Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by szaboali

tuturor IOANELOR si IONILOR, multa sanatate si fericire alaturi de familiile voastre

P.S. Giova si tu esti Ioana nu?

Ali, ai incurcat borcanele.
25 S Aducerea mostelor Sf. Ap. Vartolomeu; Sf. Ap. Tit
29 M (+) Taierea capului Sf. Prooroc Ioan Botezatorul; Cuv. Teodora (Post)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Denisa, distractie placuta si copii cuminti si linistiti la botez

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by Biancas

quote:
Originally posted by szaboali

tuturor IOANELOR si IONILOR, multa sanatate si fericire alaturi de familiile voastre

P.S. Giova si tu esti Ioana nu?

Ali, ai incurcat borcanele.
25 S Aducerea mostelor Sf. Ap. Vartolomeu; Sf. Ap. Tit
29 M (+) Taierea capului Sf. Prooroc Ioan Botezatorul; Cuv. Teodora (Post)

Da , ai dreptate, eu am ramas cuplata din cauza lui cumnata-mea care a zis ca face starea civila de Sf. Ioan si a facut-o astazi...pe calendar nu m-am uitat...asa ca oricum nu se supara Ioanele ca eu le-am sarbatorit astazi

tuturor...

Ali6+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Deci, era vorba de ziua de nastere a Ioanei.

Atat de tare ne-am adancit in dusmanie, incat... nici urari de sanatate si la multi ani nu ne mai putem face...

Ali, ce face burtik? E bine, creste? Pupici.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sal'tare gagici!
Ma dati pe spate cu LMA pentru Ioni...sincer nu stiam ca si asta se sarbatoreste...da na ma rog...daca ziceti voooi!
Noi am revenit dupa 2 sapt de stat la tzara..noroc ca am prins iar zile calduroase si am fugit din oras.
acum la noi ploua linistit si s-a mai racorit un piiik. Ieri am fost tocmai la Darabani...unde se agatza harta Rom in cui, la o amica din fac care a nascut ...MAMA era asa MIIIC! parca Ioana mea nu a fost asa mica, l-am adormit, dar era sa firav si avea 4 kg aproape...of ce bine ca am scapat!
In rest totul bine, poze nu pre aam facut la tzara, belele cit se poate ..catarat pe racamier, dansat si cintat pe "barca pe valuri"...o nebunie cu calc de acolo. e cel vechi de la farmacie si l-am asamblat in casa. poate pe viitor o sa am si net acolo, si numai la mouse avea o treaba...

Salutari la burtici!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

GIOVA si eu tot de la Iana iau hainutze, chiar i-am dus amicei mele pt bb si a fost super incintata. se gindea ca am dat o gramada de bani si cind colo.......eu o sa trag o fuga luni sa vad ce mai au.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Buna dimineata...
Aici e intuneric ca la ora 9 seara...a plouat aseara putin dar nu s-a racorit atat de bine. Sper sa ploaie odata k-lumea sa se racoreasca.
Anymony, fain ca v-ati distrat la tzara. Ce bine ca Ioana poate sta la curte...nu ca ai mei doar la bloc .
Ali, lasa ca nu-i nimic draga. Nici nu stiam ca e iar Sf. Ioan..luna asta. Eu am 3 in casa dar numai ala din ianuarie il sarbatorim, in rest...nu ma intere Ce mai face Iarina?
Pana am scris mesajul a inceput sa ploaie cu galeata...ce bine e ...bate si putin vantul.. a fost foarte cald zilele trecute.

Mergi la inceput

Anymony, ce e Iana? Magazin de haine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ramas singura. clau s-a dus cu marco pe-afara si pana la urgente ca e plin de bubite pe spate si burta. nu e varicela, ori sunt de la caldura ori e reactie la ROR. sa vedem ce zic cei de la spital: il duc la gradi, sau direct la dr. pediatru si stam acasa.

Aly cand am citit ca e Sf. Ioan am ramas muta, nu stiam, dar pe urma am vazut ca ai gresit......
Any ma bucur ca a fost fain la tzara si s-a distrat spiridusa.Si Anasol zicea ca a luat haine de la iana. Moni chiar nu stiu de ce nu-i cumpara de acolo, cu fabrica langa ea, preturi de nimic si haine bune si frumoase, nu turcisme/chinezisme cum sunt pe toate gardurile.
eu cred ca nu am nicio sansa sa-i cumpar hainute acum, daca vine si Clau la Arad, nu are timp sa stea dupa mine. cu alta ocazie.
Mie si soara-mea mi-a adus din Italia din mag. si erau cu eticheta de Iana, asa ca mai bine le iau de la sursa si mai ieftine decat din Italia cu o groaza de bani.
Denisa sa va traiasca micul crestin. sper ca a decurs totul bine ieri si ati avut o petrecere pe cinste. asteptam detalii si poze.

Ieri a fost vara-mea la mine, ce bine a fost, am mai povestit, a stat si s-a jucat cu piticul, i-a dat sa manance....apropo baga marco in el de sparge, dar se si vede pe cantar ca ne apropiem de 12 kg. sper sa-l tina tot asa.
Seara am vrut sa iesim sa mancam la o terasa, dar peste tot nunti si botezuri. asa ca am trecut la facut gratar si legume pe balcon si dupa ce am culcat piciul am cinat si noi.

revin cu amanunte de la spital.
la noi si azi e cald, adica foarte cald.....
si duminica placuta sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu are nimic copilul meu...sunt bubite de la caldura.
doamne ce panicata sunt...inca nu e nici urma de varicela, sa vedem pe maine/poimaine daca apare ceva.
of...ca m-am linistit. merg sa-i pregatesc papica si pt. noi garnitura la peste.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput