Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
Mercedes spune:
gabitzam- cred ca voi apela la tine pe pm pentru niste informatii referitor cu aceleasi probleme cred ca si cele de care scria aurasa.
andutzy- v am admirat pozele, sunteti frumosi
Tdi spune:
Androix, multumesc mult de tot!
Imi pare rau ca n-am apucat sa scriu in ultimele zile, nu mai am timp de nimic (desi nu fac nimic ca toata ziua mi-e rau de mor
) iar Alyssa ne pune neuronii pe batz in ultimul hal.
Peste exact o saptamana o sa fiu "fericita" posesoare de gauri noi-noutze si cusaturi diverse
...a inceput intr-adevar numaratoarea inversa!
... sper sa fie totul ok, mai ales ca m-am pricopsit cu bronsita de la pitika si eu si tati si tusim ca magarul...maine merg la doctor sa vad care e situatia.
Va pupam!
Album Alyssa
omustata spune:
OlgaT, Nelia, Dana-multumesc mult de sfaturile referitoare la daycare. Am sunat azi acolo si am mai vorbit cu educatoarele si mi-au zis ca, desi este dreptul meu sa stau cu Maya acolo cat vreau eu si ele nu au nimic impotriva, totusi din experienta au observat ca daca parintele sta prea mult, mai rau face. Ziceau ca daca eu cred ca Maya va avea probleme cu adaptarea, pot sa stau la inceput cate putin si eventual o saptamana, doua sa o duc numai diminetile, sa nu o las sa doarma acolo la pranz, pana se acomodeaza.
Andra-am vazut pozele si aratati toti foarte bine. Tu arati fantastic!!! Iar Horia parca seamana cu Dragos.
Revin ca a venit sotul.
Olga si Maya (28.05.2005)
gabitzam spune:
Buna dimineata, fete frumoase!
Mercedes- sfatul meu pentru Aurasa a fost sa-si instaleze si sa foloseasca Mozilla Firefox in loc de Internet Explorer. Eu folosesc exclusiv Mozilla Firefix.
Am si eu o intamplare hazlie cu olita. Andrei acum cere intotdeauna olita, il las la el in camera sa "produca" ce are de facut, cand termina vine la mine si-mi zice "gata" ca sa-i iau oala sa o duc la toaleta. Acum vreo doua zile s-a repetat iar chestia asta a cinspea oara, a facut in ziua aia ccred ca la fiecare ora macar. Eu eram la calculator si el vine si zice 'gata', zice o data, de doua ori, nu l-am bagat in seama, n-am vrut sa ma intrerup zicandu-mi ca ma duc mai incolo. Si nu i-am dat prea mare atentie. Nu dupa multa vreme ma trezesc cu olita in brate, efectiv. M-am socat cand m-am trezit efectiv oala in brate
Si imi zice baiatul hotarat 'gata'. Adica ce tot frec menta la calculator in loc sa ma duc sa-i golesc olita
Bine ca a tinut-o drept si nu mi-a varsat continutul in poala.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Gwendoline spune:
buna !!Ne primiti si pe noi?
Sunt Dariana cu fetita Gwendoline de 2 ani si aproape 3 luni! Mai multe despre noi:azi e a treia zi la gradi si ne descurcam destul de binisor ,facem la olita de aproape 3 luni ,cu mancatul e mai greu si se si vede 10 Kg nu e mult de loc!
Gwendoline 2 ani
gabitzam spune:
Buna Dariana! Sigur ca te primim, bine ai venit! 
Ce nume frumoase aveti tu si fetita ta!
Te asteptam oricand aici intre noi, sa ne cunosti, sa ne povestesti una-alta, ce vrei tu si te face sa te simti bine aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Dariana, Bine ai venit!
Mai eu am o durere de spate de nu ma pot ridica din pat decat ajutata. Imi trece cam la jumate de ora insa m-am programat la medic sa vad care-i faza, sa-mi dea trimitere la fizioterapie, masaj ceva, nu stiu.. Mama lui de spate...
Beatrice, mami de
Alex pifos
simona_filipas spune:
Buna dimineata
Gata 

asa ca va invit pe toate
Dariana bine ai venit printre noi
Bea multa sanatate si
sa-ti treaca mai repede durerea.
Cuscra am vazut pozele.....absolut superbe
Ma apuc si eu de lucru ca deja am intrecut masura...tot in concediu ma consider
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Oana C spune:
Uitati-va la filmuletul asta, sa rideti putin!
http://www.youtube.com/watch?v=Xq956JmU1LE&mode=related&search=
onixone spune:
fetelor...v-am citit pe sarite, dar am vazut poze frumoase de la botez, am vazut copii care cer la olita.Felicitari...si pe deasupra mai sunt si nostime intamplarile cu olita.
Bun venit Dariana!
Noi suntam bine, ALex e un nastrusnic, repeta tot ce vorbim si face numai prostii.Si el zice trouble maker de la un tricou care il are, si mai zice cand face ceva rau,"postii" adica prostii.
Eu am ajuns la urgentza cu capul azi-nopate.Nu va pot scrie prin ce am trecut, m-am speriat asa tare ca azi mi-e si frica sa vorbesc mai tare.Mi s-a dat diazepam, care m-a relaxat si am putut pune capul jos pe perna sa dorm.La 12noapte eram cu capul sub dus rece, caci asa am simtit sa fac.Fetele care au migrene stiu despre ce vorbesc.Fetelor, m-am speriat atat de tare azi-dimineata cand am realizat prin ce am trecut ieri ca de azi am sa imi schimb radical gandirea despre viata si le las dreacului pe toate sa mearga de la sine fara sa ma mai consum, fara sa mai imi pese daca pot spune asa pana la un anumit nivel.sa se rezolve toate de la sine pe cat se poate.Am crezut ca mor aseara, imi venea sa ii bat pe toti si sa imi bag un cutit in cap.Suna groaznic, dar daca cineva imi dadea posibilitatea sa mor aseara as fi zis da fara ezitare.noroc sa dimineata uitandu-ma la fii-miu am zis cat sunt de proasta.Azi mi-e frica si sa rad, plang sau sa fac ceva...ma tot gandesc daca sa ma duc in parc sau nu cu alex...as sta ca o stana de piatra fara sa misc sa nu o iau de la capat.Cred ca ma duc inapoi la medicul de familie sa ma refere la un neurolog.In fine...nu vreau sa va indispun!
Alex e un dragutz, a inceput sa manance castraveti chiar a gustat un pic de rosie.M-am crucit.Tot asa imi cere sa se joace la computer, precum am zis cateva zile in urma , unde am pus si 2 poze.
Mi-am luat in curs de contabilitate ca sa pot fi si eu licentiata(international-ca nu se stie niciodata pe unde o sa practic) aici si sa am drept de semnatura, sa numai platesc contabil dupa ce eu fac toata treaba.Sper sa iau examenul cand o sa il dau.O groaza de bani dar cel putin il platim in rate.CAm atat de la noi...imi pare rau ca nu pot raspunde la nimeni.
ahh...si noi folosim mozila firefox de vreo 2 ani.Merge extraordinar!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex