Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
simona_filipas spune:
Andutzy am vazut pozele de la botez.Esti o mamica absolut superba cu doi copii reusiti.Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei.
Oana ai grija cu migrenele astea ca nu-i de glumit.Sanatate multa
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Margott spune:
Andra minunate pozele de la botez! Arati f bine! Sa fii fericita alaturi de micutii tai!
Dariana bine ai venit!
OlagaM mersi pt urari! In economie imi dau dr. Mai o luna pana predau lucrarea si sunt cu stres la maxim.
Am inteles ca de joi iar vin calduri! Nu se mai termina????
Onixone sanatate iti doresc! Cred ca esti tare speriata! Spor la citit conta.
Teddy Domnul sa te ajute sa treci cu bine de operatie!
http://community.webshots.com/user/arcultro
Gwendoline spune:
Buna tuturor,ne bucuram nespus de mult ca ne-ati primit cu atata caldura!!incerc sa va cunosc un pic pe fiecare dar ati scris asa de mult si pana citesc va dura un pic mai mult!!
Noi azi am fost la vaccin ,pt varicela si doctorita ne_a spus ca suntem ca palide asa ca trecep printr_o perioada de analize sa vedem daca totul e bine .Mi sa rupt inima in doua cand ia luat sange din manuta,si nu ii gaseau vena la un moment dat vroiam sa plec sa las totul balta,ma rog am reusit sper sa nu mai fie nevoie de analize!!
Mersi pt complimente Numele fetitei e din Franta nici acolo nu prea este !
Gwendoline 2 ani
OlgaTarziu spune:
Vai Onixone de ai sti ce te inteleg. Dupa dureri infernale de saptamani intr-o zi am ajuns ca dadeam cu capul de perete sa treaca. la urgente mi-au dat morfina de am fost teapana 2 zile. Atunci mi-au spus sa o iau usor ca pot face accident vascular oricand.Ai grija de tine si ia calmante la primul semn, nu lasa durerea sa se amplifice.
Cloreta spune:
Dariana, bine ei venit
Nu ne arati poze cu fetita? Albumul nu e public. E un nume celtic cumva, foarte frumos, mie mi-a ramas in cap dintr-o povestire al crei autor imi scapa acum
Onixone, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, eu asa o stiu pe mama din copilarie, cu igrene ingrozitoare saraca. La ea s-au ameliorat cu acupunctura. Sanatate multa.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
Tdi spune:
Ciao fetele!
Bine ati venit Dariana si Gwendoline!
Onixone, sanatate si sa-ti treaca durerea de cap...insista la medic sa-ti faca analize amanuntite ca nu-i de stat asa!
Margott, succes la doctorat! o sa vezi ce relax va fi dupa ce predai lucrarea, macar vreo 2 zile ca apoi vine stresul examenelor.![]()
Andutzy, sa va traiasca micul crestin!
Sa va povestesc cum era sa-mi ratez io "concediul"...am luat bronsita de la pitik si am facut si o reactie alergica nasoala (cica de la fierea bolnava) de m-am umplut de buboaie din cap pana in picioare
...acum iau antibiotic si antihistaminic si e mai bine insa operatia s-ar putea sa mi-o amane, depinde cum "evoluez" zilele urmatoare. Alyssa a facut si ea controlul la pediatru si e vindecata!
Album Alyssa
Danelutza spune:
Bun venit Dariana.
Cuscra nu mai munci atita, profita si tu cit poti, prefa-te ca esti in concediu ![]()
Teddy ufff, cum mai colectionezi bolile, si tu si Alyssa. eu vreau sa plec in tara vreo doua saptamina pe la jumatatea lui septembrie, dar deja simt rece pe sira spinarii, cica iar bintuie un virus la copilasi, cu diaree si voma. Numai cind imi amintesc de anul trecut, ma ia cu dureri de cap.
Oana lu'Alex sanatate multa.
OlgaT asteptam rezultatele de la analize. Sa dea DD sa fie bune.
Laura nu mai spui nimic ? ![]()
Gabitza si la mine se prezenta Isabella cu olita, daca vedea ca n-o bag in seama. Mi-o baga sub nas si spunea "puti", nu-i placea ca mirosea
. Acum daca face la wc, il agata pe tatsu de cite ori poate, ca sa-i descuie usa. Aaa, uitam sa spun, usa la baie e incuiata, ca altfel se creia o pauzaste toata si se parfumeaza, isi face masaj cu crema de dinti ![]()
Oana nu mai zici nimic de Eva ?
Raluca ce mai faci ? Nu mai stiu nimic de voi.
Beatrice sanatate multa. Mie mi-a trecut durerea cu fizioterapie. Sa ne spui ce-ai facut la medic.

elisor spune:
hello!
Mercedes sarumana'de urari!
Ai gatat concediul pe anul asta? Ati mai fost pe undeva dupa mare?
Andra sa va traiasca crestinul! 
Androix felicitari pentru inceputul renuntarii la scutec, sa fie un drum cat mai scurt! Bianca face ca o vacutza kk in chiloti, desi pipi cere la wc, dar daca se ia cu joaca si pe ala il face tot in chiloti.
Oana englezoaica te inteleg si stiu cum e cu durerea vis-a-vis de moarte, si eu cand am migrene la fel gandesc ca apoi sa ma cert pentru astfel de ganduri, la mine au inceput dupa operatia de apendice si au culminat la prima cezarina cand m-a durut capul 7 zile nonstop de nu m-am putut bucura de venirea pe lume a pruncului si probabil de-aia am si inceput cu stangul relatia cu fiul meu.
In fine, m-am intins prea mult, iti doresc santatate multa, sa te tii de investigatii si sa dea domnu sa gasesti un tratament potrivit. Si eu sunt cam speriata de durerile astea de cand am pierdut-o pe invatatoare, a fost un soc cand a venit Andreas de la scoala si mi-a spus ca le-a murit invatatoarea...any way, ti-am vazut piticul la taste, asa face si mandra mea, cum prinde liber calcu se instaleaza comod si da-i si tasteaza, mi-a zapacit tastatura...
sa te simti mai bine!
Cornelia am intrebat de tine...scumpi foc copiii tai 
Marilena sper ca ati ajuns cu bine acasa, cum s-a comportat Marutu?
Anky am fost la Efteling, nici nu intra in discutie sa-l ratam, desi am mai fost de vreo 2-3 ori sunt innebunita dupa el. Cat priveste cumparaturile "vanam" reducerile, deja mi-e groaza cate bagaje avem, dar e strigator la cer ce diferente de scoruri sunt aici fata de Ro. Am luat din reclama Huggies cu 5 euro pachetul iar in Ro e aproape 15 euro. Vacanta placuta in Ro! Noi in 5 suntem acasa.
Teddy iti tin pumnii de pe acum, ca nu stiu daca voi mai avea ocazia sa intru pe net, sa fie totul bine si in regula cu tine si evident sa-ti fie de o mie dori mai bine de cum iti este acum. Succes! 
OlgutaM bafta la gradi! Sa ii fie Mayei cat mai usor cu acomodarea si integrarea, iar tu sa-ti gasesti un job cat mai curand, parca asta iti doreai...
Sufletzica felicitari pentru samburel, sa fie totul bine cu voi. Santatate multa Sarei, sper ca e mai bine in prezent!
Anca ati ajuns acasa? Cred ca ati avut o vacanta pe cinste. V-ati incarcat pentru un timp cu dorul de casa, nu?
Laura cu voi ce mai este? Tot asa bine se inteleg fetele tale? Ce inseamna tacerea ta, investigatii medicale?
Oana cum se mai simte Paul?
Nelia succes in noul an scolar fetelor, am inteles ca ati inceput activitatile...
Iulia bafta cu doctoratul, mai e un pic si esti gata, imi dai voie sa te admir? Eu sunt suparata pe sora-mea ca are atatea oportunitati aici dar pe ea nu prea o pasioneaza scoala, cu chiu cu vai isi termina si ea dreptul, iar eu as face orice sa am niste bani pentru master...
Daniela cam slabuta activitatea ta, prin gradina sau que fa tu de fapt
?
OlgaT eu am mai scris cate ceva, am "vorbit"si cu tine, dar probabil mesajele erau mele erau prea lungi si nu mi le-ai remarcat
, s-a vrut o gluma, sunt intr-o pasa cam proasta si poate sunt cam deplasata...
Clara tot in convalescenta? Ce bine vorbeste si gargarita ta...
Monu distractie placuta la mare! Unde sunteti a mare?
Fran voi tot prin concedii?
Lili sigur ti-ai dat demisia de la firma ca esti la fel de rara ca si inainte, ce mai faceti?
Sunt sigura ca mai aveam de spus si altor fete cate ceva, dar nu-mi amintesc si nici timp nu mai am, voiam sa va mai spun despre noi, dar who cares
?
Din pacate nu pot viziona poze pana nu ma intorc in tara, sper sa mai lasati linkurile la vedere sa le pot accesa.
Sa aveti grija de voi, va pup pe toate, sanatate multa celor care au nevoie!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"