Copiluti de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

A, da...
Dariana bun venit in grup tie si papusii tale, cand e nascuta?
Bea sa te faci bine!
Teddy ai grija, vorba Danielei, prea le culegi... sa te faci bine la timp sa nu-ti pierzi "concediul" nici macar cu o zi!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ba Eli le-am remacat doar ca altadata scriai cate 5-6 pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am fost astazi la obstretician, care mi-a dat trimitere la analize pentru diabet, tiroida si boli infectioase. In total, am stat de la 9.30 pina la 13.30 in spital. Sint pur si simplu obosita de atita astptare, niciodata nu a fost parca atit de multa lume la el la usa si la analize. Doctorul a fost foarte impresionat de ecografia facuta in Romania la Medlife, s-a minunat si rasminunat ce munca si poze frumoase au facut cei de acolo. De fapt, si la ecografia simpla facuta luni in spital, doctorita a avut aceeasi reactie. Cind s-a uitat pe poze a zis: vad un penis pentru tati si ca restul e totul in regula.

Onixone, eu te inteleg, pentru ca am tot timpul dureri de cap care pur si simplu imi intuneca zilele. Si acum ma doare, de la aerul inchis din spital si agitatia de dimineata pina acum. I-am spus si doctorului si mi-a zis sa iau Tylenol, ca daca nu tin mai mult de 5 zile, fara sa scada dupa calmante, sint normale in cazul meu. Dar si pe mine ma sperie, parca prea des si prea tare ma doare. Abia astept sa termin cu copiii si sa ma duc sa-mi fac niste analize mai profunde, poate totusi aflu de unde vine aceasta durere de cap. Eu am amai avut migrene in adolescenta, vreun an si ceva m-au terminat, au fost foarte nasoale si puse pe seama exploziei hormonale. Tinind cont ca si durerea de acum este legata de shimbarile hormonale, ma gindesc ca faptul ca s-au inmultit, mai ales daca persista si dupa nastere si alaptare, poate sa fie efectul unui dereglaj hormonal. Tu cum stai din acest punct de vedere?
Elisor, se vede dupa tonul mesajului ca nu esti in apele tale, chiar daca ai raspuns la toata lumea. S-a intimplat ceva!?! Sper sa nu fie ceva grav...
OlgaT, cind ai rezultatele?
Beatrice, sanatate multa, sa te pui repede pe picioare. Poate ca vine de la efortul depus pe bicicleta...
Dariana, bine ai venit! Superbe nume aveti amindoua! Nu ai si unul de baiat la indemina!?!
Margott, bafta multa! Woau, doctorat!!!

Ma duc sa-mi adun fetele de pe la scoala/gradinita. Agata incepe miine patinajul... Am innebunit amindoi, si eu, dar si Octav, care e mai calculat. I-am luat Agatei ore private si de patinaj si de inot! Plus restul activitatilor... Din pacate, muzica tot nu face, nu gasesc nimic sub 40 de dolari ora (pian, vioara, flaut), ori chiar e prea mult pentru noi, ar trebui sa renunte la toate si sa fac doar muzica. Tudorei i-am platit gimnastica si inot, dar la ore de grup.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Elisor, Nelia multumesc! Pt mine nu pot pot spune ca mai are aceeasi relevanta ca la inceput. Eram super entuziasmata in primii ani.Dar dupa 3 examene si 3 referate intr-o perioada de 4 ani, apoi 1 an lene efectiva si inca unul cu concediul de maternitate...of ce puturoasa sunt! Plus ca daca esti in invatamantul univ, nu ai sanse sa promovezi daca nu ai dr.Asa ca, daca am intrat in joc, trebuie sa respect regulile. Sa-mi tineti pumnii ca luni am de sustinut un test la engleza.
Imi dati voie sa spun ca m-am saturat de invatat? Nu prea am voie, nu?:)

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Haide Iulia, ca mai ai o luna si gata, ai scapat! Bafta multa si curaj!
Dupa aceea iti dau voie sa nu inveti cat vrei tu

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Mersi Gabitza !Mai am 2 luni, ca dupa depunerea lucrarii mai trece o luna cu tot felul de aprobari, apoi sustinerea! Abia astept sa scap!

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu David aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Dariana-bine ai venit in mijlocul nostru!

Iulia-te admir, pe cuvant! Unde predai, la ASE? Ce predai? Si eu am terminat ASE-ul atat de demult ca nici nu-mi mai aduc aminte .

Eli-ce-i cu depresia asta? Esti in vacanta .

Tdi-ma gandesc mereu la tine. Iti doresc sa te faci bine cat mai repede si sa poti face operatia, pentru ca stiu ce inseamna asteptarile astea prelungite pentru psihicul tau. Sanatate multa!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Daniela-am vazut de mult pozele voastre si am uitat sa-ti spun cat de scumpa mi se pare Isabella.

Anca-am vazut pozele. O multime de rude pe capul lui Patrick, dar le-a facut fata cu succes . Ati calatorit la business class ca pareau tare comfortabile scaunele alea din avion?

Iulia-mare strengar David. Pacat ca pozele sunt luate de departe si nu prea i se vede fata (ma refer la ultimele, cele de la munte).

Noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna

Eu abia vad din cauza ochiului stang care s-a umflat din ce motive stie numai el...curent, praful din santierul de acasa,conjunctivita sau alte n motive.Nu ma doare atata numai ca ma jeneaza extraordinar.Cu ocazia asta sper sa mai ajung si eu la medicul de familie...nu de alta dar s-ar putea sa ma uite definitiv.

Cuscra as vrea eu sa mai fiu in concediu sau macar sa ma prefac dar s-au adunat munti de acte pe birou si acusi trebuiesc platite salariile.

Tdy sanatate multa si ai grija de tine

Elisor ma bucur ca ai putut sa-ti rupi cateva clipe si sa ne mai scrii

Laura voi cum mai sunteti?

Operatiunea olita decurge...asa si asa.Dac-l pun pe olita cand simt eu ca ar trebui sa produca ceva face.Sunt momente cand cere dar daca se ia cu joaca face in chilotei si abia dupa vine si-mi spune.Aseara era tare necajit ca n-a facut pisu la olita si ca s-a scapat pe el.
Nu stiu ce sa zic, dar sper ca suntem pe drumul cel bun pentru ca o cale de intoarcere nu exista.
Intrebare:copiii vostri isi dau singuri chiloteii jos sau vin si va spun ca fac pisu?
Nu stiu ce sa mai cred dar ma streseaza enorm gradinita care stiu din start ca nu accepta pampersul.Ma ingrozeste ideea ca nu o sa-l primeasca din cauza pampersului mai ales ca nu o sa stea nimeni dupa fundul lui sa-l intrebe daca vrea pisu sau sa-l puna pe olita.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput