Copiluti de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dariana ti-am vazut domnisoara, e scumpica foc, iar voi sinteti asa de tineri , sinteti o familie foarte reusita.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fumoasa foc dra.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna ziua, doamnelor si domnilor!

Si va rugam sa ne iertati pentru absenta prelungita. Dupa ce m-am intors la munca, eu-mama nu am mai reusit sa-mi echilibrez programul.. Munca - licenta - Eric - Eric - Eric.. Dar am scapat cu bine (de licenta) si acum e ceva mai liniste.
Mi-era dor de voi. Ma mai tine Androix la curent, binenteles. Sa nu credeti ca suntem pe din-afara de tot.

Eric e bine, creste, vorbeste, face tot in "pempe" (din pacate - inca mai lucram la capitolul asta). Momentan sta cu taica-su acasa, ca nu e implicat in nici un proiect momentan si e randul lui sa fie full-time dad. Hi hi hi.

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi am tras si eu saptamana asta 4 zile de cosmar cu o amigdalita infecta ...si cu frisoane si cu febra si naiba sa ma pieptene ca nu mai stiam ce sa fac.Acuma ma ling pe candidoza din gura lasata mostenire de antibiotic si mai iau o gura de sodou pe care ti-l recomand cu caldura in caz de raguseli.
In cazuri socante aparute in urma descoperirii belelelor facute de catre mostenitorii inmatriculati legal in gradina noastra iti recomad cu caldura o doza zilnica si constanta de nesimtire.Are un gust groaznic insa cu putina lamaie se poate administra intravenos,altfel socurile devin atata de socante incat o sa uitam de noi si mintile noastre.

Va multumesc pentru cuuvintele vostre de incurajare vis-a-vis de starea mea de mare angajament deplorabil.Ar fi trebuit sa invat pana la anii astia sa fiu mai selectiva dar bou spera pana moare sa mai babardeasca si el ceva ,eu de ce nu as fi sperat ca suntem si ne comportam ca niste adulti.

Cuscra nu-ti zic ce freza de catalog i-am tras motanului...l-am dus la coafor si am acuma un leu in miniatura tus ras frezat...cu el ce mai rad de una singura prin casa...

Dana si Dariana nici nu v-am urat cele bune odata cu sosirea in grupul nostru.Deobicei chiar sunt atenta la anumite aspecte din mediul inconjurator insa momentan ma multumesc cu ce-am fost si ce-am ajuns...dar fiti binevenite in familia copilutilor...

Cu sfaturi sau experiente impartasite in ceea ce priveste gradinitza nu cred ca pot de vreun folos.Eu am dat-o pe Bianca la 4 ani cand facea si la oala,manca singura la modul civilizat,vorbea ,intelegea...Pe Delia abia la toamna viitore o voi da cand speranta mea deja decedata ma face sa cred ca va sti ce-i aia o oala,decorativ vorbind.

Simona nu poti incerca o discutie cu una din ingrijitoare,in sensul sa-i schimbe pampersul doar daca este cazul si baiatul vazabdu-i pe ceilalti copii sa invete singur mersul la oala,prin puterea exemplului colectiv.Sunt sigura ca situatia cu pampersul se va regla mai repede decat crezi,daca ar fi intelegere si la gradinita.

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andreea cat de tare ma bucur sa vad semn de la voi...am vazut numele tau pe un pliant d ela Reader Digest si m-am gandit la voi.Era prea mica sansa sa fie o concidenta,mai ales ca numele tau e destul de rar.

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Loreeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Omustata si eu gasesc dimineata pampersul full de pisu insa uneori este uscat si dimineata da drumul rau pe olita. Aproape ca o umple... Oricum clara treaba ca nu e pregatit sa dea pampersul desi uneori il jeneaza ca e ud, ca-mi arata ca trebuie schimbat.. Ca ii pun pampers chilotel si se uda si simte...Dar nu vrea sa renunte!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici de la noi!

Laura, am luat de nu stiu cate ori tel. sa te sun, dar inchipuindu-mi ca nu esti intr-o stare prea buna, m-am gandit ca "optimismul" meu iti mai lipsea.

Andreea, ce bine ca mai auzim de voi!

Tdi, multa sanatate! Chiar ca nu te ocoleste nici o buba.

Onixone, cand am citit despre migrena ta, aveam gheata la cap pt. migrena mea. Nu stiu ce s eintampla, dar iar m-a doborat doua zile. Daca otin tot asa, nu am cum sa mai fac fata la serviciu. Copiii deja s-au obisnuit. Ma intreaba: ti-e rau, te doare capul sau esti doar obosita? Sanatate tuturor migrenoaselor!

Intrasem azi pe net, in ideea c apoate fac si eu ceva cu pozele de pe Yahoo, ca parca vad ca le pierd de tot. Daca va amintiti, eu am pierdut si originalele odata cu laptop-ul si nu m-am obosit s ale copiez pe astea de pe Yahoo. Ce inteleg eu: ca oriunde as alege s ale transfer, nu prea mai le pot recupera la dimensiunile initiale. Asa ca tot sa le salvez zilele astea pare a fi solutia.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Danelutza, Onixone multumesc! Insa nu as zice ca in realitate pare asa de mare. Ma uitam zilele trecute la unele lucruri de cand era bebelus si nu-mi vine sa cred cat de mic era!
Mai nou David imi da un pupic la telefon! Bine-nteles tot nu vrea sa vb!
Olga M pozele de la munte sunt facute cu un aparat clasic cu fim,de asta nu au claritate. Cat despre ASE, si eu am terminat acum muuulti ani in urma! Pot sa-ti spun ca acum refac cladirea din Caderea Bastiliei, arata bine. Nu se compara cu Ase-ul pe care il stim noi. Predau la o univ particulara Economie.
Dariana sa-ti traiasca printesa! E dulce tare!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gwendoline&Dariana, sunteti frumoase rau de tot amandoua, si cu tati impreuna, faceti o familie frumoasa! O sa o trec si pe Gwendoline pe lista.
Sa ne fi vazut vorbarete cand eram toate cu copilasii mici acasa, ce ne mai incingeam la vorba. De cand lucram majoritatea s-au mai rarit paginile.

Andreea.a, m-am uitat la poze, Eric seamana din ce in ce mai mult cu tine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput