Copiluti de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, ma plictiseam si am intrat la voi. Olga, multumesc pentru link! Mi-a placut vara trecuta prima melodie cu Hara & Tamango, ma bucur ca mai au si altele. Mi-a placut mult si faza cu discriminarea.
Sorry, n-am vrut sa deranjez discutiile.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Androix - mai ai putin de asteptat. Alexandru de cand a inceput sa isi miste cat de cat capsorul tot unde era Catalin se uita. Acum vrea sa stea numain in fundulet (vrea, dar nu poate inca) si rade in hohote. E de ajuns sa i intinda Catalin o manuta sau sa il "pap Andu" (adica il "mananca " de manuta sau de piciorus cu buzele) si asta mic mai sa lesine de ras si gangureala.

Andreea.a - bine ai revenit!

Monu si Laura - sanatatea multa !

Aurasa Alexandru (9.03.2007) si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello

Aurasa esti o fericita, am citit de doua ori cat papa Catalin. Bag seama ca Alexandru e si el un copil tare cuminte si ai linste cu puiii tai.
Margott, am vazut pozele cu David, e o finete de baiat
Bafta cu doctoratul, esti pe ultima suta, gandeste-te la petrecerea de dupa:)
Andreea, bine ai revenit, hai ca se aduna lumea la loc.
OlgaM, succes cu gradinita si sa se acomodeze rapid Maya, sa ne tii la curent.
Sanatate mamici si puiuti bolnaviori!
Laura, la limonada sa pui busuioc si/sau menta, cate putin, iese bunutza daca iti place asa aromata.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Ma straduiesc sa incerc sa tin ritmul altfel iarasi mi se rupe firu-n cap.Cat mi se lafaie oalele pe foc sa vin si eu alaturi de voi la cafeluta de dimineatza...

Clara imi place aromata problema care nu-mi iese mie e chestia cu proportiile...la doi litri de apa cate lamai si cat zahar...asta-i intrebarea lui Hamlet din Carpati...

Cuscra si ce-o sa mai rada...Delia se strica de ras numai daca ii arata Bibi un deget...o iubeste Delia la disperare.Ma ingrozeste gandul ca Bibi incepe scoala si Delia o sa o sacaie dimineatza iar cand va pleca se va lasa cu plansele indiene...

Aurasa ai baieti mari si intelegatori...

Olgutza din America si Delia sta extrem de bine la productii biologice,desi la cat manaca nu s-ar justifica.De aceea nu stiu cum sa procedez si cand sa incep dezvatu'.
Cu gradinitza eu sunt sufleteste alaturi de voi si ma gandesc la tine si la cat de greu iti va fi...dar e o noua etapa in viatza lor si trebuie sa treaca si prin asta...

Olgutza din Canada iti recomand pentru o recreere Margineanu...am luat ultimul album sau ma rog ,al doilea si m-a uns la pipota.Nu este el intocmai cel mai cult,difera mult de Chilian,este al gen de muzica si face bine la inima albastra...

Daniela si Isa ce parere a avut despre ce i-ai facut?!Eu as fi avut una foarte

Tdi vreo imbunatatire a starii pe ziua de azi?!

Monu la tine noutati?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai ce vreme depresiva. Nici ca ploua, nici ca nu plua. Andrei are chef de joaca si hlizeala si alergat prin casa. Ocazie cu care s-a si ales cu un cucui in frunte ca alearga si nu se uita si zbang intr-un dulap.
Eu m-as baga in pat si as zace, as dormi, as uita de lume.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza aici chiar ploua ...in reprize...dar suficient cat sa nu poti iesi afara...si in casa e o zapuseala gretoasa...hai cu mine la florarie sa caut o buruiana pentru cadou...ca oricum tu te pricepi mai tare ca mine

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

ylilimic, o sa ajutam si noi cu cat putem Multa sanatate ui Darius.
Loreen, eu faceam la birou dar sa mor daca stiu cat zahar puneam. La 1,5 l apa (cred ca atata are can noastra de sticla de acolo) puneam 3 sau patru lamai in fct de marime sau cat erau de acre, in jur de 4 lingrui de zahar si eu puneam si miere. Daca e prea concentrata e mai rea decat aia slaba:)
Eu topeam intai mierea in apa fierbinte de la dozator, puneam si zeama de lamaie si pe urma apa rece. Zaharul in puneam intotdeauna la sfarsit (puneam o lingura maaaaaare de miere) si presaram niste menta/busuioc nu prea mult nici asta. In final tot pe gustate.
Gabitza, stiu cum sa mori de somn si copilul sa aiba chef de joaca, acum ca sunt cu gipsul pot sa stau cat vreau si se ocupa ceilalti de garga:)) Ce avantaj am si eu haha. Dimineata oricum era in picioare la 6.30 si ne batea la usa doar ca nu a lasat-o mama sa vina peste noi ca mai dormim. Merci, ea s-a culcat la 12 singurica, noi avem de treaba.
Si lasa ca e bine ca mai ploua, mai spala mizeria asta de oras.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, am fost in oras sa caut mobila la fete. a inceput si ploaia. iar eu bolesc la greu. ieri am zacut in pat ca nu ma mai puteam misca. parca cu coldrex m-am mai dres un pic ca la fervex nu prea a dat rezultate. totusi eu am o vaga banuiala ca e un virus. ma duc sa mai bolesc un pic.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

s-ar putea sa ma insel, dar cred ca azi este ziua ta...

LA MULTI ANI, Clara!

Andreea.a, imi era si mie dor de voi. Am vazut pozele. Eram chiar curioasa cum mai arata Ericozaurul. Nu pot zice ca seamana mai mult cu tine sau mai mult cu Andrei, are din amandoi cate un pic. E un copil tare rausit, iar acum ca i s-a inelat si perisorul, mai bine zis ca are parut care mai e si auriu, e si mai adorabil. Atitudinea aceea aparte si-a pastrat-o oricum..

Mergi la inceput