Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ingrid merci de intrebare Angelo e un rasfatat, daca nu il las sa faca ce vrea, se tranteste pe jos oriunde ar fi si incepe sa planga si sa dea din picioare L-a invatat socroseniu la lifturi in magazine si nu mai puteam sa il i.au de acolo...butona la greu si mai nasol e ca vroia sa se urce si in ele....cheama toate lifturile si pandeste cand se deschid usile....nu e normal asa cum l.au invatat!!!!!!!!!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare fetele,
Intalnirea de ieri a fost cum ai\u descris-i fetele (multumesc de complimente ). Clara si Marco au fot imbracati in alb s s-au facut ca niste purcei. Diana e tare simpatica .\, tare greu s-a lasat convinsa sa mearga cu copii , da nu-i bai lasa ca creste ea , Ingrid , si o sa vrei tu sa vina la tine si nu o sa mai vrea ea . Pe Giova am recunoscut-o imediat , e exat ca in poze , vocea ii era altfel de cum imi imaginam eu . S-a disperat o clipa ca l-a pierdut pe Marco , cred ca el se dusese in magazie . Azi dimineat in acelesi magazin Clara atat a manevrat pe acolo ca mi-a picat intre 2 standuri expuse cu ceva . Ce sa-i fac daca se baga peste tot . Poze poate deseara , giova daca poti pune tu ca nu stiu eu daca apuc. Atat am transpirat ieri , ceva ingrozitor cu caldura asta , cred ca imi curgea apa si pe picioare . Asta ca sa stiti ca nu eram in starea mea naturala ieri
Eu il astept pe sot si socrii sa mergem la gratar la cineva la curte si vad ca nu mai apar .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mi-a adormit si copilul dupa ce a papat bine de tot. cred ca i se vede si ultimul canin, sper sa iasa repede si fara mari probleme.
Ana_m imi pare rau ca nu ai fost ok ieri, dar te cred cu caldura aia si eram su dupa pitici incontinuu.....
Poate ne vedem si sapt. viitoare la Ingrid, mai pe racoare.
Maraki nu ai pierdut nimic, Ioana nu mai scrie aici, probabil Cristina nu a mai gasit subiectul cu pricina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

poze de la intalnire:
http://family.webshots.com/photo/2006321260065845318uqmwEY

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noi nu am mai fost la nici un strand la ora 15 s-a innorat de zici ca e noapte. Si inainte era o cladura de curgea apa pe mine. Au fost si socrii, am mancat si acum vedem ce facem...parca mi-e somn si m-as culca ca nu am mai dormit de mult de amiaza.
Cred ca fiecare de aici e deosebita in felul ei, nu doar unele.
Maraki..din copii cuminti ce i-am avut..si Dani mai face crize cand nu ii convine ceva sau nu vreau sa il las sa umble cu ceva. Dar nu ma las indoiasata si ii trece repede. Totusi..eu sunt multumita de el, nu e asha rau cum sunt baietii deobicei.
Ana, faine pozele de la intalnire dar cam putine.....ce blonda e Clara.
Iar nu a mancat Dani azi mai nimic...cred ca de la caldura...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, sigur draga, ai dreptate. Doar ca azi, nefiind ziua ta, ci a Ioanei, am numit-o pe ea.
Mey, sper ca nu deranjeaza urarea mea facuta Ioanei . Asa am simtit, sufletul, bata-l vina, noah. Este pe aceasta lista, chiar daca a preferat sa nu mai scrie.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai ca mi-am amintit de scaune de masina si am vazut pozele cu Angelo de Maraki.
Si noi in masina la inceput aveam scaunul pe partea soferului ca sa imi fie mai ushor sa ajung la Dani daca nu conduceam. In noiembrie a fost o prietena din America si m-a certat ca de ce tin scaunul pe partile laterale ale masinii si nu pe mijloc ca cica asa se pune la ei. Am intrebat de ce...si mi-a spus ca daca e d-ne fereste un accident din lateral copilul cum e la mijloc nu o pateste chiar asa daca decat daca ar sta la margine si impactul ar fi pe partea lui.
Si din primavara noi ne-am pus scaunul de masina pe mijloc, iar pe lateral incap linistite 2 persoane.
Eu am considerat ca e bun sfatul si l-am urmat. Imi e si mai ushor sa ii dau sticla de apa fiinde pe mijloc.
Acum voi faceti cum considerati ca e mai bine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Cristina pe mine nu m-a deranjat. eu i-am facut urarea la subiectul deschis de ea. de abia l-am gasit...abandonat pe a 6-a pagina.
Nu stiu de ce nu mai scrie nici acolo, caci pe la mamicile mai mari am vazut ca a scris.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

tuturor IOANELOR si IONILOR, multa sanatate si fericire alaturi de familiile voastre

P.S. Giova si tu esti Ioana nu?

Ali6+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI IOANA!
Sa fii sanatoasa si numai de bucurii sa ai parte.

AM plecat sa ne pregatim de botez, weekend placut.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput