Grecia in flacari!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ce pierderi imense!
Theo,ieri cand ma uitam la stiri numai la voi ma gandeam!
Macar de ar veni o ploaie,macar se opresc focurile!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Aici in Canada dau tot timpul la stiri de vreo cateva zile. Au zis c-o sa trimita si avioane cu pompieri.

Eu stau cu inima la gura de cand am aflat. Ca sa vedeti ce mici suntem in fata naturii, uragane, inundatii, incendii, cutremure, inca nu exista tehnologiile pentru a le invinge.

Am inteles ca totul depinde de vantul ce va bate in urmatoarele zile. Sa ne rugam sa inceteze, ca va ajuta f mult la stingerea incendiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Vai de capul nostru...acum 45 vminute a izbucnit un nou foc in Attiki,imprejurimile Atenei...in Gramatiko si Marathonas...nu sunt case acolo,dar deja e mare focul si daca nu e repede stin,se va intinde la fel ca in alte parti..........sunt insa multe avioane deasupra si se spera sa fie stins repede...asta mai ne lipsea........

In Evia e foc mare acum in Kato Setta,undeva in mijlocul insulei...nu e langa mare,ba e chiar destul de departe..zic acum ca au inceput sa aiba sub control focul acolo...dar arde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

este incredibil de trist; la stiri anuntau ca au arestat 65 persoane implicate; cum Dumnezeu au putut sa faca asa ceva, sa distruga o tzara. comunitatea greaca de aici a inceput sa adune ajutoare, sa se implice; pacat ca sunt daune ireparabile;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

este incredibil de trist; la stiri anuntau ca au arestat 65 persoane implicate; cum Dumnezeu au putut sa faca asa ceva, sa distruga o tzara

http://www.floriinro.ro/

ce minte bolnava au avut? fac parte dintr-o gruipare ceva?

Mergi la inceput

Nu e nici o grupare...doar minti bolnave si insetate de bani...
Tocmai au zis ca situatia e mai buna,doar 2 mari incendii sunt,restul mici...cand s-o sfarsi,Doamne!

NU MAI ARDETI GRECIA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mie una mi se pare destul de bizar ca in prag de alegeri au izbucnit asemenea incendii.Si ca de obicei tot oamenii nevinovati platesc.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Mda,se discuta si aici tema...cica PASOK a pus foc sa descrediteze NEA DEMOKRATIA si sa piarda alegerile...in vis poate...nu le-a ajuns 20 cat au mancat si baut.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

asa este..prea s-a grabit vircolacul asta de pasok cu alegerile...nu i-au ajuns cei 20 de ani in care "s-a ghiftuit" cit a putut...prea insetat dupa putere...si n-ar fi deloc mare mirare sa fi ordonat punerea acestor incendii ... mie pur si simplu mi-e greata...sper ca nici macar in vis sa nu cistige aceste alegeri...
...in prezent situatia s-a ameliorat ...dar cosmarul ramine adinc inradacinat in inimile tuturor...bietii oameni care au ramas doar cu golul din suflet,bietele animale care au pierit si biata padure care cine stie daca se va mai reface vreodata...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Doamne, Dumnezeule, am ramas fara grai.
Sa ne rugam pentru Grecia!

Mergi la inceput