Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
madybulancea spune:
LA MULTI ANI BEBEILOR CARE AZI MAI IMPLINESC O LUNISOARA!!!SA AVETI PARTE DE O VIATA USOARA SI PLINA DE IUBIRE!!!SA NU UITATI CA PARINTII VA IUBESC CEL MAI MULT SI NECONDITIONAT PE LUMEA ASTA SI SA II IUBITI SI VOI LA FEL DE MULT!!!CACI EI SI-AR DA SI VIATA PENTRU VOI SI FAC TOTUL DOAR CA SA VA FIE VOUA BINE!!!
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
martutza spune:
Buna la toata lumea.
Din ciclul Victor doarme 1 zi DA 1 zi NU.Azi e Nu.Asa ca nu am mult timp.
Mady da-i sa manance cat are nevoie.Nu are decat 3 luni.Victor la 3 luni avea 2 mese noaptea la 2 si la 5.30.Respecta totusi un intervalminim de 2 ore 30min pt a ad timp laptelui sa se digere.
Mihael@ am citit poveste.F frumos.Felicitari pt priam pagina.
Andra imi pare rau sa aud asta despre Robert.A avut scaune sau varsatura cu sange?Tusea sec fara afectare pulmonara?Astea ar fi semne de diverticul Merkel.Daca poti fa-i o scintigrafie la alt spital (Budimex, Sf Ioan) si vezi.Operatiile nu sunt niciodata floare la ureche.Sanatate multa si recuperare usoara.Daca ai ncredere in chirurg mergi tot pe mana lui.Nu ne uita cu pozele in album.
Magdalena 76 eu cred ca nu-l duc pe Victor la chirurg pt fimoza.Merg la 2-3 dr si vad ce zic ...dar cred ca nu merg pe operatie.
Ditu eu stiam ca in supa se lasa toate grasimile din carne si ca ar fi un continut prea mare de colesterol pt ficatul lor.
Riloasa frumos baiat la mama frumoasa.Vreau si eu la bazin![]()
Absoluta :Victor la 5 luni-69 cm si 8kg.Dupa 5 luni am bagat supa pentru ca "se cerea"![]()
Aurasa frumosi copii.sa-ti traiasca.
Kitty sa-ti traiasca finul si sa aveti un botez reusit.Ma bucur ca mai avem cativa ani pana la teme de vacanta.![]()
Tzuna ma bucur ca ati avut concediu reusit.Sa stii ca si Victor a fost tare "nemancacios" si marait si smiorcait dupa o iesire de doar 3 zile la socrii.Sigur ei resimt schimbarea de presiune atmosferica mai repede ca noi.Vezi ce-i cu infectia aia.Ia exudat, pipi, kk si fa analize.Undeva trebuie sa iasa daca este si trebuie antibiograma.Multa sanatate si pupici.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI , SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA.
Sa trezit tero si tuseste sa ma impresioneze si chiraie pana da in tuse.Fug.nu cred ca mai revin.
pup
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
madybulancea spune:
Am pus poze noi incepand de aici...http://good-times.webshots.com/photo/2146936190101726224JdHptz
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
loradin spune:
din nou,
Kitty-eu pozele le-am pus in albumul comun la pag 45.Am uitat sa scriu numele.Daca vezi poze cu 2 fetite sa sti ca ele sunt.Cea creata e Ana iar cealalta prietena ei.Eu in album stiu sa le pun.Ce nu stiu este cum sa se postez imediat dupa mesaj cum faceti voi. Apare scris "aici" si vezi poza.Asta nu stiu! Multumesc mult oricum pentru indrumari.Sper ca le vezi! Astept vesti de la tine.
Despre Ana nu am prea multe de spus.Este aceeasi ca ieri numai ca ceva mai maraita.Doarme de ma sperie!(am reusit sa mai fac si eu ceva prin casa. Citesc despre voi si micutii vostri,ma uit la poze si-mi pare tare rau ca nu am timp mereu sa va scriu.De ce creste de aceea am mai putin timp.Voi erati relaxarea mea !! S-a scurtat si momentul asta! Eu voi incerca cat se poate sa fiu activa dar daca nu voi putea sper sa ma intelegeti! Ma uitam la copilul prietenei mele ce cuminte este.A mea parca e in priza.S-au minunat si ei cata energie are. Cand le-am pus in patutz a mea dadea din picioare si din maini si facea ca toate alea iar mititica cealalta se uita cu ochii mari la ea si se juca cu o jucarie. Pai sa stea a mea singura sa se joace? Exclus! Nu exista asa ceva. Si kk face impreuna cu mama! Cred ca eu am invatat-o prost.Poate e prea mult ! Asta e ! Mergem inainte desi sincer va spun ca la fel ca Roxanici inca mai am tentative de evadare din casa.M-as duce in padure(o zi doar) sa nu mai stiu de nimeni si de nimic.Doamne m-am tot gandit la elyanne.Am stat cu cele doua micute vre-o 5 minute singura.Uau! Nebunie frate.Nici nu stiam la care sa ma duc cand au inceput sa planga in cor! Draga mea elyanne cum faci? Cum te descurci? Cred ca razi de te prapadesti cand citesti cum ma vait.Greu nenica!
Va las acum ca m-am intins cam tare si va urez o zi linistita!
loradin
poze cu albinuta mea
anaalina spune:
Salutareee!!!

Fetele am gasit si eu pe cineva care sa-mi aduca de la Bucuresti scutece Momi dar nu stiu ce masura sa-i zic sa-mi ia . Ajutati-ma si pe mine cele care folosesc astfel de scutece. Fata mea are 7kg..
Si despre noi abia am venit de la vaccin si suspinam in continuu, sm plans nitel dar ne-a trecut. Sa speram ca nu va face febra.
Varsta Catalinei Teodora
ralualexandrei spune:
Buna si de la mine si La multi ani sarbatoritilor de azi.
Ieri am inecrcat sa pun ceva poze din concediu si nu prea am avut rabdare insa astazi promit ca imi fac timp.
Eu sunt la fel de ocupata ca deobicei pt moment savurez cafeaua si apoi intru in priza,asa ca cele care doresc,sa pofteasca alaturi de mine sa ne "cafelim".![]()
Martutza diagnosticul este sigur pt ca a fost pus in timpul operatiei de apendicita care si asta a durat vreo 2 ore,de am crezut ca-mi pierd mintile,asa ca nu are rost sa fac alte investigatii,in ce priveste simptomele ulcerarii diverticulului,dr mi le-a explicat pe toate asa ca pana in primavara cand il voi opera ,stau cu ochii pe Robert ca pe butelie,si apropo de el ,acum s-a apucat de rugby ca vrea sa-i calce pe urme lui ta-su si spre mandria mea a uimit pe toata lumea cu talentul pe care-l are.
Edy s-a apucat deja de prostioare
,astazi nu am mai gast lenjeria pe pat ca domnul meu s-a apucat sa traga de toate cele.
Cam atat pt moment
la pitici si mamici.
P.S. Multumesc tuturor pt primirea calduroasa,m-ati emotionat fetelor
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Rebiana27 spune:
Kitty
! Si mie imi place mult numele Luca si desi pe ultima suta de metri am hotarat ca asa se va chema puiul meu cred ca nu i s-ar fi potrivit altul. Cat despre bb 2, mi-as dori o diferenta mica intre ei si eventual bb sa fie fata dar... Intre mine si fratele meu sunt tot 8 ani ca si intre Raul si Giulia si a fost bine... eu sunt mai mare!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
martutza spune:
Andra imi pare rau.mi-as fi dorit sa se fi inselat si Robert sa nu mai faca alta operatie.p oate acum ca s-au terminat concediile ne vom vedea si noi, ca doar stam atat de aproape.
pe Robert, pe Maria si pe neastamparatul Edi.
Anaalina poti lua de la 5-9 kg pt fata ta.
gata fugim la masa.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
paula75 spune:
Feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Votati-mi si pe fetita mea ca sa apara in septembrie in revista mami pleaseeeeee.
Va dau link-ul http://www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=6385. Aici o gasiti pe Ghetu Eliana si ca sa votati trebuie sa aveti cont acolo la mami apoi dati max de punctaj si O.K si gataaaaa
Multumim frumos
Pupici
Paula mamica fericita de Eliana
kmi78 spune:
Salutare de la noi
in primul rand LA MULTI ANI albinute si bondari!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Tzuna, si Timeea a pus in doua saptamani doar 100 gr, dar eu o las in pace , asta ii va fi felul pt ca nici nu are cu cine semana; acum mananca in medie 700 gr pe zi de lapte plus portia de fructe si cea de legume -dar cu care avem de tras; Sper sa reusesti sa descoperi totusi de la ce are infectia si sa te mai linistesti, si ma bucur ca Maria e mai cumintica
Riloasa, m-am tot gandit cum i-a bagat pe pitici cu capul sub apa? i-a tinut de nas , gura, urechi; ce as vrea si eu s-o duc; mi-au placut tare mult pozele voastre, sunteti niste frumosi; sa ne mai povesteti si noua de la bazin; scopul e sa-i invete sa inoate??
Apropo' de apa , am fost si noi la piscina unor prieteni si am bagat-o si pe Timi la apa, am zis ca o bag doar cu piciorusele dar pana la urma am bagat-o toata, a tinut-o tati, si i-a si placut cu toate ca apa avea vreo 26-27 grade sa zic; la inceput statea mirata si nu stia ce sa faca dar dupa cateva secunde a inceput sa dea din picioruse si manute si ce i-a mai placut! am facut si poze dar nu le-am descarcat;
Timeea atatea se mai rostogoleste de e tot pe parchet de pe paturica ei si ii place sa loveasca parchetul , ba il mai si linge; eu o pun in mijlocul paturicii si iar evadeaza si se enerveaza cand n-o las pe parchet;
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ