Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 25
Androix spune:
Saliu fetele!
Clara, la multi ani! Sa fii iubita si sa ai parte de tot ce-ti doresti! Maine scapi de cizma!!!! 
Neoset e la unirii, cum te uiti la dealul mitropoliei in partea dreapta la poalele dealului e neoset. Poate trece neoservat foarte usor din cauza ca nu stiu are ceva o movila de pamant in fata, e mai jos decat nivelul trotuarului, nu inteleg.
Si eu astept sa redecorez dormitorul. Mare redecorare nu este, renuntam la pat si luam o canapea in prima faza si dau o lavabila eu, omul muncii in casa asta, evident!
O sa-mi vina si indemnizatia pe doua luni si dupa ce platim rata la masina daca-mi mai ajung banii iau si un dulap de haine sau o comoda cu sertare mai bine. Si acolo fac camera copiilor, iar noi nu intram decat noaptea la dormit. Cu ocazia asta o sa avem si noi loc sa respiram in sufragerie. Nu stiu cat o sa tina sa-l pun pe Filip la joaca acolo, dar macar jucariile acolo vor sta, daca mai plimba din ele prin casa, la sfarsit acolo le duce.
Iulia, felicitari pentru suzi! 
Bai, deci apropo de cotonogit sa nu va mirati daca o sa vin acasa intr-o zi batuta si o sa ma plang pe forum. Filip e un mare bataus in parc. Nu numai ca bate pe cine indrazneste sa puna mana pe jucariile lui, dar ii bate si pe cei care vor sa-si recupereze jucariile personale din ghearele lui. Nu mai stiu cum sa-i explic. Ii spun aceeasi poezie in fiecare zi la plecarea de acasa iar el o repeta pana ajungem in parc unde o uita subit
"a pac, bate, ipiii, doare!" in parc daca bati copiii ii doare. Se uita parintii urit la mine, am inceput sa ma simt de kko, cred ce putin lipseste sa-i vad cum aduna jucariile in graba si fug cand ne vad ca venim.
Ia uitati ce am facut eu mai demult si am uitat sa va arat: www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b52a68ea25bd401abe38a&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Andreea, mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Androix, da, pe la Unirii pe undeva l-am vazut si eu, ca pe acolo stau socrii. Si era o mobila cu alb si vernil pentru copii mai mari si una cu portocaliu si galben pentru pitici, absolut superbe.
Am vazut filmuletul! Ce frumosi sint! Sa va traiasca!
Loreen, eu nu dau cu var, de fapt nu dau cu nimic, ca sint doar asistenta sotului, il tin de vorba ca sa mearga treaba mai repede.
Aici peretii sint vopsiti cu o vopsea, dar nici aia nu e ca o vopsea romaneasca, nu miroase, nu se dizolva, se usuca intr-o ora, iar cea de pe miine, haine, parchet se duce cu apa calda, daca o speli imediat. Pensulele la fel le-am spalat cu apa calda, si de pe fete s-a dus tot la baie. Ca va dati seama ca le-am scapat citeva minute in camera si au incercat tot ce se putea de pe acolo.
Agata tuseste! Si o doare in git.
E plin Montrealul de virusati si nu e decit septembrie! Si tusesc si stranuta cu nesimtire peste tot, nu am vazut unul sa duca mina la gura sa se fereasca un pic. Li se pare atit de normal sa tuseasca si sa stranute in public, cum li se pare normal sa bea apa. Si eu nici in parc nu ma duc cind sint fetele racite si evit vizitele si locurile publice, tocmai pentru ca nu mi se pare normal sa ai un virus si sa-i expui si pe ceilalti la el. Stai ca incepe Tudora acusi cu otitele. Ca la gradinita deja am vazut vreo trei copilasi raciti. Offf!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Danelutza spune:
La multi ani, Clara ! Fericire, bucurii si tot ce-ti doresti.
Ioana felicitari pentru "fara pampers" si spor la convins sa faca kk la wc.
OlgaT eu am nisipul in curte, dau cu matura toata ziua, iar domnisoara il cara cu lingurita in casa. Daca o cert, ia cu mina si arunca in mine
.
Margott felicitari pentru "fara suzeta". Si eu i-am pus gind rau, dar astept sa ne intoarcem din Romania.
Androix foarte dragut filmuletul. Ne inscriem si noi in rindul celor care au inceput sa loveasca, bineinteles ca mai mult pe noi ne altoieste, iar pe copii, doar dupa ce s-a imprietenit cu ei. Dar eu ii dau peste minuta, si se linisteste, asta pe moment. ![]()
Nelia sanatate multa Agatei.
Laura, Isabella a papat doar oul (oi cum zice ea), crenvurstele a trebuit sa-l maninc eu, ca-i plac doar fierti nu si fripti.
Ma duc sa citesc ce-ati mai scris, ca doar ultima pagina am devorat-o.

OlgaTarziu spune:
Danelutza pur si simplu am ras de am capiat. Auzi tu, cu linguritz. Deja o vedeam pe Isa.
Laura pe bune. Deci daca cedez eu inseamna ca-s desteapta?
Parca il vad in cativa ani.
Cuscra sanatate si sa nu te mai aud cu somnul de veci. iti tin pumnii. Exact asa e si Tony. Eu umblu cu ochi vineti, par smuls, zgarieturi si m-a si muscat de cateva ori. Ce copii abuzati frate? Eu clar sunt un parinte abuzat.
Andreea Tony nu mai nenoroceste pe altii. Se pare ca toata atentia lui se indreapta catre mine.
Aveam si noi o vreme cand bateam la numar de case de fugeau astia ca de ciumati de noi in parc. Acum e chiar dulce cu alti copii si foarte tandru cu bebelusi. Zici ca avem dubla personalitate.
Gwendoline spune:
Sunteti rapide rau!!Nu voi ajunge niciodata sa ajung sa citesc tot nu intru foarte de si nu stau mult dar voi reusi!!
Mersi pentru complimnte!!
Da Gwendoline e frantufoaica ca si taticul ei,am stat in Franta 6 ani dar sotul a venit sa lucreze in Pitesti pentru 2 ani sau mai mult iar dupa ne intoarcem in Franta.Eu sunt din Timisoara si mi_e cam grau aici in Pitesti orasul e cam trist iar familia e departe,in Franta aveam familia sosului era mai bine, aici suntem singurei!!
Azi scoatem scutecul si noaptea.Incercam vom vedea maine dimineata daca va fi bine!!
Gwendoline
gabitzam spune:
Dariana, intra si tu cand poti, nu e nici o suparare daca nu raspunzi mereu.
Trebuie sa fie greu la Pitesti dupa sase ani de Franta.
In ce limba vorbiti cu Gwendoline? A inceput sa vorbeasca? Mai sunt mamici aici in grup cu copiii bilingvi.
Nu mai stiu nimic de tare mult de mynicegirl, nu ne-a mai scris de ea si de Caterina, daca s-au intors in tara.
Mickyyy si bolgiumiki (am facut si rima
) n-au mai dat de mult pe aici. La fel Elly. Si Crissu, sa ne zica ce fac mandrutzele mici.
Sper ca Gusta a ajuns cu bine in tara cu Marutzu mic.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Multumesc pentru urari, m-a parat Laura:)
Margott, felicitari pentru suzeta, yeeeeeeee!
Tdi, sanatate mulat si nu te mai gandi la prostii, mama e mai iptimista cand e vb de blo si operatii.
OlgaT si TDI, sunteti tari cu intalneala copilasilor, poate amandoi vor fi cuminti impreuna mai stiti?
Androix, eu am plans ca proasta la filmulet, nu stiu e am frate dar cand vad bebelsi ma apuca plansul, asa de tare imi plac si mi-e dor de perioada aia cand aveam si eu gaga mic.
Noi am avut azi in vizita pe varul meu cu sotia si nepotica Ilinca. Sa-u bucurat moacele mici ca s-au revazut, se agitau una pe langa cealalta, s-au maimutarit, s-au alergat s-au busit cap in cap:)) A mea in arcada e lovita, Ilinca a cazut si a dat nitel ci cu capul de tocul usii, nimic grav la niciuna din ele. Evident la un moment dat s-a crizat Teodora ca i-a luat Ilinca jucarii iar la carti a inceput sa urle de-a binelea. In final a intels ca nu i le ia nimeni si a impartit cu ea. Doamen cat o dura pana va intelege sa dea din ce are si altora?
A adormit destul de tarziu pe la 22.40, era agitata si se tot foia in pat, gemea si am pazit-o de teama sa nu ii fie rau.
Cam asta a fost si ziua asta.
Si da, maine imi scot cizmulita! Am uitat sa va spun ca m-a lovit Ilinca de am inghetat de durere dar asta e, se jucau piticutele.
Sa vedem maine cum o fi, am senzatia ca daca o sa il scot o sa "fuga" piciorul in toate partile.
Va pupam,
noapte buna
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
andutzy spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI, Clara si scuze de intarziere!
Androix, minunat filmuletul, m-as uita de 1000 de ori la el, pe cuvant!
Si eu pregatesc ceva haios, un colaj cu baietii mei, dar sa vedem cand voi fi in stare sa-l definitivez!
ce sa va zic de Dragos? A facut mari progrese vara asta, in special in luna cand am fost eu cu nasterea si a fost mama aici. S-a ocupat mai mult de el si s-a vazut! Cant "jingle bells"(stiu ca nu e sezonul si nici nu canta cu cuvintele respective, dar respecta bine linia melodica), spune cum face gugustiucul, cioara, ne striga pe toti, cunoaste 80% din alfabet, culorile, nu vorbeste legat dar intelegem tot ce vrea sa spuna! Am scapat total de pampers si am vazut ca la un moment dat intreba Andreea cum l-am facut sa faca pipi din picioare. Taica-su a reusit, in el are cea mai mare incredere, i-am explicat amandoi sa ude iarba, bla bla si fara sa-i punem mana pe putza(sa nu se inhibe) a dat drumul la pishu(apa cum ii zicea el). Intre timp nu se mai inhiba deloc si chiar ii tinem putza casa nu se ude.
Cam atat pe seara asta, va pup pe toate!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
omustata spune:
Clara sa ai o viata fericita si frumoasa, plina numai de bucurii si realizari!
Androix-am plans la filmuletul tau, pe cuvant, dar sunt mult mai multe imagini cu Georgia decat cu Filip.
Olga, Tdi-va tin pumnii si ma rog pentru voi.
Ioana-ma bucur mult ca ai mai dat un semn de viata.
Nelia-am fost si noi la Ikea, dar la capitolul mobila nu mi-a placut prea mult. Am luat insa tot felul de chestii de bucatarie care mi s-au parut nemaipomenit de ieftine.Si i-am luat Mayei o masuta cu doua scaunele, rosie, foarte draguta, din plastic. M-a mirat sa constat ca au aceleasi produse ca in Romania. Am gasit pana si asternutul pe care i l-a luat sora-mea Mayei in Romania. Mie Neoset in Romania mi se pare foarte scump.
Lovit copiii-si Maya a inceput sportul asta de o luna incoace si-l practica cu succes. Numai ca este ciudat. Iubeste bebelusii la nebunie si vrea sa-i pupe, sa-i imbratiseze, dar daca astia nu sunt cooperanti incepe sa devina frustrata si ii loveste. Si mie mi-e o rusine de mor. Noroc ca parintii de aici sunt foarte intelegatori, ca in Romania era sa-mi faca criza o mamica. Eu o pedepsesc pe loc, dar pare sa nu aiba nici un efect. Si nu loveste cu rautate. Parca este un experiment, sa vada cat rezista. Ii loveste si rade si se uita la mine ca stie ca nu are voie
.
O duminica plina de soare si tot atat de frumoasa cum este la noi va doresc!
Olga si Maya (28.05.2005)
Androix spune:
Ma bucur ca v-a placut filmuletul, multumesc de aprecierile la adresa piticilor! 
Olga, ai dreptate. Initial am vrut sa fac filmul numai pentru ea si altul separat doar pentru el. Dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu se poate sa nu apara deloc si Filip pentru ca el deja exista in viata ei. Cat despre filmul lui Filip e mai greu sa-l fac pentru ca toate pozele de cand era el mic sunt pe hartie ca nu aveam aparat digital, iar cele de cand aveam deja le-am scris pe cd-uri si trebuie sa caut printre ele ca sa aleg.
Si tac-su nu apare pe nicaieri si ieri si-a exprimat nemultumirea ![]()
Bai, aseara am fost la Andreea si cum se jucau piticii deosebit de incantati, nu stiu ce au facut pe la Eric prin dormitor, pe dupa perdea, pe langa calorifer ca la un moment dat Eric a venit plangand si cu sange destul de mult curgandu-i din cap de la spate. Am inghetat toti si nu mai stiam ce sa facem. Noroc cu Andrei ca si-a pastrat calmul. S-a dovedit ca nu a fost nimic grav, doar pielea putin zdrelita, sangerarea a incetat aproape imediat, dar a fost infiorator pentru toti. Pe Andrei l-a apucat panica dupa ce totul se terminase.
Andreea, mama de Filip si Georgia