Copiluti de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...MERCI ,MULT CLORETA: BTW: MISTO CHESTIA CU UNDE SUNT PAPUCII LUI NEMO!!
Noi suntem la stadiu:
-":a mama":adica- a lui mamma
-"asina multe merge"-masinile multe merg
-"afara ploua"...si alte chestii simple ca astea!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ma omoara gargarita mea
Dupa baie vine la noi si ia trei revsite National Geographic. O chem sa o pup si eu, vine la pat, aseaza revistele, deschide una, eu instist sa stea sa o pup si ea imi ez imi zice: "nu ma lasi sa citesc?"
Si pe uema incepe sa citeasca: castron cu lapte cu cereale bune...mananca fata...merge pe luna..si tiganu' cu ursu'..."
Ia crema si imi zice: e pentru bubite, pe urma ia telefonul, apasa ea pe taste de zor: ne cearta mami:))) Moama ce bine sta la teorie.
Oricum sunt cu ochii pe ea cand ia telefonul de cand cu "bine ati venit la bikini beach party":)))

De cate ori cade ii mai zice ati ca e tantalica. Acum doua zile s-a dus la el si l-a intrebat cu o fata de mureai de ras: esti tantalica? si e si nitel peltica.
Doamne simpatici mai sunt cateodata.
Onixone, si la noi rechinul are dintii mare:)))

In alta ordine de idei tati pleaca maine la mare fara noi, o zi dar buna si aia.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am inceput de astazi operatiunea scos pampers zi definitiv! Am lasat-o toata ziua in chilotei si pantaloni scurti, a facut o singura data la wc (nu mai vrea olita, vrea capacul de la ea pus pe wc) si de vreo 4 ori pe ea. Dar nu ma mai intorc, va sta fara pampers pina va invata sa se duca de fiecare data la wc.

Aici e cald, dar a plouat si e inca e innourat, sigur mai ploua. Si eu m-am apucat de desfacut bagajele si de spalat, unde le-oi usca, nu stiu. In rest, ne-am mai revenit, incerc sa ne intram in normal, fetele au reusit mai bine decit mine, eu sint cam nauca de cap. Ele si-au reluat activitatile, cum bine se vede www.dropshots.com/aurice#date/2007-08-23/14:31:07" target="_blank">aici.

Edit: Fetele cu care am reusit sa ma intilnesc, cine imi trimite si mie, va rog frumos, pozele facute la intilniri? In Bucuresti nu stiu daca a mai facut cineva poze in afara de prietena mea, dar in Constanta stiu ca s-au facut mai multe.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

nelia: aia mica pedaleaza?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Da, a invatat-o Agata. Da de 5-6 ori din pedale si apoi tipa ca sa fie impinsa.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Oana, acum am vazut intrebarea ta...nu, nu ii dau nimic. Din fericire nu a mai avut probleme de anul trecut cand i-a curs nasul toata perioada in care a stat la gradi (martie-iulie). S-o fi imunizat... A avut in schimb febra fara nici un alt simptom; cum a venit, asa a trecut, habar nu am ce a fost.

Nelia, Diana are o bicicleta cu "bat" (de care impingem noi), incearca foarte rar sa pedaleze singura si cand o face roteste cumva pedalele invers ca sa revina la pozitia de "apasat", deci face jumatati de pedalare, nu stiu cum sa explic. Asa ca felicitari Tudorei, cinci-sase pedalari mi se pare muuult.

Hai ca mi-am facut norma pe ziua de azi...
Un week-end placut va doresc!!!

Dana

Mergi la inceput

Getexro, asa pedala si Tudora inainte de a pleca in vacanta. Si ieri, cum am stat mai mult in casa pentru ca a ploua, i-a aratat Agata un pic si dintr-o data si-a dat drumul. Prin casa merge mai mult, dar nu coteste, nu se intoarce, doar pedaleaza de-a lungul salonului. Dar afara e mai greu, pe iarba nu prea poate, iar pe alee nu o las eu, ca nu are casca acasa, e la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Elisor,da,noi sintem inca in Ro,ne-am intilnit cu Adina si papusica ei frumoasa Ema,am facut si poze,o sa le pun putin mai incolo.Daca toate merg bine sintem pe 5 septembrie acasa.Voi cit mai stati in NL?.Vad ca vorbeai de parcuri,sa mergeti in parcul Efteling,e foarte misto...!!!
Vacanta placuta in continuare!

P.S Daca vrei pantofi pentru copii de marca buna(ecco,geox,gattino,naturino,etc. merita sa tragi o fuga pina in Almere unde stau eu,este un magazin unde gasesti pantofi mult mai ieftini(Topmerk Schoenen).Magazinul e mai in jos de V&D,acolo e si un cinema foarte mare (Utopolis),mai este Burger King iar dupa colt e magazinul.Succes!
Cred ca strada se numeste Traverse nr.4, daca nu ma insel,gasesti tu...

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Salutare dragele mele mamici
Mai scriu si eu din an in paste cu speranta ca va mai aduceti aminte si de noi.
Acum am insa nevoie de un sfat urgent: azi noapte sara a facut temperatura mare si spre dimineata a vomitat: apa ca nu avea altceva in stomac.I-am dat Eferalgan pt febra si ceai de galbenele ca spune ca o doare burta./Acum vad ca doarme si febra nu mai are deocamdata dar nu stiu ce sa ii mai dau daca ii revin simptomele.Si nici ce as putea sa ii dau sa pape.Deranjata la stomac nu este ...cel putin deocamdata.Si nici nu am idee de la ce ar putea sa aiba probleme ca nu a mancat nimic mai special ca ieri sau alaltaieri.pedi a noastra are telef inchis si nu stiu pe cine sa intreb
Asa ca ...help!
Scuze ca scriu doar cand sunt probleme din astea majore dar viata mea in momentul asta nu sta pe roze si nu prea am chef de povestit.Va citesc cat de des reusesc dar nu am putere sa si scriu.
O sa revin cu vesti si poze cand voi fi mai bine.Promit.Deocamdata ajutati-ma va rog acum, ca nu stiu ce sa ii mai fac Sarei.Nici macar nu am idee ce ar putea fi.O fi de la degetele pe care le tot baga in gura dupa ce a maturat strada cu ele? Dar diaree nu are deocamdata...
Sa-i dau Debridat? Este bun parca pt dureri de burta...Pliiiiz...astept de la voi sugestii si ajutor
multumesc mult
Nu stiu ce m-as face fara voi
Adela si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adela, nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. Daca zici ca nu mai are febra si nici nu s-a deranjat la stomac... Poate a fost doar un episod. Urmareste-o mai departe si vezi cum se comporta.
Daca se strica la stomacel, eu ii dau lui Andrei Loperamid sirop, este eficient zic eu. Si pliculete de Hidrasec.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput