Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by dianarus78

Sti tu, fiecare cu stolul propriu si cu deciziile proprii.
hi , hi.... ara era stolul meu..nu zi nu, ca l-am vazut...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

da, mami, stiu ca esti si tu printre fetele cu stol legat de ZERO sare si zahar! stai linistita, asa sunteti multe si va inteleg si e ok!

eu caut solutii de a impaca varza, capra si cu lupu'. lupu' e sotul care vrea si el mancare de oameni mari (cica sa mananc io piure de broccoli si mamaliga cu iaurt!), capra sunt cele doua caprite, pardon doi ieduti care papa separat si mai sunt eu, evident varza... asa ca ne adaptam din mers... cu papa copiilor fac cat mai putine compromisuri pot... (alin vine cu pofte de genul - ciorba de varza cu afumatura, gordon bleu si cartofi prajiti... iti dai seama ca ianis nu pupa inca bombe la ficat!)

ma acceptati asa cum ma descurc, da? luati numai ce credeti din ideile mele culinare!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Ruxandra Vacanta placuta la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dandusa: Ce????schimbi prefixul????cu 3 in fata?????Baiii..nu ne minti..nu ne induce in eroare..n-ai cum sa ai atatia....sau am inteles eu aiurea??? da n-ai cum oricum...nu vezi k esti o copchilita???

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianarus ieri am aflat de la doamna cu stolul (poate sa iti ramana nick-ul asa?????) ca si borcanele cu fructe au sare. asa ca, probabil i-am scapat si eu sare. masina pt rosii are si mami meu, care e la 180 km distanta. dar vad eu cum fac si ma descurc.
ruxandra drum bun si distractie placuta! plimbaretiilor!
sbogdana noi la faza cu "apucatul fin" suntem campioni, face chestia asta de vreo luna cu scamele de pe covor. da, al meu se enerveaza, destul de des, daca nu il las sa faca cate ceva, cand il tin sa ii pun pampersul si ex ar mai fi. strange din pumni, isi tine respiratia si se face rosul ca racul, de cateodata ma sperii.
miro poate iti mai revii. daca e sa fie, o sa vina si bb2. putina incredere!
Atudor, si cu rusine si mare mare intarziere Alexandra! sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte numai de bucurii.
fug, poate reusesc sa dorm un pic. ma doboara caldura!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu intrasem de fapt sa ma mai plang de nastrusnicul meu baiat. Nu stiu cum as putea sa il mai determin vreodata sa doarma in patut. nu mai vrea si pace! numai pe jos adoarme si dc il urc...e vai si-amar. trebuie sa fie pe jos, cu multe prene si pernute pe care sa le calareasca sau sa le care prin toata camera, cu toate jucariile in jur..inclusiv eu....
k sa intelegeti despre ce vorbesc si de ce imi fac griji puteti vedea imaginile urmatoare si atunci ma veti intelege... Astept eventuale sfaturi..sau chiar bice k pot lasa copilul in asemenea hal...
asa imi place sa dorm

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Atudor
fulguletilor de 24
am fost ieri la pediatra pentru controlul lunar. nu suntem nici prea-prea nici foarte-foarte. avem 8,300kg la 8 luni si e sanatoasa tun. . in afara de bubitele de caldura care nu se mai dau duse. dar, i s-a inchis fontanela. si mi se pare mie ca e cam devreme, dar doctorita a zis ca nu e nici o problema. papam orice in combinatie cu iaurt. bine ca am gasit alimentul preferat ca ajunsesem intr-o vreme sa nu mai vrea nimic. sa nu uit, azi sarbatorim primul kk la olita . olita am luat-o aseara si azi dimineata cand se concentra am asezat-o. si a reusit. ne-au mai iesit 2 dinti, incisivii centrali de sus, dar mi se pare ca nu au mai crescut ceilalti care au iesit acum vreo luna. am pitici multi, multi cred ca nu mai scap de ei niciodata...
deci, nu mai bea suc de fructe pentru ca le mananca cu totul, razuite pe razatoarea de sticla. mananca numai in scaunul de masa, fara jucarii. daca ii dau vreo jucarie lasa capul in jos atenta la ea si eu nu mai vad sa bag lingurita. ajunsesem sa ii bag in nas, pe obraji...oricum e cuminte la masa si termina destul de repede.
si apropo de cm, mie nu mi-a venit. sa-l mai astept sau ma duc la control?
mami Teutz felicitari pentru "mama" .
multa sanatate lui Mihaita
drum bun Ruxandra, Asiza, Chris, Aelita.
pun cateva poze si revin

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

MADALUTA,dupa ce adoarme ,nu-l poti muta in patut?se trezeste?in rest asta e ,ii adormim unde si cum putem,cred eu.
BAMBO,vazut ANTONIA,SUPERRRRRRR!!!!frumoase foc voi doua!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Eu intrasem de fapt sa ma mai plang de nastrusnicul meu baiat. Nu stiu cum as putea sa il mai determin vreodata sa doarma in patut. nu mai vrea si pace! numai pe jos adoarme si dc il urc...e vai si-amar. trebuie sa fie pe jos, cu multe prene si pernute pe care sa le calareasca sau sa le care prin toata camera, cu toate jucariile in jur..inclusiv eu....
k sa intelegeti despre ce vorbesc si de ce imi fac griji puteti vedea imaginile urmatoare si atunci ma veti intelege... Astept eventuale sfaturi..sau chiar bice k pot lasa copilul in asemenea hal...
asa imi place sa dorm

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

cred ca totusi ar trebui sa zici mersi ca nu implica cantat/leganat/tz/carat in barte prin casa. e mortal
bambo am vazut o si pe antonia. e super tare. si se aseaza/ridica atat de usor....bravo, e fetita mare

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna!
Am ajuns si noi acasica. Am fost si noi un piculet la mare ca atat a putut sotul cu serviciu lui.E bine si asa.Mario sa simtit foarte bine i-a placut la nebunie sa faca baie in mare.ne-am distrat superrrrr, atat am avut probleme cu papa cu Mario nu mai vrea mancarea de la borcanele sub nici o forma, fructele lea mai papat el asa cu chiu cu vai dar legumele cu carnita scuipa tot. deci, a mancat doar lapte, biscuiti, fructe si iaurt.Cu drumul e obisnuit ca e turist ca masa.A invatat sa si coboare din patul nostru ca de urcat de mult se urca singurel, acum fara grija il las in patul nostru.La mers a facut o pauza a avut o cazatura mai nasoala in timp cand mergea prin casa si acum mai mult deabuselea dar stiu ca asta nu dureaza mult.Este plin de enrgie ma termina ii place sa dea totul jos, toata ziua umblu si pun la loc dupa el, la schimbat scutecu nu mai zic e o lupta intreaga.Dupa ce termin de aranjat prin casa am sa bag si cateva poze sa-l vedeti bronzat.

Bambo ce sa zic e o scumpa printesa, sa vezi Mario cum se uita la ea parca zicea: eu o cunosc. mergeti mai bine decat noi adica mai multi pasi faceti, multi multi de la noi.

LA MULTI ANI Adinazot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

realizat minune culinara (mamaliga, un terci mai moale de fapt), frecat cu una bucata galbenus si una lingura almette. bun, dar sincer, cred ca mamaliga nu am tinut-o suficient pe foc (..ma rog, niciodata nu mi-a iesit mamaliga, dar cand e pt noi, hai treaca-mearga, coapta, cruda, cu cocoloase, n-are a face..). deci, e normal sa mai simti malaiul asa..oareshce prezent, printre dinti???

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput