Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 13
Biancas spune:
Azi i-am masurat lui Dani o pereche de pantaloni care ii sunt buni si au 46 cm. L-am masurat si pe el din talie pana la glezna si are 46-47 cm. El cu totul are 88 cm dar la tocul usii nu are atata. Ciudata masuratoare
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca nici eu nu stiu cum sa-l masor pe Angelo si sa iasa corect. Scaunul din dreapta fatza e periculos in caz de accident pt. ca soferul are reflexul sa se lase pe tine cand se fereste, Doamne fereste!!! Ala din spate dreapta e cel mai indicat. Maria este matusa lui Giorgos, am povestit eu mai mereu de ea
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Bombo ma bucur ca se reface bine Adi, ce curaj ai avut sa o lasi pe Jasmine sus pe cal Eu am prins frica de calarie de cand a patit Superman nenorocirea Mai aveti catelul? Pune si tu niste poze
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ingrid S spune:
Bianca, aduce ghinion sa porti si aur si argint in acelasi timp...
Daca ai sti tu cata mancare amaruncat pana acum, te-ai cruci, eu n-am dezertat totusi...lasa-l putin in pace, vreo 2 zile si apoi iar vezi ce-i place. Mamaligutza cu broccoli ai incercat? Asta tare mult ii placea fiicei mele.
Maraki, deci si Angelos a facut vaccinul abia acum? Sper sa fi inteles eu bine. 98 zici? Mama mia, dar sa-l faci baschetbalist pe frumusel , gata, nu-i mai zic micutzul de acum .
Giova, bine ca e doar de la caldura problema cu Marco...intrasem la idei deja, ca si Dianei ii aparuse ceva pe fatza, dar i-a trecut repede. Noroc ca iti mananca, a mea azi a refuzat carnitza...las ca si iaurtul e bun la o adica.
Eu is paradita rau, azi am ridicat-o in bratze si cand m-am indreptat am simtit ca ceva imi trosneste la spate...asa am ramas, dreapta, nu ma pot apleca nicicum. Mirific...Mi-a facut sotzul masaj, degeaba, vad eu maine cum ma simt. Asta e rezultatul nepasarii mele...trebuia demult sa iau tratament pt spate si sa fac fizioterapie, bastonul ma paste in curand daca nu ma duc la medic.
De 5 zile zice si ea ade (arde), deci felicitari Marco pt cuvant .
Si, ce ma bucura mai mult, spune pishi si chiar face cand o duc la olitza, kka zice demult...acum am lasat-o doar in chilotei, sa vedem cum evolueaza, ca de 2 zile se cere si la pishu.
Asta pt ca n-am stresat-o cu olitza niciodata, dar am procedat, zic eu bine: i-am dat niste jucarii cand era la olitza, si ii place sa mearga la baie....
V-am lasat, ma duc sa vad ce face fetitza.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#
paula2003 spune:
Spune toate cuvintele, cere, zice tot. Se alinta foarte mult, se joaca mult. Eu sunt foarte multumita de cum merge. Vorbeste la telefon. Nu stiu ce sa va spun.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Giova spune:
am venit si noi de-afara. super cuminte copilul meu, nu-mi vine sa cred. nu-l mai laud ca mi-e si frica, ca o da la-ntors cu toate. am mai patit asa...manca ca spartul o sapt. pe urma 3 zile nimic.
Scaunul de masina eu il am in spatele soferului. Inainte era in dreapta, spate, dar nu stiu de ce nu statea drept. si mie mi se pare logic sa fie pe mijloc, la un impact lateral e mai ok (doamne fereste), vede si el in fata, poate si soferul sa ii mai dea cate ceva. eu chiar vreau sa-l mut pe mijloc, macar cat suntem in Tm, caci nu mai sta nimeni in spate, suntem doar noi 2 in masina.
Maraki cu cine seamana Angelos asa inalt? Marco poarta pe haine 86 ii sunt bune, nu mari, nu mici. iar la masuratoare are 84, la tocul usii.
Ingrid stai linistita ca te anunt daca ii apare ceva. eu am crezut ca e reactie de la vaccin, caci nu aratau bubitele alea a varicela.
Imi pare rau ca nu a papat frumoasa. lasa ca recupereaza maine.
Paula ai baiat mare si destept. Bravo paul!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Iar eu...
Mi-am chemat prietenii cu finul mic la o ciorba de burta. Au venit cu o bucata de pulpa de pui fripta pt copii de cina. Dani a baut 230 ml lapte si spre surprinderea mea au mancat in acelasi timp cu finul meu toata pulpa de pui dupa care a mancat si de nasu`so din farfurie ciorba de burta cateva linguri... Le-am dat cate o turta dulce la amandoi, Dani a mancat-o, finul meu jumate si a mancat Dani ce a ramas de la el.
Deci a mea nu e buna mancarea, daca i-o da alcineva e buna... Sau poate a dat foamea in el dupa cat a mancat azi
Ingrid, ce fain de voi ca faceti la olita. Si eu i-am dat jucarii lui Dani la olitza dar degeaba. L-am pus chiar langa cosul plin de jucarii si tot nu a stat. Parca il puneam pe jar. Si nu l-am mai pus de foarte mult timp pe olita, cred ca de vreo luna buna. Voi in baie faceti la olitza sau in camera? frumoasei cuminti. Eu pana acum nu prea aruncam mancare ca tot manca cate ceva.
Maraki..sincer nu tin minte de nici o Maria...si am memorie buna...poate nu ne-ai povestit demult de ea.Cu masoratoarea corecta? Habar nu am ca si eu am o sipca de parchet jos si nu e prea reala masuratoarea, adica cred ca da mai putin la masurat pt ca nu sta cu picioarele exact pe tocul usii ci e despartit de sipca. Oricum la ultima masuratoare mi-a dat 83 cm acum habar nu am. Cand am plecat in Tucia finul meu aproape ca il ajunsese si acum e mare diferentza intre ei...Oricum 90 cm nu areSanatos sa fie ca in rest...cum e asha e...
L-am culcat deja dar vad ca e agitat si maraie in pat Merg la el
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Si Dani tot 86 poarta la haine si ii sunt bune. La picior 21, 22 ii sunt mari. Are si sandale 20 care ii sunt bune inca.
Dar are si niste body-uri din America de la firma Carter`s pe care scrie ca sunt pt 9 luni. Atunci le-a si primit si i-au fost bune si ii sunt bune si acum. Materilale sunt altfel ca ale noastre de aici..am impresia ca se intind dar ciudat ca ii sunt bune si nu il strang. Eu ma bucur ca sunt foarte frumoase.
A adormit in sfarsit, cred ca il durea burtica dupa cat a mancat..ca l-am mangaiat pe spate in zona burtii si a adormit.
Biancas spune:
Ingrid nu stiam ca aduce ghinion daca porti si aur si argint. Interesant.
Am vazut dupa ce am venit din Turcia la TV o reclama..shoping dar nu mai stiu exact pe ce canal..cred ca TVR 1 si era in jurul amiezii si era o gagica care traducea ce vb un italian. Oferea un colier , 2 ceasuri si vreo 11 inele de argint toate la 400 lei.
Nu se uita nimeni la emisiunile de shoping sa imi dea si mie situl de unde se poate cumpara sau macar sa le mai vad inca odata? Eu sper sa fie argint totusi nu inox
Giova spune:
si Marco doarme. mi-a adormit in brate la tv si cum l-am dus in camera, a auzit stropitorile de-afara si s-a trezit. mi-a adormit dupa 10 m,inute.
Bianca vezi ca a papat dani, tot e ceva, decat deloc.
eu am mai vazut reclama la bijuteriile alea, nu mai stiu pe ce era. dar nu cred ca e mare branza de capul lor. eu una nu am incredere in produsele de la tele shopping, sunt patita si eu si alte cunostinte.
Ingrid si eu am avut si am niste dureri de spate....mai jos de talie, si parca vin pana la burta, zici ca sunt la CM sau . durerile astea le am de cand am nascut, le-am pus pe ridicatul in brate a lui Marco...dar azi m-a durut ingrozitor de tare.
nu stiu unde sa ma duc, sper sa nu fioe dr. de fam. in concediu, ca sa-mi dea o trimitere sa vad ce naiba o fi ca nu se mai poate.
, pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">