Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, analizele sunt normale parerea mea si sa zicem ca una e la limita inferioara.Punct.Fierul se da max 14 pic pe zi in 2 reprize dim si seara cate 7 dar se incepe cu 1 azi, maine 2 , apoi 3 pana la limita care nu face rau copilululi adica nu da constipatie, diaree.Daca vezi ca la 5 pic deja se constipa dai doar 4 pic.Asa stiu eu.Peritol e un sedativ...mie mi-au zis 2 dr sa dau si n-am dat in mod special se da la anorexici dar atata vreme cat Sara ca si Crinuta deschid uneori o gura cat o sura si papa 200 - 250 eu nu cred ca bebe tb sedat...cica il faci sa-i revina pofta de mancare.Se da in cazuri extreme sau cum zicea dianocica se da la alergii.Doza "homeopata e de 0,7 ml" adica daca face copilutu alergie la ceva (alimente, insecte ) dai doza asta dar 2,5 ml e f.mult.I-am dat Sarei o singura data si evident ca ea nu-i ca cei normali in loc s-o adoarma avea o energie imposibila...nici c-a mai adormit atunci.Restul medicamentelor fara apa bicarbonatata si peritol mi se par OK la unele sunt doze cam mari.
Io nu ma supar never ever!Si in afara de asta nici nu mi-ai dat motiv.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dandusa, hai ca te-a mai lamurit lumea ...de parca nu asta era jobu' doctoritei .....auzi, aici , ca si in alte tari, se folosesc mult asa-zisele "curbe de crestere" si percentile ..pe ele se pot vedea unde se situeaza copilul fata de normal si fata de greutatea de la nastere...din cate imi amintest crinuta a avut o greutate frumoasa pt o fetita, vreo 3 kile jumate, nu?

noi nu facem mare lucru weekendul asta ca tati e la niste cursuri, deci ne omoram vremea amandoua, in plus e ud de ieri , cam ploua....stam pe forum ????

alexandra, bine ati revenit, vrem poveeeeeeesti

Mergi la inceput

vazut poze de la Ikea...vazut si pe Flori (donia, flori e o fosta colega de-a mea de serviciu , pe care am zarit-o in pozele dandusei si am recunoscut-o...ce mica e lumea, nu?)

io am doua nedumeriri :
1. cum de va lasa sa faceti poze inauntru??????? aici e interzis sa faci poze in magazine (vezi protectia marcilor de comertz,...etc)
2. sunt aceleasi preturi si aici si acolo!! wowww...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare de la mare! am intrat asa, de curtoazie, noroc ca copchilu' inca doarme, am reusit si eu sa epilez ambele picioare, ca la "salon" se pare ca n-am nicio sansa sa mai ajung... doar soacra-mea si cumnata-mea se trateaza cu asa ceva, si asta nu oricum, ci primul lucru cum au ajuns in tara.. pai ce pielea mea, asa, ca fetele, nu??? si cand am sunat-o sa o invit la plimbare, seara, vezi dom'le, era foarte obosita, statuse la salon de la 1 pana la 6 seara, extenunat, cred si eu.... nu mai zic ca dat vreo 2 mil ca sa arate fix ca pupaza-n tei, da'-i sta bine, i se potriveste de minune.. si acum, ca tot a venit, si mi-am reamintit cat de mistuitoare este flacara pasiunii care arde intre noi, m-am hotarat ca plec cu copchilu' si-n alaska daca e nevoie, nu numai in anglia...
in rest, ca sa va spun, suntem bine, iar e liniste si cumintenie prin jur, ceea ce inseamna in mod logic ca mi se pregateste ceva, cine dumnezeu mai stie ce.. macar am invatat lectia, dupa saptamana de pus in rama, urmeaza aia de atarnat de streang :) azi am gatit si celebra mazare, ca de cand o aveam in plan, a iesit super de super, a mancat si mihaiul o portie (la el neblenduit, evident..) si motanu' a balotat un castronoi. la desert, una bucata piersica data cu lingurita. miam miam. mira-m-as sa mai bage ceva pana diseara, la cat s-a umplut la pranz...

pentru cine are timp de asa ceva, "operatiunea mosntrul" ruleaza pe pro cinema..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Vrei sa-ti zic cum as face eu? io-te asa ca sa vezi o alta mama denaturata ca doar si Sara are 7.300, 74 cm:
1.Fier Haussman, 10 picaturi de 3 ori pe zi ,timp de 3 luni(5 pic/2zi)
2.Pikovit sirop,5 ml pe zi,10 zile pe luna
3.Vitamina C ,10 picaturi de doua ori pe zi,timp de 10 zile (3 -5 pic/2 ori pe zi
4.Calciu gluconic 7ml pe zi timp de 5 zile (5ml/zi aici as da 10 zile)
5.Vigantoletten,iarna
1000 UI,vara 500 UI
Stiu ca vigantoletten e pt. copii peste 2 ani pt. ca intr-un timp un dr mi-a zis sa nu mai dau pic si am dat pastile dar am nimerit o alta desteapta care mi-a explicat ...m-a si convins ca tre sa dau pic si nu pastile
6.Peritol,2,5 ml,seara (max. 1 ml timp doar de 10 zile o singura data)
7.pentru bubitele de la caldura...,mi-azis sa iau de la farmacie o pudra preparata,care contine Oxacilina, Talc,Oxid de nu stiu ce si inca ceva care nu inteleg...Sanosan crema cu talc sau Bepanthen plus crema
8.pentru transpiratie abundenta,mi-a zis sa amestec bicarbonat de sodiu alimentar ,intr-un litru de apa si dupa fiecare dus seara sa o limpezesc cu chestia asta si sa o las asa...(Viata mea dc o vezi peSara ce transpira e patul si carutul fleasca...pana la 1 an asa transpira...bucura-te ca elimina toxinele, hai ma ia partea pozitiva nu te mai necaji ...tu chiar nu realizezi ce bine e Crinuta )
Da nu stiu cat are Ca si Ca Ionic ca tare-s curioasa si hemoglobina si fier seric ?

Mergi la inceput

Mentionez ca tb sa vedeti toate pozele cu Darius alMadalutei dormind ca nu e numai una sunt multe una mai tare decat alta.madaluta, sfaturi? Eu cred ca tre sa ai cam aceeasi perseverenta ca si mamele al caror pui sunt dependenti de ceva (san, leganat, in brate sau pe picioare, sau in carut) .Pasii sa faci un copil sa doarma in patut sunt cam aceeasi.

Mergi la inceput

EU pot sa ma numesc mama denaturata, ca sa fac legatura intre cele 2 subiecte (al lui madaluta si al dandusei)...ca am lasat dupa copil , sa doarma pe jos, si nu m-am luptat sa il invat cu patutzul !

Mergi la inceput

Doamna deja dvstra sunteti SF pt. mine...io nu pot face corelatii de ceva luni incoace. Am citit fraza ta de 5 ori sa inteleg ce spui...si era asa clar...dar gandeste-te ca eu la faza Dandusei de la Ikea cu carucior si autobuz ...tarziu mi-am dat seama ca pe sofer nu-l chema IDI, Haaa ce zici? adica idi popescu sa zicem da? sI nu pot sa rad ca doarme garga si tastez prost fara spatii s-alte cele ca nush ca s-a intamplat cu tastatura de zile bune asa ca dati accept.

quote:
Originally posted by Ktrinel

EU pot sa ma numesc mama denaturata, ca sa fac legatura intre cele 2 subiecte (al lui madaluta si al dandusei)...ca am lasat dupa copil , sa doarma pe jos, si nu m-am luptat sa il invat cu patutzul !

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Mergi la inceput

kiki :))))))))
eu faceam legatura intre somnul lui darius al madalutei si faza cu mama denaturata a dandusei !!!

btw, eu am crezut ca nu am citit bine si ca soferul era "indi"...adica indian...si ma intrebam daca sunt soferi indieni in romania ...idi nu stiu de la ce vine...asa il chema, sau ...poate de la idiot?? eu sunt in urma cu vocabularul....

Mergi la inceput

yagmur, spune numa daca sa incep research pt sotz canadian

dianocico, io acuma am realizat ce "iufa" e cu freza aia acum in tara...adica esti trendy rau...

Mergi la inceput