Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
Yagmur spune:
Hellooooo, hellooooo.... cand am si eu timp, lumea doarme... helloooooo .....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dianocica spune:
dandusa de pediatra lu' peste nu mai zic nimic, am balacarit-o destul ieri..
. e un subiect pe forum cu pediatri. poate spui parerea ta acolo, sa stie si altii cand cauta un dr sa nu ajunga taman la' madam nespalat pe maini-
. o singura remarca. e incadrata si la analiza cu 0,9. la treaba cu peritolul, acus ma uit in prospect. zice asa:
antihistaminic sistemic.
contine clorhidrat de ciproheptadina si bla..bla..
se administreaza in caz de urticarie acuta si cronica, rinita vasomotorie, alergii medicamentoase de tip I sau III, prurit/anorexie de diferite origini/stari de slabiciune/sindrom carcinoid
contrindicatii: .....sarcina si alaptare/copii sub 2 ani
.....
dat. efectelor anticolinergice administrarea necesita masuri speciale de precautie in cazul pacientilor cu .....hipetensiune oculara....
contine 2g de zahar la 5ml, si 5%alcool
mai sunt si altele dar am scos ce m-am gandit ca te intereseaza. in primele 3-4 zile este asociat cu somnolenta.
dr lui d ni l-a dat sa-l avem in caz de vreo alergie puternica, pt ca a mai avut cateva nasoale. a zis sa-l avem in casa, just in case, dar sa nu-l dam pana nu ne consultam cu ea pt ca are efect sedativ.
de bicarbonat in apa...
eu refuz sa comentez. leacurile babesti n-au moarte 
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
o singura remarca. 0,9=0,90 0,10<0,90<1 deci e incadrata si la analiza cu pricina.
da asa este ,ai dreptate...

peritolul cica este pentru dintii...,care cica-s pe vine...,la care eu am zis"daaaa????"...ea cica..."ei...,sint pe vine...,nu se vad inca"...
,raspuns neprofesional ,parerea mea...,ca asa am vazut si eu ca-i umflata de nu stiu cite zile...,da' macar eu nu-s profesionista...www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
si ca sa mai schimbam atmosfera...
vad ca ati disparut toate...,nu va condamn...
si eu as fi fugit...,v-am cam zapacit in ultima vreme...
,sint la virsta "nedumeririlor...si a crizelor...,cauzate de proasta crestere..."
(am citat-o pe Kiki a noastra,sper sa nu te superi...,este o gluma...
)
asadar...,uitati aici,poze de ieri si de data trecuta din Ikea...,tortuletul meu dragut...si bebelusii zburdind prin paturi...
aaa,apropo de crize cauzate de proasta cretere...,dupa o zi minunata petrecuta in Ikea...,am iesit impreuna pregatindu-ne care incotro spre casa...Raluca era singura asa ca a decis sa ia microbus-ul ca deja se lasase intuneric si restul...si-am mers cu totii sa o ajutam sa stringa carutul si sa se urce cu Adinuta in siguranta...In incercarea noastra de a o ajuta pe ea ,am intrat in altercatie cu un nene idi care cica era soferul...
care nu ne-a lasat sa urcam carutul in bus...,cica "asteptati!"...,noi incercam sa-i spunem ca doar vrem sa o ajutam si apoi plecam si noi spre casa...,deci nu puteam astepta pina pleca el in cursa...,idi ,relaxat...,"tu nu intelegi sa astepti?"...,adica sa astepte Raluca cu copil de aproape 11 kg in brate,cu carutul linga ea...si noi cu totii sa il asteptam pe idi...sa plece...si apoi sa urcam carutul si restul...
Bai nene...,toti am inceput sa ne certam cu el...,Raluca saraca a inceput sa plinga de nervi...,s-a urcat in alt bus...,dar sa vedeti si voi cita lume "saritoare"...exista...,deci daca o lasam singura...,cine stie ...,DACA o ajuta cineva cu copilul si cu diamai carutul ,plus bagaje...
Idi ,comenta..."uite la ele...,stau pina la 21 cu copii in Ikea..."
...un idi tot un idi ,ramine...
binenteles ca Alex a facut reclamatie...,dar oare s-or lua masuri?!?...,la ce standart afiseaza Ikea...,sper din suflet ca ,da!...asa ar fi normal...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
madaluta spune:
dandusa:bai da orice lucru frumos tb sa fie insotit si de altul care sa-ti stice bucuria???
Am vazut pozele..super.. mi se par atat de mari copiii vostri..
Al meu mi se pare inca un bb desi are aproape 10 kg si 74 cm...Probabil k m-am obisnuit cu mutrita lui si il vad zilnic fara pauza..si nu-mi dau seama k a crescut...
Lasa-i si tu in pace pe toti idi...nu poti schimba lumea...
Eu incerc sa iau oamenii asa cum sunt si sa nu ma las afectata de comportamentul sau vorbele lor.ma doare cand sunt isa din familie sau dintre prieteni..dar cu timpul cred k ma voi autoeduca sa nu mai pun la suflet nici asta...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
danita spune:
salutare
dandusa ti-am trimis un pm pe ym .
yagmur: cre ca o sa faci un agatzament la bv;) ca prea te pregatesti ... zii drept !!
donia : ieri m-am plimbat pe republicii SINGURA !!!cunosti sentimentul ??? a fost prima data in 9 luni si chiar mai mult de 9 luni... superrr... tre sa strang bani din pensioara sa ii dau cotoroantei sa mai vina sa stea cu bb .....sa mai repet figura ;) . Coto asa a zis ca daca primeste o excursie la greece ea vine si sta cu bb .... iti inchipui ce bunica model avem ?? no comment ca nu are rost sa imi vars amarul here ;)
a_deju : sucul il dai intre mese in loc de apa ?
noi ieri am mancat mamaliga cu iaurt. initial a fost cu branzica de vaci care nu am amestecat-o cu blenderul cu iaurtul si s-a oprit pe traseu asa ca a venit inapoi nemestecata ..... urmare : mamaliga cu iaurt bifiduss, f bun, repetam !!
pupici si un weekend super
D
Yagmur spune:
Grupului Ikea - super pozele (am salivat nepermis de mult la tort
)
Sint multi idioti... mi-am adus aminte cand am fost eu la Bucuresti si caram caruciorul in bratze pe scarile de la metrou si erau sa ma darame cu totul.... in fine, deja ma intreb cum voi circula in iarna cand vin... ca tot trebuie sa vin cu caruciorul pe unde ne vom intalni....
Azi, stau in container si mooooooor de pofta ........ colegii mei de la echipament depart. fac gratar (sper sa imi aduca si mie o bucatica mica de vita ca am voie)
E clar... azi am pofte, numai de munca nu 
Ma duc sa ma bag in seama la gratare...
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
a_deju spune:
quote:
Originally posted by danita
BeBelusca
nope. sucul i-l dau inainte de somn. adica doua reprize: la 11 juma', 12 fara ceva, pt somnul de dinainte de masa de pranz (ii dau bibe in mana, el e in patut, se descurca singurel, pana pe la ultimele picaturi, ca nu intelege inca cum sta treaba cu apelact bibe ca sa curga tot ce e in el..) si al doilea pe la 3 juma', 4 fara ceva, pentru somnul de amiaza (acelasi ritual). cate 70 ml la fiecare bibe... dupa care iau, ies din camera, inchid usa, adio si somn usor :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by danita
BeBelusca
eu ii dau sucul intre mese, in loc de apa.....de ce??
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
Am scris ditamai mesajul si am inchis din greseala pagina 

nu mai scriu altul ca m-am enervat ![]()
Dandusa-sper sa nu fie cum a zis "fumatoarea nesimtita" si sa fie totul ok cu Crinuta 
Super pozele de la Ikea 
Madaluta-

fug sa dau papa la umblareata 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!