Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
Gtexro, unde anume stai in Canada? Cu mobila asta avem de gind sa facem, dar cum nu vrem mare lucru, ci mai mult sa reamenajam si sa distribuim anumite spatii din motive practice, nu prea am vrea sa asteptam pina cind gasim reduceri. Electrocasnice avem cam tot ce ne trebuie si sint noi, cumparate in ultimii doi ani, iar carduri avem la mai multe magazine, numai ca mie sincer nu-mi prea place mobila gen Brick, Leon ar mai merge, numai sa gasesc ce ne trebuie... United Furniture, Ashley - probabil stai in partea engleza ori nu am auzit eu de ele. Dau acum un Find pe net si ma uit. Daca imi iau ceva, prefer ceva tineresc gen Ikea sau Neoset (daca ar fi si in Montreal). Pentru partea de design, cu care practic vom schimba cel mai mult fata casei (perdele, tablouri, covorase) prefer tot genul Ikea, sint mai pe gustul meu.
Elisor, ma bucur ca te vad! Sinteti inca prin tari straine, nu? Vacanta frumoasa in continuare.
Beatrice, si cind mergeti cu bicicletele distante atit de mari, ce faceti cu Alex? Il puneti in scaunel pe bicicleta? Sta cumintel pe distante atit de mari?
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
lucas spune:
sar'mina de sfaturi.
daca ar minca jumatate din ce ziceti pe aici ar fi bine.
de duminica dimineata ramine cu bunicile 10 zile. nici nu vreau sa ma gindesc. e prima oara cind il lasam atit de mult singur (fara noi), nu stiu cum va fi el, dar sigur noi o sa fim vai mama' dupa el.
si e si un drum lung ca am vrut sa mergem cu masina.
duminica seara speram sa fim in Viena, luni la prinz plecam la praga si stam si marti, miercuri seara la Frankfurt, joi la Bruxeles, unde raminem pina duminica, ca eu am scoala, duminica seara Luxemburg, luni seara salzburg, marti Budapesta si miercuri seara, noaptea in sfirsit acasa.
nu am facut bagaje, nici macar bani nu am scos ca sa-i schimb, miine ma duc la croitoreasa, nu stiu daca v-am spus dar pe 6 oct. o sa fiu nasa, si miine ma duc cu ea sa cumpar material.
in rest numai de bine si viata e frumoasa. sper sa mai pot intra de pe undeva pe net, ca imi iau laptopul cu mine.
sa aveti grija de copii si de voi.
elisor spune:
Voiam sa va zic si eu 2 cuvinte despre intalnirea cu Marilena, Marutu si olandez…
O intalnire foarte placuta, Marilena e o fire foarte volubila si placuta, dezinvolta si extreme de sincera de te cucereste din prima clipa, Marutu e asa cum spune mami a ei, foarte activa, inalta (cu un cap cel putin mai mare decat Bianca), bine si kg sunt mai multicele, curioasa, vorbeste o multime de cuvinte, e drept ca mai mult sunt in olandeza, darn u e adevarat ce spuea Gusta ca Mara nu vorbeste. E adevarat ca pare un copil de 3 ani, dar e atat de dulce cu carliontii ei si cu nasucul carn, e o papusa de fetita. Cand au ajuns ei Bianca dormea si Mara s-a jucat cuminte cu jucariile din dotare, apoi a trecut la ale Biei, cand s-a trezit mandra mea s-au certat pe papusile Teletubies ale Marei, de fapt Bianca tragea de ele spunand ca sunt ale ei (trebuie sa-i cumpar si ei, macar pe Lala si Po, mi se par cam scumpe), apoi s-au jucat in gradina cu mingea, Bianca ii atragea atentia Marei sa nu calce florile. Bianca pare un copil tare cuminte…cand are musafiri sau e ea in vizita.
Sper, de fapt sunt sigura ca se vor rezolva problemele lor, eu una am vazut un tablou de familie fericit, ca orice familie, si stiu ca Marilena nu e genul care sa arate altfel decat simte si decat este, asa ca dupa 18 septembrie probabil lucrurile vor arata altfel.
Marilena iti urez drum bun, sa va fie cat mai usor transportul sis a ajungeti cu bine. Mai vorbim. Va pup!
Anky am citit dupa ce ti-am scris pm ca esti in Ro, lasa ca vor mai fi ocazii sa ne intalnim, vacanta placuta!
Anca voi ati ajuns in Canada? Sper ca v-ati realizat cat mai mult din planuri, era preconizata si-o excursie in Grecia sau am retinut eu aiurea?
Marilena eu zic ca e foarte bine ca nu o infofolesti pe Mara, am vazut copiii olandezi cu capul gol iarna, cu vant si n-au nici pe naiba, cred ca stii ca Ro e “tara caciulitelor”, sa ne vezi pe noi in Ro in parc, avem cel mai dezbracat copil, dar daca mie nu mi-e frig de ce s-o infofolesc copilul?
Oana englezoaica o, pai stati foarte bine la capitolul sport, Andreas desi e un atlet desavarsit, greu a prins smecheria cu prinsul mingii, desi nu e nici o smecherie. Bianca am vazut ca are ceva tentative de prins, dar suntem inca departisor de voi, bravo lui Alex!
La capitoul mancare si eu tind sa-mi pierd rabdarea, norocul meu ca sunt in vacanta si se mai gaseste cineva sa-si bata capul cu grevele ei, eu una m-am saturat, la mare a fost bila neagra mancatul…dar lasa ca incepe din septembrie cresa si atunci sa vedem cine-i mai accepta fitele.
Laura ma bucur sa-ti citesc din nou mesajele (iti multumesc inca o data, poate n-ai citit, de mesajul pe mobil), ma bucur de schimbarea in bine a Biancai, cum s-a produs miracolul, sa-mi dai si mie pontul…sanatate multa, e timpul sa vezi si ce-i cu tine…Cum a fost la botez, concediul?
Androix sanatate flacaului, am si uitat ce aia o caldura de 40 de grade…sper sa nu raceasca Georgia..
Bine v-ati intors acasa: Daniela si Nelia!
Simona ai incercat sa-I faci pireu de fructe? Blenduite si multe sorturi la un loc, Bianca nu mai mananca banana de mult, dar eu i-o pasez in laptele cu cereale si iese ceva delicios.
Fetelor care aveti termopane si mucegai/igrasie izolati peretii, daca se poate la exterior, scapati si de igrasie si castigati si caldura.
Monu sanatate Antoniei, of, ce aiurea cu cheltuielile astea neprevazute in buget, dar daca santatatea fetelor e in joc atunci asta e, nu mai e cale de intors.
Simona multumesc de pupicuri si ca te gandesti la noi. La fel si Oanei (Mygirl) ii multumesc!
Oana englezoaica ar fi ideal sa ajungi la un doctor serios si sa-ti faci niste investigatii, durerile astea pot fi ori de la coloana cervicala, ori de la ochi, ori sinuzita, ori migrene, ori altele mai grave, iar migrenele sunt atat de parsive, ar fi bine sa incerci sa gasesti cauza lor, sa vezi ce anume mananci cand te doare, stres, caldura, oboseala, etc. E simplu sa dai paracetamol si gata…next pacient…sanatate si vezi cum faci sa afi exact care-i cazua durerilor.
Nelia ai o soacra de pus la suflet si tinut acolo, te felicit si eu pentru baietel, eram convinsa ca va fi un EL. Ma bucur ca esti fericita si ca totul va merge din plin. Te invidiez ca intri in renovari si schimbari…
Dana multumesc de urari!
Teddy numai bine si voua si sanatate multa!
Daniela te pup si eu, de abia astept sa ajung acasa sa va vad pozele, am vazut-o pe cea linkuita de Clara, mi-era dor de boticul principesei tale, traznet ii vin ochelarii...
Bianca are 12.5 kg.
Si eu tot cu Quarelin imi tratez migrenele. Atatea as avea sa va spun, dar stau deja de ceva timp pe forum tot citind si recuperand din urma si ar cam fi timpul sa ma despart de net, stiu ca n-am acoperit tot ce vroiam, n-am raspuns tuturor si-mi cer scuze si-mi pare rau, dar eu tot sper ca vor veni candva vremurile cand voi sta cu voi din nou la taclale dupa pofta inimii. Si la service ma asteapta ceva schimbari, ne mutam sediul inapoi pe Corso sis per sa nu mai stau cu sefa in birou ca o iau razna.
Am scris inword si nu am cum sa pun emoticoanele dorite dar va pup pe toate si mi-e tare dor de voi…sa va simt pulsul.
Sper (iarasi sper) sa intru cat mai des…
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gtexro spune:
Nelia, da, partea engleza...In Saskatoon stau, ne-am mutat din Edmonton anul trecut. Neoset nu exista aici; pare similar cu ce gasesti prin Ro (mobila simpla, in culori vii). Cat priveste Ikea, niciodata nu am putut sa cumpar nimic de acolo. Primeam cataloagele, puneam ochii pe ceva, si cand ajungeam in magazin pur si simplu nu imi mai placea. Nici magazinul nu prea mi-a placut (imi aducea mai mult a depozit). Pe vemea aia ma uitam dupa canapele si mobilier in general (rafturi etc.), am inteles ca Ikea e mult mai bun pentru decoratiuni.
Altfel, toata vara am cautat perdele si pana la urma am hotarat sa le cumpar din...Romania pentru ca ori nu stiu eu unde sa caut, ori sunt prea pretentioasa (ceea ce nu ma prea caracterizeaza, sincera sa fiu). Urmeaza o alta "batalie" cu draperiile, plus camera Dianei of.
Cat despre reduceri, sunt mai tot timpul. Cred ca si acum, la mobilier pentru copii (ca incepe scoala).
Dana
elisor spune:
Lucas vacanta placuta sau e ceva de studii? Oricum e mai bine ca mergeti fara Matei, va mai relaxati si voi.
Faceti maratonul Europei?! Felicitari pentru calitatea de nasa, e pentru prima oara?
Am intrat din nou sa va cer scuze pentru lungile mele mesaje...Ce mai stiti de Cornelia?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
onixone spune:
vroiam sa va intreb ceva: daca copilul e racit in sensul ca are doar muci, fara febra si doar stranuta, le dati ceva?
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Cloreta spune:
Eu nu ii dau nimic.
Sanatate multa.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
[url="http://picasaweb.google.com/clara.teodora]poze[/url]
onixone spune:
...incerc sa scriu cate ceva daca ma lasa alex.
elisor: durerile de cap le-a avut de cand faceam inot de performata in urma unei raceli mari si delirari si febra foarte mare.M-am lasat de sport ca nu mai puteam face fatza, slabisem foarte mult.Tzin minte pe la 10 ani ca mergeam la bunica care ma trimitea la cinema si veneam cu niste dureri de cap de nu pot sa ma exprim.Si am avut durerile astea care incepeau sa se mai rareasca , mi-a vent menstruatia la 14 ani si le aveam doar la mestruatie.DAr mai erau momente cand de ex daca radeam mult, incepea sa ma doara, daca plangea...aceeasi chestie.Incerc sa scriu cat mai mult, asa ca scuze de greseli daca le fac.Am facut si tomografie la un moment dat...ca si rad ca eram la tomografii eu si batranii in coma.NU mi-au descoperit nimic.Ochii sunt perfecti...in rest nu stiu ce sa zic, am un fel de scolioza..dar in rest cam nimic.Asa ca am luat faptele ca atare, si ma dregeam cu ce aveam la indemna.Dupa ce am nascut pot sa zic ca nu mai aveam migrene deloc o perioada.Dar vad ca iar revin mai ales inainte de menstruatie.NU stiu ce sa fac.Niciodata nu m-au tinut atat.Acum vad ca mai m-a lasat.Nici nu mai zic nimic ca poate are ma apuca.
In alta ordine ne idei...cand ti-am trimis dvd-ul eu am comandat altul de care am si uitat...si porcii acum mi l-au trimis dupa ce m-au anuntzat pe email ca intarzie...si le-am zis sa canceleze comanda dar nu au facut-o.Daca mai vrei dvd-ul mai incercam inca o data.Alex nu mai este asa fascinat de ei.
nelia asa mama soacra.....ce sa mai zic!!!
beatrice: ce sa iti spun ca nu am cuyvinte de admiratie pt ceea ce faceti.ma intreb cand aveti timp, ca noi lucram inclusiv sambata.NU e ...dar barbatul!!!Oricum bravoi voua...incerc sa ne gasim si noi un hobby.Din nefericire pt mine, cu pot bicicleta, caci la mine tot ce 2 rotzi nu e stabil.Sa ne pove cum a fost.
Lui Alex ii place sa se joace la computer.Va dau un link sa vedeti ca sunt jocuri destul de usoare unele...si daca nu se pot juca ei, ma joc eu si el se uita.Dar are un joc care se joaca el.I-am arat butoanele si le amesteca acolo pana nu mai poate.Va dau link poate va ajuta.Jocul care se joaca alex este Cheese Hunt.
O sa pun 2 poze cu el sa va arat cu se joaca, dar inca le am pe camera.
http://www.thekidzpage.com/freekidsgames/arcade.htm
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
onixone spune:
2 POZE CU ALEX CAND SE JOACA
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/1223619905/" target="_blank">UITE ASA MA JOC EU
Oana lu'Alex