Copiluti de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cine spunea ca risul este molipsitor mare adevar a grait. Am zis ca mor numai de risul lui, nici nu mai conta de ce ridea.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Da Gabitza, in era tehnologiei muncim si din pat :))
Stai ca am si io un link, nu m-am uitat inca
http://nl.youtube.com/watch?v=le4FBuKEJ-Y&mode=related&search=
probabil ca rade de moare

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am promis poze de la botez, ne tinem de cuvant!

www.flickr.com/photos/9835076@N02/sets/72157601726947415/" target="_blank">POZE BOTEZ HORIA

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Beyyyyyyyyy, lumeeee! Filip cere pipi la wc! Ma rog, el zice ca face kk, dar de fapt face pipi. Sta toata ziua in chilotei sau in fundul gol si cere. Bine, de 10 ori pe zi ma duce la baie la misto si de 3-4 ori pe bune. Si nu vreti sa stiti cum alergam ca disperatii ca sa nu faca pe el.Bine acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez dar pare ca si-a descoperit putza si cred ca ma duce la baie doar ca sa se traga de ea.
Kk el face prea de dimineata si inca are pampersul pe el, dar cred ca maine il schimb mai devreme sa vad ce rezultat am.

Tdy, finally, am reusit sa pun pachetul la posta ieri. Deci ai oua la pachet am pus batista intr-un cofraj de oua si apoi l-am bagat intr=un plic cu bule. Anunta acasa sa fie pe faza, maine ar trebui sa ajunga. A si cutia originala am decapitat-o, ti-am trimis numai partea cu instructiunile.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andra, ce mamica frumoasa esti! Si puiul e un dulce!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Sar'na!!!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, chiar ca esti frumoasa! Si baieteii sint amindoi niste frumosi, asa mamica - asa puiuti! Sa va traiasca si sa ba bucurati de ei! Nu mai stiu daca ai scris despre cum l-a primit Dragos pe Horia si cum se impaca cu fratiorul. Ca cel mic sint convinsa ca e cu ochii doar pe cel mare, dar Dragos!?!
Androix, felicitari pentru progresele legate de wc. Asa e si la noi, ma tiriie Tudora la wc de cel putin 5 ori pe ora si face in cel mai fericit caz o data... restul curge mai frumos pe parchet. Dar si ieri si alaltaieri, adica de cind sta in casa fara pampers a facut kk la wc, la cererea ei. Oricum, nu ma grabesc, mi-am propus sa scapam de pampersi, zi si noapte, pina vine piticul in viata noastra, adica pina la sfirsitul lui noiembrie, avem tot timpul. Si daca o mai fi o luna in plus pentru cel de noapte, tot nu e rau. Tudora ieri a fost tare dulce, i-am zis ca daca mai face pipi pe parchet si nu-mi spune unde a facut, o ia la fund de la mine. Si a venit la un moment dat la mine, tinindu-se cu minuta de pasarica si cu un glas milog si o privire asijderea imi spune induiosator: mamiii, nu bate, pun ude (spun unde)! Si imi arata foarte repede unde a facut si apoi: terge me (sterge eu)!

Astazi am dus fetele la scoala/gradinita. La scoala a fost totul atit de rapid, nici poze nu am avut timp sa fac. Clasa Agatei va fi la etajul 1 si am ramas f placut impresionata de cum arata scoala sus. E o clasa mare, foarte luminoasa, cu lucruri noi si foarte colorata, cu banci micute, cite una pentru fiecare copilas, fff curat si ordonat. Invatoarea e tinara si pare foarte blinda si calma, Agata a placut-o din prima. Programul s-a lungit cu o ora si mi se pare destul de mult pentru un copilas de 6 ani. Incepe scoala la 8.05 si o termina la 15.35, cu pauza de prinz (cind pot sa o iau si acasa daca am timp si cum) intre 11.30 si 12.45. Astazi ma duc sa-i cumpar rechizitele si role, ca i-am promis si nu mai scap de ea. Tudora s-a comportat admirabil de dimineata, am imbracat-o si am dus-o impreuna pe Agata la scoala. A vrut si ea rucsacel si coronita pe cap, asa cum a vazut-o pe sora-sa si era tare mindra de ea. Am pus citeva poze cu ea la scoala Agatei, ca daca tot nu am apucat sa-i fac decit una in fuga Agatei, am zis ca macar pe Tudora sa o pozez. Si apoi am plecat la gradinita, pe jos, asa ca am ajuns pe la 10.30. Acolo am vizitat impreuna noua clasa, foarte frumos amenajata, am aflat care sint educatoarele si sint f incintata, ca i-au fost si Agatei si le cunosc, apoi am mai stat vreun sfert de ora afara cu ea, in curte si i-am zis pa, m-a pupat si am plecat. Nu a plins, chiar daca parea un pic mai stinghera, nu era trista. Ma duc sa o iau impreuna cu Agata, dupa somnicul de prinz, sint curioasa sa aflu cum i-a fost. Apoi mergem prin parc, ca nu am mai fost de mult. Poze aveti www.dropshots.com/aurice#date/2007-08-27/08:51:51" target="_blank">aici.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Andutzy, esti o mamica foarte frumoasa si ai niste pui tare reusiti. Ce scump e Horia doamne asa mic iar Dragos e un frumos si arata f bine, e cavaler.
Androix, felicitari pt wc, sunteti tari, vezi ce faci si cu kk si te-ai scos, ai scapat de unul cu pampers:)

poze

Mergi la inceput

Vai fetelor, sa va zic o faza. Acum pe seara tati se uita la tv la un film, eu in pat deh, mama prin casa cu Teodora. Si vine garag si se fataie pe langa noi si cere la olita. No, puem copilu pe olita si taman atunci in film un nene o inghesuia pe una de zor, fara nimic "rau" daca pot sa zic asa, nu era nici ora de filme cu traznai. Si deduce Teodora scurt: o gadila nenea pe tanti
Mda, ca tot ma enerveaza tv-ul, poate scurtez programul la minim.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele!
Bine te ai intors nelia acasa.A fost frumos sun tconvinsa dar cred eu ca abia ati asteoptat sa fiti toti impreuna. Cum e flacaul, tu cum te simti?

elisor - distractie placuta!

gusta- ai ajuns in ro?

androix- nu ti spun dar si pe mine ma streseaza bia cu olita , e haioasa cand se cere la olita si face nu zic nu dar ...mor in fiecare ora sa tot o plimb. De doua nopti a dormit fara pampers coincidenrta sau nu dar a fost uscata. Sa vedem mai incolo...
cloreta- la noi s a intamplat asa tot la tv - o tanti cu un nene se pupau la care bia vine si ma pupa si ea si intre timp mai arunca un ochi la ce se petrece la teveu.

Mergi la inceput