Copiluti de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dana(gtexro), gasesti calendar ortodox online la www.calendar-ortodox.ro sau http://www.patriarhia.ro/Site/Calendar/calendar.html si iti poti printa de acolo. Eu asa i-am scos mamei calendar, si nu a mai cumparat.

In privinta olitei, meritul este aproape in totalitate al bonei, care a avut rabdare cu el si a perseverat si a reusit repede sa-l faca sa ceara. Dimineata nu gasesc mereu pampersul la fel. cateodata este uscat, cateodata este plin. Am facut si cateva incercari peste noapte, de doua-trei ori n-a facut deloc, de doua ori a udat sub el, dar pusesem cearsaf absorbant.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

M-am uitat mai devreme in calendar cand cautam pentru Dana si am vazut ca www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august31.htm" target="_blank">azi se sarbatoreste si Sf. Aidan episcopul. Blackpanterro, stiai ca Aidan al tau are un sfant si in calendarul ortodox?

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei, gata cu cititul!

Loreen, cuscra, imi pare rau ca ai avut un concediu trist. Imi pare rau ca fratele tau se poarta asa urit cu tine. Nu cred ca aveai pretentia sa te tina pe perne de puf da nici in halul asta sa nu-i pese deloc.
Cat despre viata ta care nu-ti ofera prea multe motive de bucurie, bine ca sunt fetele sanatoase. Si pisicile

Tdi, Alyssa e totala! Te cred ca-ti venea s-o linsezi dar in curand o sa razi de poznele astea.

SI cu asta inspiratia mea la raspunsuri a luat sfarsit sunt trezita de la 6, am biciclat si neuronul zburda singur in cautarea fericirii, dar se tot loveste de peretii capului si se aude poc poc poc
Filip a mai avut un accident cu pipi, dar nu stiu cum se face ca tot sub supravegherea lui Mihai. Cred ca lui ii spune pur si simplu mai tarziu. Acum e la fundul gol, asteptam cu nerabdare kk de dimineata, mi-e si frica. Va anunt cum au decurs lucrurile.

Monu, sanatate multa si tie si Alexiei. Sa va faceti bine repede!

Cloreta, mai ai putin si te descalti!

Adina, spor la renovat!

Apropo de renovat: in doua saptamani incep si eu sa redecorez dormitorul. Luam o canapea extensibila si fac camera de copii acolo in timpul zilei, mai scap de atatea jucarii din sufragerie ca nu mai ai pe unde calca Deja am inceput sa-l invat pe Filip sa si le adune singur seara sa le puna la culcare.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza

Laura nu mai pune la suflet toate porcariile.Stiu ca doare enorm dar daca pe tine nu te menajeaza nimeni tu de ce sa te chinui singura?Poate ca era mai bine sa-i tratezi si tu cu indiferenta dar asta este...intotdeuna lasam de la noi si zicem ca facem noi un efort ca sa fie bine si ca un facut tot noi suferim cel mai mult.Cel mai rau este ca asa se comporta si cu parintii.Pacatul lor.

Cuscra ce sa zic....olita e in camera lui la nici macar un metru de raza lui vizuala dar pisa covorul fara rezerve.Abia am spalat covorul ca nu puteai sa mai intri in camera si acuma iara e pisat.Aseara asa de rau m-am suparat pe el pentru ca stie cand face pisu dar nu cere, nici macar n-am pretentia de la el sa se duca singur cu numai sa strige inainte de a face.Inteleg accidentele cand se joaca si este concentrat la altceva dar sa stai in picioare si te uiti cum faci pisu pe covor nu mai inteleg.Sa nu ma intelegeti gresit...nu de covor imi pasa ci de faptul ca din 15 septembrie incepem gradinita(cea de langa noi)si nu o sa-l mai primeasca daca nu o ceara singur.Vai amarul meu...am senzatia proasta ca asta-i cea mai imposibila misiune.Bine ca se intampla sa mai si spuna ca altfel as fi in pom si pomul in aer.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

M-am uitat mai devreme in calendar...azi se sarbatoreste si Sf. Aidan episcopul. Blackpanterro, stiai ca Aidan al tau are un sfant si in calendarul ortodox?

citeam in graba si am inteles ca este Sf. Blackpanterro! waw...La multi ani cu numele, AIDAN!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

fetelor, sunt suparata, cred ca imi ratez "spa-ul" ...am ramas fara voce, tusesc de mor si noaptea ma scoala bubele sa le dau pastile, chiar si acuma sunt plina desi am luat antihistaminic...of viatza, s-a dus si ultima mea speranta de a sta leguma in pat cateva zile.
in legatura cu Alyssa, si la noi stau toate chestiile periculoase sau delicate urcate care pe unde sau incuiate cu cheia...baia e permanent incuiata insa kupilu ne pandeste cand deschidem usa si hop! atunci doar cu levierul o mai desprind de chiuveta...de cele mai multe ori o las sa se joace cu apa, deh, ce nu facem noi mamele pentru bucuria copilului?! incidentul de ieri s-a intamplat din vina "evolutiei speciilor", adica maimutza a descoperit unealta...si-a luat o cutie pe care s-a urcat sa ajunga unde erau bijuurile mult-salivate si asta a fost.

imi cer scuze ca nu raspund nominal nimanui, va pup pe toate si va multumesc pentru urari si pentru ca va ganditi la noi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Androix, tocmai am vazut alaturi, la "Sa ne cunoastem", o poza cu tine, tinare si nelinistita, in albumul lui Anca Wish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Androix, tocmai am vazut alaturi, la "Sa ne cunoastem", o poza cu tine, tinare si nelinistita, in albumul lui Anca Wish

Aia a fost ultima intalnire de aspirante la care am participat. De obicei aceste intalniri aveau loc pe la diverse pizzerii iar eu cum eram cu masina nu beam niciodata o berica cu fetele, luam stella fara acool. De data aia intalnirea s-a facut la alta aspiranta acasa care statea cu mine in bloc asa ca am zis ca pot sa beau si eu un pahar cu bere. Nu mai stiu cine adusese tuborg cu eticheta rosie si de la jumatate de pahar radeam ca proasta si nu staim de ce. Peste o saptamana aflam si de ce nu ma dureau sanii de ma pipaiam la volan starnind "indignarea" colegilor de trafic.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna la toata lumea!
Se scrie nu gluma aici deabea pot sa citesc tot !!!!
Gwendoline e nascuta pe 16 Iunie 2005 la ora 8h30 dimineata foarte presata sa iese doua saptamani inainte de terman 3 kg 320 ,nastere naturala la 6 dimineata mi sa rupt apa la 8h30 afara foarte usor o ora doar de dureri,sper sa fie si la al doilea tot asa de usor!!
Cuscutecul noaptea eu il mai pun dar il gasesc aproape tot timpul uscat am zis ca il voi scoate dar trebe sa iau o protectie pt.pat,dupamasa cand o culc nu ii mai pun scutec.
Am vazut ca majoritatea stati in strainatate,si noi am stat dar ne_am intors de 6 luni,dupa sot ,dupa el am plecat !!

Si Gwendoline a plans prima zi de gradi si a doua si a treia sper ca saptamana viitoare va fi mai bine ca ma doare inima sa o vad plangand!!

Gwendoline 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

incerc sa pun poze,sper sa mearga!!

Gwendoline

Mergi la inceput