***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
care din voi a platit cu card BRD si a cerut refuz de plata?ce ati facut?
daca primesc CEC il trimit inapoi?eu nu am cont deschis in valuta...trebuie sa-mi deschid ca sa-mi vireze banii direct in cont,nu?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by nushulica

neata!

tocmai am sunat la raiffeisen sise pot incasa la ei cecurile pe loc deci fara sa asteptam luni de zile si comisionul este 1.5% minim 10euro(eu zic ccc ca daca am primi un singur cec pentru toata suma s-ar merita dar daca ne dau 10cecuri)

Bey, fiecare agentie e cu comisionul ei?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

De chargeback nu stiu nimic. Mie nu mi-a acceptat asa ceva Raiffeisen

Eu am dus cecul la BCR si mi-a luat comision 6 euro per cec. Dar iti dau banii dupa 75 zile. O sa incerc si la BRD ca am inteles ca-l rezolva mai rapid iar comisionul e de doar 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am sunat acum la BRD. Incasarea cecului sub 500 euro este de 3 euro/fila de cec.

Procedura de refuzare la plata acceptata de LR si justificata este GRATUITA. Doar in cazul in care refuzul la plata este nejustificat banca isi ia comision...mai departe nu am intrebat pt ca eu consider ca cererea mea (pe care am facut-o saptamana trecuta) este justificata.

Acum faceti si voi cum considerati ca e mai bine.

Mergi la inceput

Cate informatii contradictorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu am primit raspuns la mail-ul trimis, nu am primit CEC....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la ing e 30euro tocmai am fost si am intrebat

Mergi la inceput

In concluzie, dupa ce primesc cecurile (speeeeer sa le primesc), ma duc cu ele la consilierul la care am facut cererea de refuz la plata, aflu daca e aprobata sau nu de catre LR, in cazul in care nu e aprobata, incasez cecurile si gata. 6 euro paguba...

Edit: problema e ca am 2 cecuri pe 2 nume diferite...... Alta complicatenie.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Am sunat acum la BRD. Incasarea cecului sub 500 euro este de 3 euro/fila de cec.

Am sunat si eu si mi-a zis la fel. Iar daca aveti cont la BRD vi-i poate varsa direct acolo. Macar aici s-au pus de acord, nu ne ametesc cu n informatii

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La BRD e 3 euro intr-adevar, dar iti dau banii in 45 zile, si trebuie musai sa ai cont in euro deschis la ei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput