Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Vad ca asta e pagina mea ,dar ce sa fac?Citesc printre picaturi,raspund la fel...
Am citit si povestea ta,Mihael@,felicitari,ai fost foarte curajoasa si calma,bravo tie,mai rar asa mamica.Sa-ti traisca frumusetea si sa fie sanatoasa!
Pupam de o mie de ori pe eroina acestei povesti minunate,Stefania!

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna dimineata....offf de cand nu am mai scris si eu...dar am citit tot...nu am avut starea necesara...puiu meu e tare agitat si suparat,il mananca gingia,nu se mai satura dar nici la o masa nu papa mai mult de 130 ml...ieri asa mi-a facut mi-a cerut la 2-3 ore,pana m-am prins eu ca ii e foame a durat ceva,dar are momente cad trec si 4-5 ore si nici nu se gandeste sa vrea sa pape....offf!!!ma gandesc sa ma intorc la milumil,ca pe ala il scchimbasem ca facea caca des....habar nu am iar doctorii astia parca sunt batuti in cap,imi spun sa ii fac program,sa ii dau sa pape la fix patru ore si dak papa la o masa 50 ml cu atat sa il las si sa nu ii mai dau nimik pana la urmatoarea si sa ii scot si masa de noapte...cred ca sunt nebuni!!!

Martutza multumesc....

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna fetelor. Ce mai faceti ? Ce fac mamicile cu gemeneii???
Nu am mai intrat din cauza netului care imi merge lamentabil. Alexandru este ok. Creste ca din apa. La 5 luni si 4 zile avea 7.450 kg si 63 cm. Vaccinul l-a trecut cu bine. Lapte mananca Humana 2 la greu, adica nu chiar la greu ca nu mananca mai mult de max.700 ml pe zi. Pediatra zice ca e ok, ca a luat foarte bine in greutate. Am inceput si diversificarea si merge incet dar sigur
Aici poze generale, tot cu copiii : (Alexandru are albumele lui)
http://s163.photobucket.com/albums/t310/Aurasa/
Si poze de vacanta :
http://s163.photobucket.com/albums/t310/Aurasa/Poze%20de%20vacanta/
Pupici si sper sa reusesc sa intru mai des

Aurasa Alexandru (9.03.2007) si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna dimineata!

Am avut o noapte cu 3 treziri, un pic mai bine decat noaptea precedenta.

ElenaGiulia, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva, acuma ai un motiv in plus sa-i urasti pe japonezi...intr-adevar imi imaginez ce greu trebuie sa fie sa refaci toate actele daca pana si in Romania chestia asta e un calvar. de la noi sa rezolvati repede.

Sherbi, o sa mai traiesti cu siguranta emotia , tu spuneai ca mai vrei un copilas , asa ca...
Tu ti-ai scris povestea?

lilidana, multumesc pt. cuvintele frumoase, va pupam si noi

florin-a, multa sanatate si sa nu mai aveti probleme

absoluta, Stefania are la 5 luni 6,900 si 68 cm, la noi in familie modelul e lung si subtire, cred ca asa o sa fie si ea

In loc de zahar sa stiti ca se poate folosi fructoza,este mult mai sanatoasa, se gaseste in farmacii sau plafar si este extrasa din fructe, n-am folosit inca dar o sa iau.

plec la treburi, sper sa am spor, ca somn am din belsug

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata!
Kitty Hai ca ma gresit-o !! Am vrut sa trimit pozele in albumul meu si le-am trimis in albumul generel"albinute si bondari" la pg 45 Incerc sa le pun si in albumul meu ! Revin

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Aura bine ai revenit pe forum! Am vizionat din nou pozitele voastre si m-am surprins dorindu-mi, ca de fiecare data cand le vad, un fratior sau o surioara pt Luca, asa mult imi place cand il vad pe Cata protector cu Alex. Sa-ti traiasca minunile!
Mihael@ cu foarte mare drag am citit povestea nasterii Stefaniei. Recunosc ca nu mai trecusem pe la "Nasterea unei stele" in ultimul timp dar mi-a atras atentia postarea ta si am cautat-o acolo. Dupa aceea am inteles despre ce prima pagina era vb... Felicitari! Si, sa nu uit, vezi ca ai zis ceva de un surior sau o fratioara!

Fetelor, la mine in cartier s-au mai imbolnavit doi bebei, un baietel a facut febra si voma (aseara) si o fetita avea doar stari de voma... ma pune pe ganduri!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata stup! La multi ani sarbatoritilor zilei!

Lilidana, Raul a avut de lucrat intr-un caiet de vacanta cumplit de greu pentru el. Pur si simplu stateam eu si ma gandeam cum se pot rezolva unele exercitii pe intelesul lui. Am avut zile cumplite in care plangeam de suparare gandindu-ma ca am un copil care nu se descurca....pana am vorbit cu alti parinti de-ai colegilor lui. Si pana la urma m-am intalnit cu invatatoarea care a spus ca a vazut si ea ca e f greu caietul respectiv si ca ce ni se pare greu sa nu faca. Asta cand noi mai aveam cateva pagini. La scriere trebuiau sa completeze versuri din poeziile lui Eminescu, sa dea antonime, sinonime a unor cuvinte, familii de cuvinte, iar la matematica nici nu mai spun.....
Multumim de laude! m-am uitat in albumul tau la bondarelul dragutel, la burtici....dar n-am vazut-o pe domnisoara Karina!
Apropo de zaharul brun, eu tot incerc sa-i dau lui Raul mai mult dinacesta, stiu ca e mai nociv cu cat e mai rafinat.

Mady, incearca sa te linistesti, toate trecem prin momente mai grele, o sa treaca! Pupam Razvanelul agitat, cred ca fetele iti pot spune ca micutii au perioade in care sunt mai agitati, in care mananca mai cu toane... e greu, dar incearca sa te linistesti, poate ii transmiti si tu starea ta de neliniste.

Loradin, atat am gresit si eu la inceput, ca eram deja disperata, de fapt si acum mai gresesc ca tot timpul am mintea in mai multe parti si apoi nici nu sunt prea priceputa! Astept sa vad pozicile!

Rebiana, sanatate lui Luca, ti-am spus ca daca aveam un baietel asa l-ar fi chemat? Sfatul meu e ca daca iti doresti al doilea copil sa nu lasi asa pauza mare intre ei cum am lasat eu (8 ani). E frumos si la noi, dar era mai frumos sa creasca impreuna. o fi vreo enteroviroza prin zona, daca spui ca se imbolnavesc asa copiii!

M-am tot gandit sa scriu si eu povestea nasterii, ca ma emotionez si imi dau lacrimile cand citesc povestile voastre, dar a fost foarte greu si foarte stresant si mi-e greu sa scriu. Poate o sa reusesc. Oricum aveam impresia si atunci si imediat dupa nastere ca traiesc f. f concentrat, chiar i-am spus sotului meu ca parca mi-as dori sa mai "las pe altadata" din trairile extraordinare din acele zile!

Tzuna, bine ai revenit! Ma gandesc ca in curand n-o sa mai fie asa cald si poate Mariuca o sa manance mai bine!

Fetelor, nu mai da nimeni o cafea? Martutza, nu te-am vazut prin zona, unde esti?

Azi mergem la vaccinul de 4 luni, ca din cauza accidentului l-am amanat. Oare o sa planga tare? Ca doar e mult mai constienta acum decat la 2 luni.

comorile mele

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,la mamici si bebici

Mihael@ - am citit povestea,frumos...foarte emotionanta si de-asta imi plac mie povestile,ca toate au un final fericit.Ii dorim Stefaniei sa fie o fetita asa cum v-o doriti voi si sa treaca prin viata cat mai usor.

Lilidana - mersi,esti o draguta Sa stii ca am scris-o azi-noapte dupa ce am citit-o pe a Mihaelei.Mi-am zis ca daca nu o scriu nici acum n-o mai scriu niciodata,demult vreau s-o fac.Nu stiu cat de bine am detaliat-o dar trebuie sa mai rectific cate ceva,cand voiam sa corectez imi stergea tot cuvantul si am zis c-o fac poate azi.
Cred ca orice bebe,si tu cu David sau domnisoara ta,sunt sigura ca ai o povesti frumoase.Orice bebe face ca povestea noastra sa fie deosebita.

Da,sunt sigura ca sunteti isteti chiar de ati fost lenesi ,aceasi poveste cu klaus dar sa stii ca si acum e lenes,ufff
Ok,mersi si pt lamuriri la supica,azi cred ca ii fac si eu,sa vedem reactia lui...

Aurasa - am vazut pozele uc puiutii tai.Am zis ca atunci cand Carl poate sta in fundulet ii cumpar o piscina de-aia de casa si i-o umplu cu mingiute.Se gasesc seturi de cate 100mingiute intr-un sac si il pun acolo ca sa-si faca de lucru.Cred c-o sa am numai mingiute prin casa
Oricum,frumosi copii,sa va traiasca!

Mady - uf,tu tare o mai tragi...Da´si cand va trece si va incepe sa-ti vorbeasca si sa-ti aduca multe bucurii,mai e un pic.Curaj si sanatate multa

ElenaGiulia - da,cred ca a fost un moment urat.Eu una m-as panica tare.Cat despre documente e adevarat ca e umblatura,dar important e ca nu s-a intamplat mai rau.
De cand un tip cu ochelarii de soare lasati pe nas si cu niste ochi foooarte rosii a trecut pe langa mine si mi-a zis " e verde",de-atunci evit strazile pustii.

La multi ani,Arthur,Alexia Maria,Vlad,Maria Alexandra,Maria Teodora, sa fiti sanatosi!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

neata stup!
vin si eu la raport dupa cateva zile de absenta. am fost la mare, ca nu mai rezistam de dorul ei. ne-a placut foarte mult. vladut a facut baita si a fost fascinat de valuri si de "chestiile" colorate de pe plaja (gen colace,
slipi, prosoape si alte chestii colorate). vladut a fost foarte cuminte si nu s-a suparat ca i-am stricat orele de masa si cele de somn. si minune de unde luna asta nu mi-a luat in greutate nici macar un gram (in conditile in care a mancat bine si a dormit "normal" ca noi aici avem probleme) dupa cele cateva zile de mare s-a ingrasat 250 grame.
gata, cred ca s-a trezit. nu stui cum puteti voi sa cititi si sa si scrieti ca teroristul meu ma simte si in somn ca am plecat de langa el... si face o galagie... si nici nu sta cuminte langa mine...
si sa incerc sa termin despre noi. ieri, ca tot eram inca extaziata cu marea am coborat brusc cu picioarele pe pamant ca am fost la dr sa-mi iau concediu si sa-l vada si pe Vladut ca tuseste un pic si daca tot mergeam.... ehe dr abia venise din concediu si avea chef de vorba... dar nu cu noi...noi am asteptat 2 ore la usa ca dna doctor sa-si impartaseasca impresiile cu colegii ei....si cand am intrat si noi in 5 min ne-a facut vant ca baiatul nu are nimic. noroc ca tusea ca altfel ar fi zis ca sunt eu nebuna. oricum cred ca nu e grav ca in afara de tese nu mai are alte simptome.
si bineinteles ca iar ne-a spus ca avem fimoza si ne-a dat trimitere la grig alexandrescu. acu' ce nu inteleg eu este ...de ce 100% din baietii din romania au fimoza? de ce nu pot sa mai astept? este obligatoriu sa-l decaloteze? voi ce spuneti?

sper sa am timp sa citesc din urma si sa-mi mai dau si eu cu parerea ...dar la altceva decat diversificare ca noi inca avem doar tzitzi in meniu si mai avem o luna si ceva pana cand vom incepe si noi diversificarea.
pana tunci va citesc si imi iau notite.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

tot eu sunt
am uitat sa urez LA MULTI ANI! bebeilor care azi mai adauga o luna la capitolul vietii. si sa cat mai multe!

revin cand ma lasa teroristul sau cand ma lasa tacsu la calc
va pup

Mergi la inceput