***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

V-am citit si am ajuns la concluzia ca cec-ul meu e bun de pus in rama. Nici banca lu'peshte ABN AMRO nu primeste cec-uri (mi-au recomandat sa ma adresez la alta banca).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu am gasit alta solutie: am comnadat in Germania. Pe posta normala costa 35 euro+ 15 recomandata (ceea ce e enorm). Am gasit Atlassib in orasul alaturat Heidelbergului, Mannheim si prietena mea merge acolo cu coletul, dureaza 4 zile si costa 10 euro. Doamne ajuta sa soseasca!

Poate va dam idei si faceti si voi asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by claujro

Si eu am gasit alta solutie: am comnadat in Germania. Pe posta normala costa 35 euro+ 15 recomandata (ceea ce e enorm). Am gasit Atlassib in orasul alaturat Heidelbergului, Mannheim si prietena mea merge acolo cu coletul, dureaza 4 zile si costa 10 euro. Doamne ajuta sa soseasca!

Poate va dam idei si faceti si voi asa...

Multumim de idei, dar nu avem unde sa le comandam. Decat daca ne ajuta tot prietena ta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nici eu nu pot sa comand cu livrare in alta tara.Nu stiu pe nimeni caruia sa-i pot cere asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mie la BRD mi-au reconfirmat ca nu pot face cerere de refuz de plata decat daca mi-au luat banii fara voia mea..nu e cazul.
ptr.CEC comisionul e 0.15,minim 5Euro,trebuie cont deschis..in valuta.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Mie la BRD mi-au reconfirmat ca nu pot face cerere de refuz de plata decat daca mi-au luat banii fara voia mea..nu e cazul.
ptr.CEC comisionul e 0.15,minim 5Euro,trebuie cont deschis..in valuta.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mai, eu am facut refuz de plata la BRD! Astia ori sunt prosti ori incompetenti!!!

Iar in legatura cu comisionul cec pt BRD si eu si feli si mada am sunat si ne-a spus la fel: 3 euro/fila cec.

Edit: Andreea suna la ei: 0-800-803-803

Asteptati pana se muta Cristina in Spania si poate organizam ceva de acolo, ea e in mutari acum...din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Asteptati pana se muta Cristina in Spania si poate organizam ceva de acolo, ea e in mutari acum...din pacate.

asteptam,asteptam,ca e timp destul pana la reducerile din ianuarie-februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, atunci varianta ceamai convenabila pare BCR: nu trebuie deschis niciun cont, comisionul e de 6 euro. Doar ca asteptati 75 zile, insa poate intre timp creste cursul euro

Claujro multumim esti draguta, dar mai mare daraua ca ocaua. Acum nah, cate colete sa trimita si Cristina ta?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La Alpha a sunat cineva? Cu e la ei cu cecurile?

Fetelor, sa inteleg ca daca ai cec la Alpha (cum am eu) il pot incasa si de la alta banca?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catutza

La Alpha a sunat cineva? Cu e la ei cu cecurile?

Fetelor, sa inteleg ca daca ai cec la Alpha (cum am eu) il pot incasa si de la alta banca?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Tu de ce nu suni la Alpha?

Mergi la inceput