Grecia in flacari!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Doamne Fereste !!!

theodora,

Ce s-a intimplat cu oamenii si reporterii, cu omul care era in casa cu familia lui??? Sper din suflet ca au fost salvati !!

Doamne, sper sa se mobilizeze Europa si sa trimita ajutoare !!

Avem vesti zilnic si in NZ despre ce se intimpla in Grecia dar nu sint foarte multe detalii.Incredibil !
Sper sa se termine cosmarul !

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Este ingrozitor; ma uit la stiri, va citesc pe voi si nu-mi vine sa cred! Este de domeniul irealului ce spuneti! Nu am cuvinte! Ingrozitor!
Fetele din Grecia, suntem alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Fetelor,oamenii din sat au fost salvati,inca mai sunt sate care ard,nu la fel de mult,mai mult in Evia vad acum arde...vad imagini acum cu satele arse..un tip zice ca a pierdut mama si tata si nu i-a ramasa nimic...chiar daca vor,nu mai pot ridica iar satele...majoritatea...pamantul nu mai e bun sa fie lucrat,nu mai au nici cimitire sa isi ingroape mortii sa ii planga pe cei dusi de mult...tot e fum si cenusa si viitorul nu are alta culoare decat cea a fumului...totul e distrus...nu stiu ce sa va zic...femeile nici sa planga nu mai pot...le-au secat lacrimile...110 sate au ar si s-au sters de pe harta...nimeni nu va mai locui vreodata pe acolo...
Si daca vine ploaia,ce a ramas de la foc va fi distrus de inundatii...
E imposibil pt mine sau pt oricine sa explice ce simt acesti oameni...au ars zic acum 1 000 000 hectare,STREMATA fetele din Grecia sa ma ajute la traducere daca gresesc...de padure...ca sa nu mai vorbim si de pierderea materiala pe care o va suferi Grecia datorita acestei catastrofe...Statul va trebui sa bage foarte adand mana in buzunar sa refaca ce a fost distrus...
Va las acum,dar sunt pe aici si va mai scriu cand am vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Theo, nu-mi vine sa cred! :-( Acum am vazut topicul tau. Pur si simplu nu-mi vine sa cred :-((((
Evia, draga mea Evia arde? :-((( Imi poti spune mai multe? In ce zone a ars? In ce procent este distrusa?

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

E cumplit ! Nu pot sa cred ca e adevarat ce se intampla acolo...

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cumplit ce se intampla in Grecia! Si nu-mi vine sa cred ce minte diabolica poti avea sa omori zeci de vietii si sa distrugi alte cateva mii.

fetelor sunt alaturi de voi!

PS: aici la stiri au zis ca Olimpia nu a fost atinsa de flacari, zicea un primar grec ca a fost salvata pe ultima suta de metri. Nu e adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Uluitor ce se intampla in Grecia. Ador Grecia. Bunicii sotului meu s-au nascut la Thesalonic. Copiii mei au si sange grecesc. Te rugam Theodora sa ne tii la curent cu ce se intampla acolo.

istorioare cu talc (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Fetelor,am fost la super market...cand am timp va mai scriu si de Evia si ce zone ard si acolo...mai vad putin si stiri si revin...
Clau,Olimpia a ars destul,a fost salvat muzeul cu toate simbolurile istorice...poate de asta ai auzit...dar padurea,Kronios Lofos cum e cunoscuta e asra si tot e ars de jur imprejur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si de parca nu era destul, ziceau la stiri ca a fost si un cutremur

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Cumplit
Citesc si plang... nu am cuvinte... Ma rog ca bunul Dumnezeu sa-i ajute pe bietzii oameni....

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput