Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 22
nelia spune:
Tudora iar a plins cind am lasat-o la gradinita!
Dupa doua luni de vacanta, e ca si cum am incepe din nou gradinita.
Loreen, daca asa arata un mesaj cind nu esti binedispusa, ma intreb cit haz trebuie sa ai cind esti... Sau tu faci haz numai la necaz!?!
Dariana, am vazut pozele voastre, micuta ta are un aer tare occidental, frantuzesc as zice. Unde anume ati stat in strainatate?
Andreea.a, bine ai revenit! Sa stii ca m-am gindit de multe ori la voi si am sperat mereu ca sinteti bine. Felicitari pentru licenta.
Gabitzam, unde spui ca ai vazut pozele Andreei si ale Ericozaurului? Si daca ai mai vazut poze noi de-ale fetelor puse in ultimul timp, da-mi si mie link-ul te rog, ca eu am pierdut momentul si acum nu stiu unde sa ma uit, ca tare i-as mai vedea pe puiuti. Am vazut pozele Adinei, Beatricei, Cloretei si cred ca atit.
Astazi terminam de vopsit camerele fetelor. Le-a reparat sotul, le-a dat cu alb si ieri am ales culorile: vernil Agata si portocaliu Tudora (culorile Disney). Si in loc de cite un perete sau doi de culoare, ne-am gindit sa facem niste animale. Octav va tipari astazi citeva animale, le decupam, punem cartonul pe perete si in locul ramas liber vom da cu pensula cu culoarea respectiva. Sa vedem ce iese, dar ar trebui sa fie in regula si ar lasa si camera mai luminoasa, avind mult alb. Mai vopsim marginea de la geamuri si usile de la dulap si cu accesorii in culorile respective si gata... Mai avem o saptamina de lucru, pentru ca am vrea sa terminam pina vineri, simbata si duminica sint cica reduceri mari in Ikea si am putea cumpara ceva mobila si accesorii. Abia astept sa vad ce iese!![]()
Si duminica mergem pe cimp, la cules de legume, ca sa fac zacusca. E una din activitatile noastre preferate, pe linga cea a culesului de capsuni primavara si de mere tot acum toamna, prin octombrie. Sper ca nu ploua!
Va las, ma duc la treaba, ca am atitaaaa... si un chef de numai!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
gabitzam spune:
Nelia, mi-a trimis Andreea linkul cu pozele lor, vezi ca le-am pus in lista de la inceputul capitolului.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OlgaTarziu spune:
Uitati nenea asta a facut furori pe continent si a fost numit Luis Amstrong al tiganilor (nenea mai in varsta)
http://www.youtube.com/watch?v=Yhy2VfJ7B6s&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=iDUALk_U8WY&mode=related&search=
loreen spune:
Andreea nu pot sa cred cat de schimbat este Ericozaurul...apropo banuiesc ca porecla asta a suferit modificari.Si seamana tare bine cu tine desi cand e in poza cu tati au trasaturi comune...
Nelia cred ca subconstientul meu isi face mila de mine si imi mai lasa o farama de haz acolo cat sa nu devin monotona si banala ...Ai grija cu zugravitul ...mai ales cu vaporii din var...
Dariana sunteti o familie tare reusita iar Gwendoline e o frumusete...imi pare ca in anumite ipostaze aduce putin cu Ema a Adinei...
Beatriced stiu ca tu ma poti salva...caut o reteta de limonada buna tare ...am gasit ceva pe nt dar undeva gresesc si iese ca naiba...mai mult acra sau prea diluata...
Monule sper ca ai stat in pat si ai bolit azi
Azi m-am uitat la poze cu baietei si l-am vazut si pe Robert a lui Monicica...o schimbare radicala...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Olgutza tiganu' e dat naibii,dar ma mir de Hara ca face ficeringuri cu asta...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Laura multumesc de vizionarea pozelor 
Acum sa va arat ce papa i-am facut motatei
http://family.webshots.com/photo/2710352500080132939PfusHT

omustata spune:
Dariana-am vazut si eu pozele voastre si sunteti intra-devar foarte frumosi.
Laura, monu,tdi-Sanatate multa, multa.
Pampers plin noaptea-ceea ce mi se pare mie ciudat este ca al Mayei este full in conditiile in care face chiar inainte sa se culce si nu pot sa zic ca bea lichide chiar atat de multe. Si mai este ceva, face copilul meu la kk de ma sperie. Nu-i diaree, este normal, dar tone, umple WC-ul si de vreo 3 ori pe zi. Mananca bine, nu zic, dar parca face mai mult ca un om mare. sa insemne ca are arderi rapide?
Iuliana-parca mi-ai oferit un preview la ce se va intampla cu noi zilele viitoare. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Andreea.a-ma bucur foarte mult ca ai mai dat un semn.
Daniela-iti voi trimite invitatie la poze.
Azi am dus-o la daycare sa vada cum este pe acolo. Am cunoscut-o pe una din educatoare, cea principala, ca altfel se invart vreo 4 pe acolo si erau numai vreo 12 copii. Pare o pustoaica. Cert este ca Maya nici nu a vrut sa se uite la ea
. Am dus-o in sala de clasa, acolo i-a placut ca toti copiii erau la masa si tot imi cerea ca vrea si ea sa manance. Mancau masa de pranz care mie mi s-a parut ca Mayei nu o sa-i ajunga nici pe o masea.
Patuturile mi s-au parut extrem de mici si cica ii culca incaltati, asa sunt obligati pentru ca in caz de incendiu sau mai stiu eu ce sa poata sa-i scoata rapid pe usa. Asta va fi o adevarata problema pentru ca Maya nu suporta nimic in picioare nici prin casa, nici nu mai zic cand doarme.
Despre olita mi-au spus ca pot sa o las in chilotei cum fac eu de obicei in timpul zilei. Le-am spus ca vor fi accidente si mi-au zis ca nu-i nici o problema, este normal, toti fac la fel si din cauza asta si vor sa-i aduc 3 schimburi din toate cele. Asta mi s-a parut foarte rezonabil si de bun simt. Voi incepe sa o duc cateva zile numai jumatate de zi si vedem ce se mai inatmpla dupa aceea. Am stat o groaza la taclale cu directoarea gradinitei care i-a vazut Mayei operatia la inima si mi-a spus ca baiatul ei a avut exact acelasi lucru.Si am tot povestit ca de fapt i-a operat pana si acelasi dr.
Parca nu mai am emotii asa. Ziceau ca toti plang la inceput, unii mai mult,altii mai putin si-mi povesteau de o fetita japoneza, care la fel ca si Maya, nu stia o boaba engleza si care a plans o luna de zile tot timpul. Cica dupa o luna de zile s-a oprit brusc si acum nu mai plange deloc si totul este ok. Dar oare rezist eu o luna de zile??
Va pup ca am treaba.
Olga si Maya (28.05.2005)
Aurasa spune:
Buna,
La Multi Ani de Sf. Alexandru pentru ieri !
Am reusit sa citesc si eu din urma, in sfarsit. Mai am un miligram de optimism in mine si o sa vorbesc doar de lucrurile bune, destul m-am suparat de vreo saptamana din diverse cauze (asa de tare incat am plans,lucru rar intalnit la mine).
Pampersi - mai punem noaptea, desi sunt uscati dimineata (in conditiile in care bea apa si inainte de culcare si in timpul noptii). Am rezolvat problema relativ repede. Am adus olita in camera, am pus motzatul la chilotei si i-am zis cand simte ca face sa spuna. El nu spunea decat cand era pe oala cu tot cu chilotei, dar asta nu a durat prea mult ca a inceput sa spuna. Am schimbat chiloteii de fiecare data pana cand s-a prins el ca e mai bine uscat. La drum lung, va rog sa nu radeti de noi, inainte de a avea scaunul de masina, aveam o sticla cu gatul larg ca alea de prigat. Spunea, se ridica in picioare, puneam cuculetzul in sticla si ... gata. Acum spune, tati trage pe dreapta, scoate copilul si il ajuta sa rezolve problema. (si am avut cateva drumuri luuungi de 3-4 ore). O intamplare : intr-o noapte se trezeste copilul plangand ca vrea pipi, tati ii zice sa faca linistit ca are pampersii. El se pune pe urlat si mai tare:"Nuuu, Tin mare, pipi oala, Andu mic, Andu pampes". Nu a tacut pana nu i-a lasat pampersii (folosim let's go)a facut si a trecut la somnic ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Mancarea - are zile si zile, dar nu e mofturos. Ieri a facut o faza urata (care m-a enervat tare), ca a zis ca nu mai papa, dar asta pentru ca tati era cu fundu'n sus (scuze pentru expresie)si s-a asezat la masa dupa ce copilul incepuse sa manace (dar manca, nu se juca)si aruca un "Eiii, mazare cu pui ai facut?". Si s-a dus sa isi ia altceva din frigider (asta in conditiile in care intreb zilnic ce sa fac de mancare si mi-a zis sa fac ce vreau eu). Baiatul normal ca a prins din zbor si nu a mai mancat nici el.Dar, lasand asta, mananca singur, mai bea inca lapte, nu mult dar bea, mananca legume, fructe, carne. Zilele trecute, imi zice la un moment dat ca ii e "foane". Il intreb daca vrea o gustare (mancase putin la pranz), da, vrea :"tunca tuncan"(in traducere libera: sunca de curcan). II pun o felie de sunca pe o feliuta de paine, la care el: "nu, mami, pune toate: unt, roshie", adica sa ii fac cum ii pun uneri la micul dejun cand vreau sa il pacalesc si sa nu ii dau ou (ca el cere invariabil ou in fiecare dimineata)
Vorbeste - destul de mult si oarecum corect. Are notiuni de sus - jos, stanga -dreapta, mare-mic, plin-gol, mult-putin. Numara pana la 10.
Relatia cu ALexandru - dragoste cu nabadai. Acum il iubeste, acum il ciupeste, dar face astacand i se acorda mai multa atentie celui mic si nu e si el implicat (chiar daca implicarea asta inseamna sa imi aduca un pampers sau o bluzita). In seara asta se scalambaia la el si ala mic radea in hohote mai sa se inece. II povesteste cate in luna si in stele, ii arata jucariile. Si bebe e topit, estenumai cu ochisorii dupa el.
Hai ca m-am intins ca placinta (dorm copiii si sotzul nu e acasa). Pupici si noapte buna
Aurasa
Alexandru (9.03.2007) si
Catalin (3.06.2005)
Androix spune:
Aurasa, abia astept sa rada si Georgia mea la scalambaielile lui Filip 
Si tiganu' e Tamango, cine asculta radio guerilla il stie
Mie imi place.
Andreea, mama de Filip si Georgia
OlgaTarziu spune:
Da Andrea, Tamango. Este pe youtube si povestea vietii lui spusa de catre el. Super
Andreea a ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!