***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_vl spune:

de ce s`a ajuns la nebunia asta si nu au mai trimis comenzile in Romania? tocmai cand ma hotarasem si eu sa comand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La BT...iti ia comision 1.5% din suma (minim 7 euro)..dureaza 4-5 sapt si trebuie s ai cont deschis la ei, in care trebuie sa depui o garantie de 25 euro care iti vor fi restituiti odata cu valoarea CEC-ului

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Iar un cont in Euro presupune niste comisioane de deschidere/administrare/inchidere......plus ridicare numerar!!!

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omo_mishi spune:

Buna tuturor,

La fel ca si voi sunt o clienta a La Redoute-ului si tot ca si voi dezamagita. Eu personal mai cunosc cel putin 7-8 cliente care nu si-au primit ultimele comenzi din iulie.

Daca cumva organizati un grup care sa ia o pozitie oficiala va rog sa ne dati de stire sa putem sa ne inscriem si noi.

Pana atunci, toate cele bune
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La Finans e la fel, dureaza cam 1 luna si trebuie cont in euro.

In concluzie...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by gama

Iar un cont in Euro presupune niste comisioane de deschidere/administrare/inchidere......plus ridicare numerar!!!

Magda si Matei(2.aug2004)

Raiffeisenul zicea ca nu costa nimic deschiderea contului. Insa n-am retinut cat e ridicarea numerarului.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am sunat la ing si mi-au zis ca nu pot incasa la ei cecuri.
Ce mistoo....

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

recunosc ca am ametit...dar daca contul e pe numele sotului?si CEC-ul pe al meu?merge?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

io nu am incasat cec-ul, ca raiffeisen mi-a cerut 10 eur comision iar cec-ul era de 20 eur ca valoare.
Asa ca l-am trimnis inapoi numa de ciuda, dar asta s-a intamplat pe 17 iulie si nici acum nu mi-au trimis nimic in cont.
I-am mai scris acum acum lui Sabine un email, tot de-al naibii, sa aiba inboxul plin de la mine atunci cand s-o intoarce din "on leave".

Io am trimis cec-ul cu confirmare de primire.

M-am hotarat sa comand pe laredoute de UK ca unele produse nu costa mai scump decat pe varianta fr; de ex. vestitii balerini crosetati sunt 9 lire iar pe varianta fr sunt 15 eur.
Cer livrarea la sor-mea si mi le aduce ea; ideea e ca n-o mai pot comanda orice prostie ca pana acum, ca nu sta sa-mi care ea cutii de cateva kilograme.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput