Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sa va fie de bine si distractie faina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

al meu nu mananca nimic..
O sa ii dau un croisant cu vanilie macar sa manance ceva

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Si bineneteles ca croisantul il mananca. Pai sa nu imi fac nervi? Ala e bun, mancarea NU

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poate e de la dinti Bianca, nici marco nu manca cand ii iesea ceva in guritza.

varful caninului 4 nu a iesit inca, mai bine, ca mananca tot. a halit somonul cu piureul tot, ce bine ca-i place pestele, nu e ca mine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Mai ca mi-am amintit de scaune de masina si am vazut pozele cu Angelo de Maraki.
Si noi in masina la inceput aveam scaunul pe partea soferului ca sa imi fie mai ushor sa ajung la Dani daca nu conduceam. In noiembrie a fost o prietena din America si m-a certat ca de ce tin scaunul pe partile laterale ale masinii si nu pe mijloc ca cica asa se pune la ei. Am intrebat de ce...si mi-a spus ca daca e d-ne fereste un accident din lateral copilul cum e la mijloc nu o pateste chiar asa daca decat daca ar sta la margine si impactul ar fi pe partea lui.
Si din primavara noi ne-am pus scaunul de masina pe mijloc, iar pe lateral incap linistite 2 persoane.
Eu am considerat ca e bun sfatul si l-am urmat. Imi e si mai ushor sa ii dau sticla de apa fiinde pe mijloc.
Acum voi faceti cum considerati ca e mai bine.

Bianca , aici platesti amenda daca pui scaunul pe mijloc, este lege sa fie pe partea dreapta-spate.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Giova eram curioasa ce avea Marcolino, daca era de la vaccin sau nu Bine ca sant doar bubite de la caldura Iti dai seama ca urmaresc si eu pt. ca e si Angelo dupa acelasi vaccin.
Bianca, macar Dani a baut dimi lapte, al meu nu a mancat nimic, nimic in schimb si.a luat revansa la pranz.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Interesanta varianta cu scaunul de masina- pe mijloc...la noi din cite stiu nu e reglementat care e pozitia lui in spate...

Doina...please...mai ai gravibinon, macar o fiola?

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

dar ce ce pe mijloc? eu as fi vrut sa stea mai pe mijloc pt. ca se intinde sa vada pe geamul din fatza

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca Angelo poarta la body nr. 98
Tocmai a aterizat Maria, Giorgos e la aeroport Toata lumea pleaca anual in concedii..doar eu stau aici de aproape 4 ani

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki, ce chestie cu legea la voi...si dupa cate stie partea dreapta e cea ghinionista, partea dreapta fata se numeste scaunul "mortului" Daca o iei logic e mai bine pe mijloc si am explicat si de ce. Eu il tineam pe stanga ca il vedeam mai bine daca nu conduceam si ajungeam mai bine la el nu ma intorceam la 180 grade. Mie Angelo din poze mi se pare cel mai inalt baiat din secta Cine e Maria?
Giova, naiba stie de la ce nu mananca dar mi s-a acrit si sa ii fac de mancare. Pe maine nu are nimic si habar nu am ce sa ii las. Are un borcanel in camara si aia sa ii dea. Eu nu mai am chef sa ii gatesc special pt el si sa arunc mancarea.La Dani nu e vb inca de canini, m-am uitat in gura lui si inca maselele nu ii sunt de tot iesite, din cele 4 colturi la unele mai are 1 sau 2 de iesit.
Mai fetelor..eu am prins boala pe inelele de argint...mi-am luat din Turcia 2 inele si imi plac la nebunie. Am cautat pe net si am gasit niste modele foarte frumoase si ieftine..... Inainte de Turcia sa nu aud de argint...si acum...imi cumpar inele si le schimb dupa cum ma imbrac...(la o mana ca la cealalta am aur). Deci vb de inele cu pietre de diferite culori, atat imi place la argint. Din Turcia mi-am luat un inel de 15 g care are 5 pietre de culori diferite si inca un inel mare pe albastru. dar pe net sunt ieftineee, probabil la gramaj mai mic dar sunt 15-18 lei

Mergi la inceput