Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 11
Biancas spune:
Iar nu a mancat Dani
De dimineata la 8.15 a baut 240 ml lapte, la 9.30 a mancat niste cereale cu lapte dar putine de la Sandra din farfurie iar acum cand m-a vazut cu mancarea a fugit, nici nu m-a lasat sa il pun in scaunul de masa. I-am dat sa manance pe canapea in timp ce se uita la TV si nu a mancat 100 g de felul doi ca supa nu ii mai dau deocamdata daca tot nu mananca. E prima oara cand nu ii dau amiaza in scaunul lui de masa...
Nu stiu cum face dar umple de 2 ori pe zi scutecul de kk..si nu mananca mai nimic .
Nimic nu ii mai place sa manance mancare gatita...nu pot sa il ademenesc cu nimic...in schimb prostii manaca (sticsuri, turta dulce daca am, forneti...)
Nici nu stiu ce sa ii mai las pe maine sa manace...ii zic la Nelu sa ii dea ciorba de burta sa vedem daca aia ii place .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Asta i l-a cumparat Nelu inca din primavara si am tot zis ca nu ii dau dar se pare ca ajung la el sau la Sana-sol din nou.
Cum a zis si Nelu ca la cat mananca..ajunge sa nu se dezvolte bine, sa aiba lipsa de calciu, vitamine, sa ii iasa greu dintii, sa nu se dezvolte bine oasele etc..
http://www.tratamente-naturiste.ro/produse-vitamine/lion-kids-d.htm
Ce ziceti?
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anymony spune:
Bianca, de fapt la noi se numeste Teba Industries magazinul...au hainutze facute pt Italia si ramin si la noi cele care "pica"la export...si eu sunt super multumita..ce sa zic ca mi-am luat si eu tricou cu 4 ron...ca pt copil de 12 ani.. Ioanei in schimb numai body si pijamalute de acolo-chiar si tricouri, dar trebuie sa fii e faza... am gasit si ceva malete cu guleras polo cu mineca lunga cu 4 ron e super!!!!
Giova bine ca n-are nik copilu'. abia acum i-ai facut ROR?
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Bianca eu mai degraba i-as da Pikovit sau Cavit junior...sau de la walmark . cred ca o sa ii dau si eu la a mea ceva pt imunizare...septilin sirop poate la iarna sincer eu nu prea am incredere in acesti X producatori pe bune.
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
Any numai acum i l-am facut, da. cand imi era sanatos copilulk nu se gasea, nici chiar ala gratuit. pe urma am stat vreo 2 luni cu el in frigi, ca ba era racit, ba avea muci, ba conjunctivita, ba nu stiu ce....
si eu i-am luat ceva bluzite gen polo cu guleras: bleu cu gri, ceva cu dungi, mai erau si pe rosu, verde, dar am zis ca astept sa merg la Arad unde sunt 4/8 lei si nu la Tm unde sunt 15 lei.
Marco a papat super bine, si doarme deja de 2 ore si ceva.
Ieri a mai zis 2 cuvinte: ade=arde si hine/sine=cine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anymony spune:
giova...si Ioana tot de 2 ore doarme.poate se viseaza impreuna bb nostri!
poze Ioana-Catalina
Biancas spune:
S-a trezit si Dani acum, a dormit de la ora 13 deci...3 ore.
Vreau sa ii fac de mancare cereale de la Milupa cu fructe sa vedem daca va vrea. Sora-mea i-a cumparat la fiul ei vitamine Lion Kids si i-a mers bine pe ele. Medicametele astea (care sunt naturiste defapt) i le-a recomandat un medic lui Nelu.Acum sa vad daca i le si dau ca el ma tot bate la cap sa i le dau. I-am dat deja 5 ml de la Sana-sol.
Any, am inteles. Sunt hainitze cu mici defecte probabil care nu au corespund standardelor( o cusatura care nu e chiar la locul ei...)
Si la noi in judet este un magazin foarte renumit la 30 km de mine in orasul Reghin care face incaltaminte pt export iar ce nu corespunde standardelor le baga in magazinul propriu. Cizmele erau in jur la 1 mil iarna trecuta piele 100%, adidasi, pantofi si toate genurile. Nu retin pt ce marca lucreaza dar daca imi amintesc o sa scriu (Bontines, Wrangler. parca si alta firma).
dar nu stiu daca pt Dani as gasi ceva..nu am mai fost din primavara si atunci nu cautam pt Dani si nu m-am uitat. Dar bine ca mi-ai amintit, sambata vom merge la un targ prin zona si o sa intru sa vad ce au. Oricum mi-as lua niste pantofi Imi trebuie niste cizme de iarna pt Dani si un costum gros ca de sky ca ce are de la nepotul meu nu imi place
Biancas spune:
Nu a mancat...decat patru linguritze, a cincea deja a scuipat-o afara in stilul lui caracteristic.
Dar nici nu sunt bune cereralele de Milupa fara zahar. Am cumparat pt prima oara si i le-am facut cu fructe cum scrie pe cutie dar au un gust...
Giova spune:
Any al meu s-a trezit imediat ce am terminat de scris mesajul. si totul din cauza mea, ca m-am dus sa vad ce e cu el si daca respira. prea nu s-a miscat defel. L-am gadilat cu parul si a fost sus. a dormit bine, aproape 2 ore jumate. ii fac piurel de cartofi si ii dau cu peste. sper sa-l manance si pe urma in oras cu noi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anymony spune:
Si Ioana s-a trezit, am papat bors cu carnitza si ardei umplut...asteptam finutul in vizita.
poze Ioana-Catalina