva lectii si treburi cotidiene, a treia zi iar gratar la iarba verde cu finii nostri, si iaca s-a dus weekendu'......
Violeta, pai tu chiar ai cu ce te lauda de fapt pe aici...ia gandeste-te cate persoane se pot lauda cu acelasi lucru? ![]()
Cami, te asteptam in vizita data viitoare si cu poze 
Mik, ti-am spus deja ca te invidiez pt. tara in care traiesti? Am vrea sa ne mutam si noi acolo, candva in viata asta...
Mephala, tu esti draguta, dar imi stiu eu lenea in mod special
... tu esti in concediu cu micutii tai sau ai inceput lucrul?
Delidana, nu ti s-a facut dor de Thailanda inca? Spor la invatat, sigur te va prinde 
Tzuni, de cativa ani de cand te stiu eu, ai ramas constanta, asa ca nu-i rau, nu? 
Dordia, felicitari pt. sarcina
...sa te vezi cu bebeul in brate la temen, vreo preferinta ceva?
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris
mephala30 spune:
Neatza!
Khristin, numai de gratare ai avut parte in week! 
Nu, n-am inceput serviciul, sunt in concediu pana la anul, in septembrie.
Haideti la o cafea!
Ina, ahaaaa, acum am 'vazut' faza cu oitza....
Dordia, te astept de Craciun, sa-mi trimiti mielu'.
Modifica la 'sarbatoriti': pe fiu'miu cel mic il cheama Teodor.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">Mamaia 2007
Delidana spune:
Buna,
Vin si eu la o cana de ceai. 
Khristin, sa stii ca nu mi s-a facut dor, poate la iarna cind voi dirdii de zor o sa ma gindesc cu nostalgie.
Deja am scos patura de la naftalina. ![]()
Violeta, zic si eu ca daca poti sa bifezi macar o realizare in cursul unui an ar trebui sa te simti mindra de tine. Iar slabitul...stim si noi cita ambitie iti trebuie pentru asta deci esti pe drumul cel bun. 
Dordia, ai ajuns la doctor? E "oficiala" sarcina?
Tzuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
Buna fetele !!! Raportul meu e fix 78
N-am avut internet o saptamana de asta n-am mai intrat...sa spun ce s-a mai intamplat. Sotzul meu a plecat duminica intr-o delegatie pentru aproaüpe 2 saptamani (in Iran
si,inainte sa plece am mers cu masina o jumatate de ora prin oras. Mentionez ca am permis de la 18 ani,pana la 22 am condus in total vreo suta de kilometri si de atunci deloc (adica aproape 5 ani).Si duminica a trebuit sa-l duc la gara si sa vin singura inapoi.Am mai exersat putin prin sat dupa amiaza cu trafic relativ nul ...si luni dimineata cu copilul la gradi,la alt interviu pentru job (azi primesc raspunsul,tineti-mi pumnii!!!!) si o ploaieeeee..ceva de groaza,stergatoarele la maxim nu faceau fata. Intr-un fel sau altul am reusit sa ajungem inapoi acasa,sanatoase (eu si masina) si cica am prins curaj...aveam curs la 2 si am üplecat de la 12 ,cu gand sa ma plimb prin magazine putin. De aici incepe cosmarul. Dupa ce am cautat in centru o ora un loc de parcare cat pentru un camion,sa fiu sigura ca reusesc (si normal ca n-am gasit) am decis sa intru in parcarea etajata.Bad idea!!! Am luat scurt o bordura care mi-a zgariat masina jos si cred ca o sa ma spanzure consortul dar am reusit sa o parchez la etajul 2.In stanga mea era un loc liber.Ies din parcare si dupa 10 m imi tuna ca ,daca se ocupa locul de alaturi n-am cum s-o mai scot.Era deja ora 1. Zic-hai inapoi sa caut totusi un loc mai simplu. Platesc si mi-a luat cam o juma de ora sa o scot
(ca sa nu ziceti ca sunt chiar toanta,masina mea e foarte mare si lunga,cred ca are aproape 3 tone si parcarea aia e una veche,tare ingusta.Macar am scos-o intreaga
Pana am ajuns eu la bariera se facuse o cooada in spatele meu pana la etajul 2 cred si,cand bag biletul,stupoare!!! Cica tre' sa platesc la casa
Ca biletul e valabil vreo juma de ora ,atata. Pana apas butonul de urgente si-mi ridica un mosulica bariera cred ca au facut atac de panica aia din spatele meu
Boooon...dupa aia trebuia sa o iau la stanga sa ajung la gradinita,sa o bag acolo in paarcare...numai ca eu cu prioritatile stau cam prost,la practica,ca teoria e ok cat de cat..asa ca o iau la dreapta pe strada principala.Si am tinut-o pana la iesirea din oras in directia opusa
ca mi-a fost frica sa cotesc. Bine ca n-am ajuns pana la autostrada ca o beleam pe romaneste spus!In fine,am gasit alta strada principala si intr-un final am ajuns la gradinita,la 2 fara 5. Copiii ma asteptau la curs la 2,la vreun km distanta
si baga Ancutzo slalom printre blocuri!!
Kilul asta pe care l-am raportat in minus de la aventura asta mi se trage![]()
Am jurat ca nu ma mai urc in masina pana nu vine barbatu' sa mai fac cateva ore (vreo 214 eventual),dar trebuia sa ajung acasa,nu? Am facut-o si pe asta si ieri la prima ora iar la volan,la logoped si la gradi.Am ajuns intreaga si iar am zis ca nu ma mai urc,dar azi dimineata iar am plecat cu masina,ba chiar am bagat si benzina.
Pe scurt,in astea 4 zile de cand conduc am luat o bordura si vreo 20 de claxoane serioase( cred ca pe motiv ca merg cu 30 pe strada de 60 sau 70)
dar imi fac o cruce mare ca suntem intregi!!!
Gata,va pup am de pregatit lectia pe azi si plec din timp sa prind autobuzul!!![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor. Pentru raportul de ieri: 86 de kg. Sunt in asteptare de rusi.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Mephala imi cer milioane de scuze ca l-am botezat pe puiutz dar...asa mi s-au dus dejtele pe tastatura.
si iti dau mielul de Pasti.
Kristin ...dar stiu ca v-ati gratarit nu gluma...
Ca preferinta...normal ca vreau fata ca sa am pereche...dar la cat de mult imi doresc si al 2 lea copil...sincer...si daca e baiat tot la fel de iubit va fi.
Delidana cred ca saptamana viitoare spre final ca...e cam devreme totusi. Sambata implinesc 6 saptamani asa ca....mai stau una sa fie ok si sa se vada bine de tot.
Mamica Dulce ...bravo pt curaj...si superrelatarea. Ai fost de pomina. Si eu am carnet de 10 ani dar...nici 100 km nu am condus...asa ca...te inteleg prfect.
Gata merg sa fac modificarile!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
Mai, dar cam liniste pe aici. 
Violeta, m-am uitat pe lista de curiozitate si vad ca ai slabit 20 kg!!
Ti-as da de baut dar nu le am cu alcoolul asa ca iti ofer un buchet mare de
.
De asemenea, vad ca ti-ai atins tinta, asa ca e cazul sa o modifici sau sa treci la mentinere, cum preferi. Felicitarile mele, inca o data. 
Ina, mai ai si tu un pic si schimbi categoria! 
Carmen,
. Eu incep cu urarile de azi, asa ca
pentru Teodor cel cu ochisori albastri, sa aiba parte de multa sanatate si bucurii!
Roxaaaa, iar te strig. ![]()
Miine e ziua cea mare, naste Sabina, nu-i asa? Eu ii doresc o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos. 
Puskin, tot ocupata?
Zuzi, tu ce mai zici? Ai gasit pina la urma casa?
Cornelia, cum te mai simti? 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna seara!
Delidana
pentru aprecieri. Nu mi-am modificat targetul si nu am trecut la mentinere pentru ca acum oscilez intre 63,5 kg si 64,5 kg. Daca trebuie musai atunci am sa modific targetul la 63 kg. Insa nu ma stresez sa ajung la aceasta greutate pt. ca defapt eu vreau sa ocilez in jurul greutatii de 65 kg. Binenteles, daca este sa mai slabesc, este ok, invers sa nu se intample. Dar de asta am mare grija, ca tare mult m-am zbatut pana am ajuns aici. Deci sor-mio modifica la mine targetul de la 65 kg la 63 kg.
Urez si eu acum un calduros
pentru TEODOR. Multa sanatate si noroc.
Nastere usoara pentru Sabina
Pupici
tuturor fetelor si o noapte linistita.
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
azi dimineatza aveam pe cantar 83.7 asa ca m-a apucat o fooooameeee de nu mi s-a mai intamplat de mult asa ceva. Deci am mancat azi:
MD: un iaurt de 450 cu 0% cu 75 gr cereale chioare (fulgi de porumb)
gustare : 4 castraveciori acrii ...greatza...deh
P: 200 gr piept pui la gratar cu salata de cruditati si un castravecior acru
C: o maaare salata cu rosii, castrav, ardei, ceapa rosie, sare, ulei de masline...si un colt de paine
Gustare...o felie chec...
1 l apa+ 1 l suc (cica natural...dar era frectie dupa culoare)
Deci astept tona de bice ca...asa mult nu am mai mancat....de mult.
Maine sper sa fiu mai ponderata si sa nu mai dau in laturi cu interzise.
Sarcina asta vad ca...ma abtin mai greu la interzise...dar...daca imi e intr-adevar pofta...nu ma abtin ca stiu ca cere bb...dar...altfel...ma feresc. Sper sa nu pun mai mult de 10 kgin sarcina asta...si macar acuma la inceput sa mai dau jod 1-2 kg...dar...sa vedem...ca au inceput niste greturi...dar...nu foarte mari!
Gata...va poop ca ma duc la nani ca mor de soooomn!!
Sa nu uit ca e aproape 12.00 am deci 

Teodor...sa fii sanatos si norocos si sa o asculti pe mami si pe tati care sunt mandri de tine si te iubesc mult.
si de la Stefan si bb mic din burtik!!!
Sabina nastere usoara si...asteptam cu nerabdare vesti despre voi. Refacere rapida si muuult laptic.
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz