Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 25
a_deju spune:
kikineata, pupa mama fata, bravo, iti sade bine cu zambetul pe buze, camera te iubeste, etc (citez din madam aura urziceanu la megastar, pentru cine nu mai stie... :)) ). sa stii ca io mi-s fata super-serioasa, ma plimb prin casa cu un larousse intr-o mana si c-un webster in ailalta (cu a' de-a treia tin copchilu', se subintelege.. si cu deshtu' mare de la picior imi mai imping ochelarii pe nas din cand in cand :))) ).. ce mai incolo si-ncoace, nu dijaba mi-s frau neamtu (pi buni, asa ma cheama pe mine... neamtu.andreea neamtu :)) enchantee :))). acuma..de ce nu-mi iese seriozitatea asta (pe nas) si-n scris.. nu stiu dom'le.. ca io incerc, pe cuvant de pionier.. mi-am lipit si-un post-it pe tastatura "andreeo, fii serioasa!!!"... :)))
danutz... pai plecam duminica. in za morning. da' rili arli in za morning, nu asa oricum.. sper din tot sufletul ca o sa fie ok drumul, desi pana la acest capitol, ar trebui sa-mi bat capu' cu facut bagaje.. la mine am rezolvat cat de cat, ale mihaiului sunt intinse la uscat, si pt motan, habar n-am ce sa iau, deci suntem bine :)))))))
ma duc ca fierbe apa pt baita. si apropo de, mai sunt bebei care inca presteaza la cadita, sau i-ati mutat pe toti la cada mare, si-am ramas doar noi de caruta??? in caz ca mai estem, exemplificati va rog cum decurge baia, ca io in curand..ma mut la casa si-mi trag piscina, ca nu mai rezist.. nu mai sta dom'le. o ia la 4 labe prin cadita, ceea ce..sa fim seriosi, numa' loc de asa ceva nu e pe-acolo, se ridica in genunchi si vrea sa iasa, se apleaca sa pipaie cadita pe fund, numai de tampenii ii arde si fix de baie nu......... de precizat ca am incercat si cu jucarele, nope, nu merge, se protapeste in fund, si roade la ele, pozitie din care nu poate fi miscat ca urla instantaneu..foarte minunat, dar imposibil de spalat in aceste conditiuni...
pup si revin mai incolo, de-oi mai putea :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
kikineata spune:
Iaca niste poze noi http://picasaweb.google.com/kikineata/10Luni
A-deju, si noi tot in cadita mica deci de caruta ambele si amandoua. Drum bun si poate-ti revii :))), vezi ca la aia lumea e cam rece...sa nu te prinda careva sa se ia si de tine boala lor (stii la ce ma refer). Cand revii? Ca e fff important!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
a_deju spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Iaca niste poze noi http://picasaweb.google.com/kikineata/10Luni
A-deju, si noi tot in cadita mica deci de caruta ambele si amandoua. Drum bun si poate-ti revii :))), vezi ca la aia lumea e cam rece...sa nu te prinda careva sa se ia si de tine boala lor (stii la ce ma refer). Cand revii? Ca e fff important!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
pe 16 e intoarcerea, dar practic, pe 17 ajungem, dimineata...
am vazut pozele si sa-mi crape ochiu' de-am vazut ceva distrofic pe-acolo.. vazut falcute, vazut bucute, vazut voiosenie de copilita, care face de toate cele...deci...care-i problema??? breee... dar are pozele alea cu palariuta si cu fatuca sfioasa...mor de ras :)) si de drag evident :)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
uffff, ma duc sa bag la valizoi de-ale mihaiului, dupa care..cracii-n sus, bag un pungoi de lotto clasic, vreo 5 magure (maaaaa...alea cu lapte...magnifice!!) si astept sexu' (& the city, hooo.. :))) ). maine am o tona de drumuri de facut, din care probabil voi rezolva doar un sfert, ca asa se intampla cand le lasi pe toate pe ultima zi... va pupez si am fugit!!!
m_monique spune:
a_deju si noi inca tot cu cadita. pun cadita in cada mare si acolo il spal. ca sa stea cateva minute cuminte ii dau fie ratustele fie dusul. in ultimele 2 zile a inceput sa se ridice in picioare. atunci chem un bucata sot sa vina sa-l tina. cand vine sotul sa-l tina se apuca sa dea din picioare, dar nu urla.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
almo spune:
Sa va mai spun ce mai face printesa mea.
Nicole repeta dupa mine f multe cuvinte. de ex o gadil si zic "tica tica tica" zice si ea. azi tot asta spunea.
canta impreuna cu mine "na-na-na" si bate din palme. bate din palme si cand aude muzica sau cand ii spun bravo si uit sa o aplaud.
nu stiu daca voi ati discutat dar e f important sa le spuneti copiilor bravo si sa-i aplaudati de cate ori face un lucru bun.
nicole face draga draga daca ii cerem sau din proprie initiativa. ne ia cu mainele dupa gat si isi lasa capul pe umerii nostri si zambeste. da pupic cand i se cere. zice bye bye si face cu mana.
Miro apropo de urcat si coborat scarile. ii place sa urce scarile. cand coboara scarile am pus-o de cateva ori sa se aseze in fund. acum nu mai e necesar sa ii spun ca se aseaza singura in fun inainte sa coboare o scara. daca se grabeste si uita sa se aseze ii spun doar "jos" si se lasa imediat. incearca si tu cu kara :)
7 luni
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album
Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
leyla spune:
A_deju, noi am trecut la cada mare de pe la vreo 6 luni jumate ca altfel faceam baie si eu si sotul si copilu si camera era toata spalata. Asa ca am trecut la sezlongul de baie si dus nene. din cand in cand mai lasam si apa multa in cada sa se mai si balaceasca. Dar acuma si in cada mare se foieste, da sa se ridice, se intoarce pana i-am pus in brate cei 3 pestisori faimosi de cauciuc (mov, galben si albastru, e cineva care nu-i are?
) si de atunci ii ia de coada pe rand si ii tot analizeaza cu atata interes de zici ca e mare savant, asa ca pana isi realizeaza el lucrarea de doctorat pe seara respectiva, hop si eu termin spalatul. Mai greu e la partea cu cosmeticizatul de dupa baie.
Asa, si cum astazi facuram fix, fix (remember vremurile cu fix, fix...
) 9 luni, ia sa facem si noi un mic bilant ca am cam ramas de caruta cu vestile despre noi. Dinti nema, bale la greu, ros orice la greu. E guraliv dar nu cu directie, o singura data a spus baba lui tati in timp ce se uita in ochii lui (baba inseamna tata in turca) dar de-atunci ioc, ma-ma-mam la suparare, ta-ta-ta, da-da-da, dei-dei-dei-hadi-hadi, cam asta-i repertoriul nostru. Mergem in patru labute prin toata casa, traiasca mopul si aspiratorul si mami care le foloseste cu succes de n ori pe zi
se agata de canapele, mobila si se ridica in picioruse iar astazi vreo juma de ora a exersat la el in patut dupa care a cazut lat de oboseala si a dormit 3 ore. Programul lui este cam asa, se trezeste la 6-6 jumate si papa lapticul 180-max 200, doarme la loc pana la 7 jumate-8. la 9 jumate-10 papa fructe in diverse combinatii cu branzica, cam 250-300 in ultimul timp. Apoi plimbarica pana la 1 (afara mai trage un pui de somn de 30-45 min) cand venim acasa pt masa de pranz. Cel mai mare succes il are traditionalul maglavais din morcov, cartof, dovleac cu pui sau vita sau ou si orez sau paste. Am mai incercat mamaliguta cu branzica si iaurt dar a fost cah (asa ca a-deju ne inscriem si noi la o portie facuta de tine, dupa ce te intorci de la inglitera of course
), iar azi a papat conopida si i-a placut. Asta papa cam 150 plus iaurt vreo 50-100, apoi joaca pana la 2 jumate cand ne retragem pt somnic si exact la ora 3 inchide ochii, da exact domle la ora 3. Si doarme 2 h jumate-3. dupa trezire papa cereale cam 200 (ii plac tare mult cele de la Humana), apoi iesim din nou afara pana la 8 jumate. la ora 9 baita, apoi laptic cam 180-200 iar la 9 jumate cade lat. Cam asta e programul nostru. Noaptea se mai trezeste cateodata fie odata fie de 2 ori dar bea putina apa, punem suzi si la somnic. Jucariile sunt total neinteresante, chiar mai sunt fulguleti care gasesc mult mai interesante alte lucruri decat jucariile?
Hai ca m-am lungit cat o zi de post, sper sa nu va pierdeti rabdarea... Somnic linistit la toata lumea!
Laura13 spune:
sunt absolut terminata. imi este greata de oboseala. deci somnul lui dani de azi: trezirea la 6 (culcat aseara la 22), dormit 1h in 2 reprize in cursul diminetii, adormit la 14 pana la 16, apoi somn abia la 21.40. sa va spun cat a putut sa planga dupa baita???? pana l-am imbracat si pus pampersul mi s-a rupt sufletul, era cu lacrimi pana in barbie. acum doarme, mergem si noi.
a deju cada mica in cada mare pt ca face o gramada de apa in jur, dani sta in "suport" (nu stiu denumirea la ora asta), se gasesc si pe net. pe spate si la fundulet inca il spalam tinandu-l pe mana (stii tu, cum faceam cand erau mici), nu prea mai vrea dar ne chinuim
miro da, dani imita de mic. la cucu-bau zice si el ba-ba, facem balonase din buze, face si el. ma rog, mai multe chestii, dar nu imi vin acum
va pup, va doresc o noapte usoara, somnic usor si sa vi se trezeasca copiii cat mai tarziu maine dimineata
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
vroiam sa zic....madaluta il iubesc de mor, dar Doamne, ce mi-as dori si eu, nu o saptaman, dar macar 2 zile fara Dani sa DORM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
leyla spune:
Tot io, ma mai rabdati? Am uitat sa spun ca ne alaturam si noi grupului de mamici care se descurca mai mult singure...sotul are program f incarcat pleaca dimineata la 7-7 jumate si vine seara pe la 9-10, sambata zi plina plus cate jumate de duminca. iar de vreo 2 luni e mai mult plecat, maxim 2 zile pe sapt e pe acasa, zilele astea presteaza pe la Timisoara iar de sapt viitoare pana pe 15 oct se muta la Cluj, asa ca...si noi cum putem... Chiar i-am spus la un moment dat ca or sa zica fetele din parc cc ca le mint ca am sot
.