Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 12
Delidana spune:
'Neata, frumoaselor! ![]()
Dordia, vad ca deja profiti de statutul de gravida. Auzi la ea, pizza...
Ati facut poze la nunta?
Zuzi, felicitari pentru shoshonii de alergat
, am avut si eu o pereche de la Reebok si m-am impacat foarte bine cu ei. Eu deocamdata merg pe jos cit de des pot si am inceput sa maninc mai putin seara dar de alergat nu m-am apucat...Imi lipseste o partenera. ![]()
Carmen, esti matinala. 
Violeta, eu ma simt undeva "intre lumi" dar mai acasa e Tailanda totusi. Cred ca tatal tau a nimerit in perioada sezonului ploios, ca in rest e soare si cald. 
Ieri cind a plouat in Bucuresti ma apucase frigul, brrr...nu stiu ce-o sa fac la iarna...In Tailanda cind ploua se mai racoreste un pic (uneori) dar in nici un caz nu ma apuca dirdiielile deci n-as putea spune ca ploile de aici imi amintesc de casa. Si oricum, ploaia de aici este blinda. ![]()
Cornelia, multumesc. 
Revin cu raportul...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Buna dimineata, frumoaselor!
Raport: 72 kg...cu tot cu rushi
dordia, ma bucur mult pentru tine.Sa fii sanatoasa si la fel de voioasa!
va pup pe toate si va doresc o zi minunata,ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
carina spune:
Neata la toate fetele dragute si slabute,
Dordia: felicitari pentru bebic 
Raportul meu: 57,5 (-100 de g) - incetut merg eu la vale, ardeleneste ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Neata frumoaselor! 
raportez: STAGNARE
Daaaaar, mi-am facut abonament la sala
si azi dimi la 7 eram pe banda de alergat. Am facut sport o ora si acum iar bag munca
. Sper sa ma tin si de regimul alimentar corect. asa ca, de azi postez meniul (sper sa nu-mi treaca avantul pana maine
)
So:
D: o juma de grapefruit + 10 migdale + 3 lg de branza cottage
P: 3 felii graham + 2 oua
S: 1 iaurt mare cu fulgi de ovaz
2 l de apa si musai voie buna 

Mephala, cat timp asculti muzica pusa de mine, trag cu coada ochiului la tine (na, ca fac si versuri...
). Nu simti niciodata asa...o cladura in ceafa? 
Delia, sa nu-mi iesi din casa in palton, da? iti spunem noi cand trecem la pulovere si geci! ![]()
Dordia, ce mai e prin orasul meu natal? Nu l-am mai vazut din ianuarie...
Violeta si InaC, pt voi special, fug sa caut o piesa faina, plina de viata. 
Mik, hai cu meniul la interval! 
Zuzilici, om trai si noi ziua cand ne vom inscrie la subiectul "Sunt prea slaba, vreau sa ma ingras"?
Io pe alea le-as bate. Fara exceptie!
Auzi la ele...prea slabe...
Cornelia, esti mai bine cu moralul, da? 
Nastad, ceva noutati? Mai rezisti cu casa, munca si copii?
Cami, oLo, crystina, Khristin, sigrid, mamicadulce, doroty, onitza, va pup pe toate. Chiar si pe cele pe care fara sa vreau v-am omis. Sa aveti o zi faina...ca mine! ![]()
Fug sa caut o piesa faina si revin.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
www.youtube.com/watch?v=kk3GbKsP8vo&mode=related&search=" target="_blank">PIESA 1 a ZILEI
www.youtube.com/watch?v=XO5Xd7_MXn4" target="_blank">PIESA 2 a ZILEI - asta e pt cele mai zvapaiate, asa...ca mine...
Mie-mi place sa
pe piesa asta! 

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Bfly spune:
'Neatza fetele!
Pentru raport: 70 kg!!! Yeeeeeeeeeeeeee!
Incet, dar sigur!
Tzuni, eu nu sunt o zvapaiata de fel, dar prefer a doua piesa, mai ales pentru ca n-am nevoie acum de "miorlaieli"! ![]()
De obicei pe mine ma face sa ma simt "pe felie":
www.youtube.com/watch?v=9YAHodp2H2Y" target="_blank">piesa asta Oh yeah! Think Pink!!! 
Dordia felicitari pentru bb! Stiu cat de mult iti doreai! Bravo! Sa fiti sanatosi amandoi si sa ai o sarcina usoara!
Delia iti doresc sedere placuta in tara si spor la invatat! Probabil dupa un timp o sa te obisnuiesti cu clima de aici! 
Violeta, Olo, Cornelia_laura, Doroty, Zizilici, Mephala, InaC si pentru toate fetele
!
Trebuie s-o iau din loc ca am o zi grea azi. Am alergatura multa: adiminstrat bani, platit facturi, piata etc...si cu copilul atarnat de gat! ![]()
Va
pe toate si va urez o zi cat mai buna!
dordia2000 spune:
Buna fetele...
Vin si eu cu raportul... 84.400 kg deci...pizza si meniul de la nunta nu m-au afectat asa rau.
Azi am in meniu pui cu salata de cruditati, si iaurtel diseara si ceva fructe (prune)
Dimineatza nu am putut manca nik ca am dat la boboci pt prima oara...asa ca...au inceput greturile...iar acum imi e cam foame dar...o sa halesc pe la 13.00 daca nu ma roade pana atunci. Numai cand ma gandesc la mancare ma ia cu greata...off...ce bine. Asta inseamna ca bb e sanatos si creste ok.
Mephala ma duc acum sa sterg fetele cu muuulte semne si sa fac modificarile. Iar cat despre ce imi doresc...normal ca as vrea fata...dar...sanatos sa fie indiferent de sex.
Delia am facut o tona de poze...dar nu am apucat sa le descarc. Inclusiv la pizza am facut pozeeee!!!![]()

Tzuni....sry dar nu am retinut care e orasul natal....Brasov cumva???
Gata...merg sa modific listutza
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Tzuni ...e ok, cam in renovari prin centru dar...mare lucru nu am avut cand sa vizitam.
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Mik spune:
Tzuni, uite ca vin ! ![]()
Raport : 52,4kg, adica 400g in minus. Continui deci sa fiu grasa, ca o pisica de frumoasa.
(si eu fac versuri, da' proaste)
Meniul de zi :
- piine prajita : o felie cu margarina, alta cu dulceata. cafea neagra
- pui cu salata verde cu ardei si morcov. un iaurt simplu. prune
- salata de cartofi cu peste din corserva. fruct.
V-am pupat pe toate.