Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 24
loreen spune:
Adina ai fost pe aproape...ieri a fost ziua Clarei...
Clara sa ma ia naiba daca nu-s batuta in cap...cat le potrivesc si tot nu -m place la gust.Dar am omis chestia cu cat is de acre amaratele alea de lamai si mai ales de marimea lor.Ieri facusem cu zahar brun si mi-a iesit o chestie ciudata la culoare nu mai zic de gust.Cred ca ma las pagubasa...in schim la ciorbe stau bine...cu gheata si cu niste ornamente exotice ar merge si o ciorba la pahar...
Monu si ai gasit ceva fain pentru dragalasele?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
Buna ziua, popor! Chiar ca se readuna gasca, apar si eu din negurile vremii. Nu stiu cat apuc sa scriu pentru ca in curand trebuie sa plec la pedichiura (halal pedichiura ca ploua cu galeata afara, o sa vin cu picioarele vraiste, dar dat fiind ca incerc sa ajung de o luna
, azi chiar nu mai ratez. Pe de alta parte, asa as sta in pat sa lenevesc cu vremea asta, am ramas cu sechele de acum o saptmana cand tot asa ploios era si eu eram stresata ca a trebuit sa lucrez de nu mi-a tihnit nimic.
Noi suntem binisor, aseara eram chiar bine, pana ne-am trezit la 12 noaptea cu Mogo care ardea si a dat si vreo 2 boraciuni
. Dupa ce i-am dat novocalmin fara rezultate notabile, am chemat salvarea: are rosu-n gat si suntem pe antibiotic. Acum nu mai are febra (dar astept cu infrigurare seara) si sunt fericita ca aseara a fost vineri si azi am putut dormi cu totii pana la 11 pentru ca noaptea am fost vraiste cu somnul.
In rest am scapat si noi de pampers, inclusiv de cel de noapte, dar e meritul bunicilor. Eliminarea au inceput-o ei la tara cand am fost noi in concediu in iulie (cred ca la tara e cel mai usor), apoi cand s-a intors in oras deja se obisnuise cu olita. Cat a stat la soacra-mea 2 saptmani a facut progrese remarcabile, iar cand a luat-o mama i-a scos definitv pampersul inclusiv noaptea (se trezeste uneori si cere, dar de cele mai multe ori face abia dimineata). De cand s-a intors acasa nu a avut accidente. Totusi, ca sa nu fie succesul complet, caca face tot in pampers, nu vrea deloc la olita. Dar am un plan: vreau sa-i pun reductorul la wc, poate inregistram vreun succes.
Din pacate trebuie sa plec, ma bucur ca(aproape) toti sunt bine, ca gasca s-a reintregit si chiar s-a marit si sper sa nu mai dispar ca magarul in ceata (adevarul e ca iar e nebunie la serviciu, dar se va linisti in curand, sper si ma mai asteapta si o saptamana de concediu la sfarsitul lui septembrie). O sambata frumoasa va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
Clara, la multi ani!
sa ai parte numai de bine! (scuze pentru intarziere dar nu stiam ca e ziua ta, vad ca nici in lista nu esti trecuta).
Eu sunt ceva mai bine cu bronsita, incepe sa-si faca antibioticul un palid efect si respir la bine insa tusesc mai mult
, sper sa fiu ok pana luni ca visez deja la patul de spital in care sa dooooormmmm (sper totusi sa nu ma cadoriseasca Cel de Sus cu somnu' de veci!
). Ieri am primit un picior in oki, de la pitika evident, am crezut ca innebunesc instant de frica si durere...cred ca o sa ne ferim de ea ca de caine turbat, are un stil incredibil de a ne cotonogi, din joaca sau intentionat, cert e ca face victime!
revin
Album Alyssa
OlgaTarziu spune:
Mii de scuze Clara. La multi ani. Vai ce rau imi pare ca nu am intrat ieri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laura apoi chiar de inima albastra imi trebe. Hai fata ca esti tare, amandoua suntem supravietuitoare. Nu te lasa doborata.
Olga inca nu stiu nimic. Probabil pe saptamana viitoare. Oricum programare cu doctorul de familie am prins abia peste 2 saptamani.
Monu sanatate.
Ioana si tie iti duceam dorul. Bine ca ai scris.
Ramona bine ai intrat.
Cuscra ce faci? Esti mai bine? Am emotii.... Te opereaza sau nu in conditiile in care iei antibiotic si esti racita?
Aici e o vreme superba. Maine mergem la plaja. poate ultima data pe anul asta.
Tony ma dispera si-mi vine sa-mi iau campii. Ieri m-a scos din minti. Mergem in parc imi trage o lopata cu nisip in ochi, ii spun ca nu-i voie, etc. El zice "sorry mama" In urmatoare 2 secunde luam o lopata plina in ochi, gura, nas. M-am curatat o jumate de ora. Il iau de mana, venim acasa, merge in camera lui. Stie ce a facut rau ca-i spune lui taica-sau cand vine acasa. Deci faza ca realizeaza ce face, stie ca face rele, intelege cand cineva ii spune "nu" doar ca face in legea lui totul. Ma omoara cu zile. Asa un capos de copil si un neastamparat a trebuit sa-mi fie repartizat?

OlgaTarziu spune:
Cuscra scriam in acelasi timp. Doamne ca i-as pune pe astia doi impreuna! Sa se cotonogeasca pana nu mai pot. Eu nu mai am par in cap.
loreen spune:
Olgutza or sa se cotonogeasca pana cel mai destept cedeaza si nu le ia mult sa-si dea seama de asta...parol...
Uite de-aia eu nu merg in parc cu Delia...prefer sa o duc la locuri de joaca unde parintii stau lesinati pe scaun intr-o tinuta lejera,cu un eunuc executand mambo geambo la evantai,iar copii fac pe Rambo 9
Tdi sa-mi spui cate minute nu te-ai gandit la Pitika...poate doar in alea cand erai cu tuburile pe post de nas...
Aratarea mea nu vrea sa ia Septilinul...i l-am pus in lapte si am reusit 2 lucruri deodata...sa nu le bea pe niciunul...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
quote:
Originally posted by loreen
Aratarea mea nu vrea sa ia Septilinul...i l-am pus in lapte si am reusit 2 lucruri deodata...sa nu le bea pe niciunul...

Cuscraaaa...asa ziceam si eu ieri...cum naiba de-am nimerit fix noi un copil asa zbanghiu?!

Album Alyssa
gabitzam spune:
Laura, noi ii executam rapid Septilinul in botic cu siringa de la Nurofen ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Margott spune:
La Multi Ani CLARA! Sa fii fericita si mult iubita!
Sa va dau o veste, David scapat de suzeta. A luat-o catzelul cu el, deci dormim fara. Si doarme mai bine, nu se mai trezeste sa o caute!
http://community.webshots.com/user/arcultro
nelia spune:
La multi ani, Clara! Sa fii iubita si sanatoasa! Acum imi dau seama ca desi stiu ca ai piciorul in gips, nu stiu de ce ai ajuns cu el asa.
Ioana, chiar ma intrebam pe unde mai umbli... Sanatate lui Mogo cel mic!
Monu, cind am fost in Bucuresti, am vazut niste mobila frumoasa si tare viu colorata la Neoset, undeva in centru. Nu stiu preturi, ca doar m-am uitat, ca nu aveau rabdare fetele sa ma lasa sa casc gura si sa aflu tot.![]()
Vine sotul acasa si eu plec in Ikea, sa sondez piata. Singura!!! Abia astept!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA