Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

danita:aoleu..mi-ai amintit de coto..bine k nu ai detaliat..k puneai paie pe foc si la mine..abia ma abtin sa nu "ma vars" pe-aici la subiectul asta....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna mamici!
De aprox una bucata ora ma chinui sa-l culc pe Maria-sa, dar e in zadar! Urla de oboseala, dar cum il pun la orizontala in patut, cum in sec.2 e in picioare agatat de margine si se holbeaza la mine cum ies din camera. Si bineinteles ca il apuca nervii cand vede ca plec si...o luam de la capat...pus la orizontala, sculat in picioare...etc
Nu mai pooooot! Ce bine era cand nu faceau nimik decat sa doarma si sa manance!!!
Ma duc sa citesc din urma, ca vad ca am ratat gratios juma din capitolul trecut si aproape juma din asta!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

La multi ani pt Atudor, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
La multe lunisoare fulguletilor de ieri si de azi:
Andrada de Lavyada
Ana Julia de Ktrinel
David de DeeaA
Rahela de Cleopiciu
Mihai de sraluca
Multam frumos fetelor care mi-au raspuns cu biscuitii...am priceput, cei mai populari sunt cei de la Hipp, Nestle...o sa caut in Selgros. In Cora aveau doar pt copii peste un an!
Multam A-deju pt pontul cu spanacul rondele congelate. Am gasit de la Bonduelle, si astazi la ora 2 am prestat, amestecat cu celelalte legume si carnita de pui. A papat tot tot!
O vazui pe umblareata Antonia de Bambo si pe Julia de Ktrinel si fraza shucara a Dianocicai in tandem cu a lui d!
Adinazot, multa putere iti doresc, o sa treci peste toate incercarile astea si or sa fie si zile mai bune!
Tema propusa de Sbogdana...da se enerveaza de la stersul ochisorilor dimineata, de la spalatul pe dintisori, de la schimbatul scutecului cateodata, cand tipa brusc cineva langa el, ,,,mai nou se enerveaza ca sta atarnat de marginea patutului si nu stie sa se puna in fund!!!
Revin...

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Cioc-Cioc!!Ne primiti iar si pe noi?Cu forte proaspete?Ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!!!!!!!
Am ajuns aseara tarziu....azi m-am apucat de despachetat si de spalat si de aranjat lucrusoarele lui Mark!
A fost un concediu de vis!!!!!!!Mark s-a purtat exemplar!Tot stirbi suntem....nu stiu pana cand...stam in picioare si ne plimbam de manuta cu tati si cu mami..!Cand am timp intru sa va povestesc mai in detaliu si sa va pun poze!
Va pup dulce pe fiecare in parte!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

alexandraBun venit din concediu " de vis"...Putine persoane am auzit p[e aici sa aiba un asemenea concediu impteruna cu bb..Esti o norocoasa si mark un cuminte...bravo voua..
Asteptam poze

danutz: sper din tot sufletul sa nu fie si la voi inceputul sfarsitului de a dormi in patut...La noi exact asa a inceput si acum nici nu vrea sa mai vada patutul...Imi aduc aminte de lunile in care dormea exact cum spunea a_deju dupa ce manca un biberon..isi lua o jucarie pe care o zdranganea pana adormea..bineinteles k fara mine in camera..dc eram eu trecea somnul si ii venea cheful de joaca...ce vremuri...mi se par asa de indepartate ..si n-au trecut decat 1-2 saptamani..

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

dandusa: vai de spiritul meu de observatie...Abia acum am vazut k" stralucesti de fericire"...Ma bucur pentru tine...

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Vai Madaluta...ce-mi place de Darius cum doarme el in cele mai ascunse colturi si cele mai nastrsnice pozitii!!!
Vazut si pozici cu minunea de Aka...ce aer de smecheritza are!!!
Porumbita, Mario se urca si se da jos singur din pat!!!
Dia, mama ei de viroza cata bataie de cap va da! Sanatate multa si tin pumnii sa mergeti la munte!
Luly, sanatate multa si voua! Chiar nu stiu ce altceva sa zic!
Mai Dandusule, analizele alea care tu zici ca-s naspa...sunt foarte aproape de normal...pediatra aia cam sare prea repede cu lunga lista de medicamente. Oxacilina e antibiotic...si nu vad de ce ti-a prescris-o! Iar FE clar constipa...ai incercat sa-i dai Crinutei ficat, sau spanac...natura e mai buna ca orice preparat sintetic! Acum vad ca Donia a explicat cam ce gandesc eu dar mult mai documentat! Iar la chestia cu mama denaturata...hai sa-ti zic ca eu nu i-am facut lui Rares pana acum NICI O ANALIZA! Cine e mai denaturata?!
Asta fiindca pediatrul a zis ca nu sunt semne de nici o deficienta si de nici un defect! Cand o face maria-sa un an...atunci vom face un set de analize standard, sa vedem si noi ce si cum! Singura 'chestie' pe care o are este un strabism usor, care, daca nu se corecteaza pana la un an...vom lua masuri!
Am vazut pozele gastii Ikea...super misto...distractie pe cinste...da-l naibii de sofer idiot, ca e plin pe aici de alde astia!
Madaluta, sper sa nu fie cum ai zis tu...acum a reusit sa adoarma in patut...
Saptamana viitoare se anunta interesanta...fiindca socrela nu vine de la Braila sa stea cu Rares, Catalin si-a luat liber si vor petrece o foarte frumoasa saptamana tata-fiu! Iar eu am emotii daca or sa se descurce unul cu altul...

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Donia,
,multumesc de lamuriri
Danutz,
nu sta cu grija la saptamina tata-fiu...,cu siguranta ca se vor simti minunat,doar este tati...,este mult mai bine decit cu bunica sau socrela...
Alexxxxxxxxxxxxx,
in sfirsitttt ati venitttt,haideti cu poze...,povesti despre vacanta voastra de vis...,vai ce ma bucur ca sinteti bine...Noi am petrecut de ziua ta...,tu ce ai facut?

aaaa,mi-am adus aminte...,unul din cadourile primite ieri de la Diana si Raluca...,era o piesa de lenjerie...,cu care pot sa ma afisez in fata webcam-ului...si tanam...,tanam...,tanam...,scrie pe mine...

Sbogdana,
Crinuta devine nervoasa...,daca ii iau ceva ce are in minute...,fara sa-i dau altceva...si de fiecare data cind ii schimb pampersul...,in astea doua situatii se arunca in sus...,se incovoaie...si plinge...,nu o poti tine nici in fund...,nici in picioare...,se comporta ca un copil alintat...,care se tavaleste pe jos...ron magazine...,ca nu-i iau ce vrea...,doamne fereste sa nu tina chestia asta...

Yagmur,
daca vrei pot sa-ti citez exact ce scrie pe fisa de analize..,respectiv niste chestii care nu stiu ce sint...,adica ce fel de analize...,sint prescurtari si nu ma pricep...Noi am facut setul asta de analize...,in urma controlului la endo...,deci sint citeva de endo...,pe care Luca nu ar trebui sa le faca...,in primul rind ca nu este suspect de nimic legat de endo...si in al doilea rind nu sint ieftine...,tu decizi ce si cum...
deci ti le scriu mai jos...
HEMOLEUCOGRAMA
RBC,HGB,HCT,MCV,MCH,MCHC,RDW,PLT,PDW,PCT,
MPV,WBC,NE,EO,BA,LY,MO,NE%,EO%,BA%,LY%,MO%
BIOCHIMIE,
SIDERMIE
CALCIU SERIC TOTAL
CALCIU IONIC
IMUNOLOGIE,
BETA HCG
AC ANTI-TIREOPEROXIDAZA(TPO)
TSH
PROLACTINA
17 OH PROGESTERON

astea sint toate...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

dandusa: vai de spiritul meu de observatie...Abia acum am vazut k" stralucesti de fericire"...Ma bucur pentru tine...

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

eheee,asta-i perioada cind era iubita mea acasa...,acum tre' sa schimb textul...,ca ma mint singura... cu ceva de genul...,"m-am matuit...,sa ma lustruiasca cineva..."

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Laura,
cum este Dani?...,este ok?...sint sigura ca este ok...,dar te intreb din politete...
Dia,
se vede ca bubu este mai bine...,ai alt ton in mesaje...,aproape cum erai inainte...,,dar voi?...,mai bine?...,sanatate multa
Ktrinel,
cu ce va ocupati simbata asta?...,gratar,ceva?...
,Mirona,
da' voi cu ce va ocupati de sinteti asa scumpe la vedere?...cum este Kara?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput