Grecia in flacari!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Theodora spune:
Da,intentionat au fost puse...e dramatic ce vad la tv...ce aud..helicopterul e aproape dar nu pot gasi un loc sa ii adune si acolo unde le spun sa se duca nu pot ajunge...va imaginati? Ajutorul e acolo,dar nu e cale sa ii ajute pe bietii oameni...
Nr mortilor vad acum ca a ajuns la 63....
hannen spune:
Theo ,mai eu am ramas tablou!Habar nu am avut!
Doamne ce nenorocire!!
Serios ca m-a lovit o tristete fara margini,si ma intreb si eu la fel ca speed(si sotul ma intreaba) de ce arde???De caldura prea mare,sau a pus cineva intentionat???
Voi sunteti bine??
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
Theodora spune:
Hannen,eu sunt departe de zona...fumul de care ziceam ca acopera cerul vine de acolo...acum nu e fum pe cer...dar pana pe la 16.00 sigur se inegreste iar...e cenusa peste tot...cand sunt nori ninge cenusa...
Focurile sunt puse de mani criminale...sigur nu intentionau sa faca asa mare pagupa,dar focul odata pus in combinatie cu aerul puternic nu mai e usor controlat...cei ce pun focuri,o fac pt ca apoi asa cum a zis cineva mai sus,sa ramana acolo teren,sa se construiasca case si mai stiu eu...hoteluri...interesele sunt f mari si cei cu bani putin le pasa...
Guvernul a stabilit si recompense de ieri de la 100 000 la 1 000 000 de euro pt orice info care poate duce la prinderea acestora...
Echipa tv si locuitorii inca sunt acolo si e live la tv...nu pot gasi un loc sa ii adune pe oameni...
speed spune:
am gasit asta http://news.sky.com/skynews/article/0,,30200-1281450,00.html despre posibilele cauze.cum zicea theodora,se pare ca are de-aface cu constructia de case,hoteluri,etc. inimaginabil si cutremurator.
emerald isle
Theodora spune:
Speed,multumesc de link...e si un video pt cine vrea sa vada...
E acum live un locuitor din acelas sat urla pt ajutor,ca focul e la usa...sunt in casa si nu pot iesi...are si copiii...
Sper ca nu va supar cu mesajele mele...simt ca trebuie sa ma descarc undeva...
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Theodora
Speed,multumesc de link...e si un video pt cine vrea sa vada...
E acum live un locuitor din acelas sat urla pt ajutor,ca focul e la usa...sunt in casa si nu pot iesi...are si copiii...
Sper ca nu va supar cu mesajele mele...simt ca trebuie sa ma descarc undeva...
Theodora, cum sa ne superi??? De cind am auzit cu focul ala mistuitor ma doare inima fiindca imi imaginez oamenii disperati sa fuga din calea lui si ma revolta cumplit ideea ca niste alti oameni ( cei care au pus focul, intentionat) au putut gindi asa o cale de-a "rezolva conturi" in zona.
Mai devreme am auzit ca situl Olympia a fost salvat dar ca numarul victimelor a crescut (peste 65) si ca s-au pierdut si locuri care, desi nu figurau pe vreo lista pentru turism international, aveau o valoare inestimabila pentru echilibrul naturii din zona, nu mai spun de valoarea in sine.
E groaznic. Nu exista cuvint sa descrie ce au facut acei oameni.
In trecut, focul era folosit pentru a pustii zone pentru ca mai apoi sa fie cucerite cu usurinta (pe linga otravirea fintinilor) insa am crezut ca omenirea evolueaza, am crezut ca putem invata din lectiile trecutului.
www.helpsonia.com
Sabina spune:
ce pot sa spun mai mult?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
briza_marii spune:
theo continua te rog sa ne ti la curent. Si eu ador Grecia, la fel ca orice alt om care a calcat pe acolo, nu poti sa nu te indragostesti de ea.
ce pierdere
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
zouzounaki spune:
Olimpia nu mai existaa ars toata,toata...sint flacari intre 30 si 100 de metrii...e infiorator,e cumplit..este iadul pe pamint...arde si Zakinthos...acum citiva ani a ars si Rodosul...mai mult de jumatate...ce minti bolnave sa faca asa ceva...au aratat vulpi fugind cu coada aprinsa,racnetele animalelor cuprinse de foc..ale oamenilor...au ars pina acuma 100.000 de hectare de padure...au disparut sate de pe harta...inca nu se stie cine si de ce a pus foc...sint arestate pina in prezent 61 de persoane...interesele sint mari...o fi oare ca sint alegeri in septembrie?o fi din cauza ca vor sa construiasca?eu nu cred in faza cu constructiile...din cauza ca a ars jumatate din tara..si daca vroiau o zona anume puneau foc acolo...dar au fost surprinsi punind foc si acolo unde s-a stins...si noaptea...nu stim inca nimic..doar presupuneri...e jale mare...ce putem noi face?..doar sa ne rugam..Doamne Ajuta!
"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
hannen spune:
Doamne fetelor,eu am ramas fara cuvinte!!!
Parca m-a lovit careva cu un pietroi in cap,efectiv nu stiu ce sa zic!!!
Nu mi-am imaginat vreodata ca rasa umana este (inca) capabila de asa ceva!!!
Planeta tipa dupa ajutor si noi distrugem si ce a mai ramas!GROAZNIC!!!!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici