Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
m_monique spune:
bine v-am regasit!
am si eu putin timp sa intru. ne-am intors de la ai mei de 2 sapt, dar nu am apucat sa intru pe net. sotul meu iar are de lucru si monopolizeaza pc-ul.
vad ca se vorbea de sterilizare. eu doar seara ii mai fierb biberonul in care a fost ceai peste zi, si si la asta voi renunta in curand. altceva nimic.
vasele in care mananca bebe le spal cu detergent de vase.
hainele nu i le mai spal la temperatura mare si nu le calc de la 6 luni.
iar lapte praf nu folosim, ca mami inca e e vacuta milka.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
dianocica spune:

e un subiect pe forum cu jucariile scoase, site uri unde se anunta orice porcarie... n am timp sa caut dar sunt doar cateva produse, nu va panicati ...
nu mai sterilizam de ha...ha... nu mi amintesc. am bagat doar ce am cumparat recent, adica 2 tetine. o data, prima data. mopuie toata ziua prin casa deci mi se pare inutil
alexandra

si
pt mark
kokorina?
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
m_monique spune:
sa va mai zic de grasu meu: are 10 kg si 72 cm la 8 luni.
prin casa fuge in 4 labe, si se sprijina de tot ce poate ca sa se ridice in picioare. incearca sa faca si pasi, dar mai mult de 2 nu a facut.
tinandu-se de marginea patutului sau a tarcului, incearca sa mearga. inca nu face pasi multi, dar e ambitos si perseverent.
mai nou a inceput sa strige oamenii de pe strada si sa le faca cu mana.
ne apare al treilea dintisor. e sus si lateral.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
vad ca avem si sarbatorite azi. 
pt Cipi13 si Alexandra_25
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
marani spune:
Buna fetelor,
multumim foarte mult tuturor pentru urari
, sunt mai bine, acum sper sa nu fi luat si bubamara....
DIA, tare rau imi pare ca iar e Oana bonavioara, uram din suflet multa sanatate si sa treaca repede-repede!
CAMELUTA, aud ca esti si tu singurica..si printre straini, stiu ca e greu, imi pare rau...cat despre zgomote puternice, afla ca pisica mea se sperie rau cand aude robotul, aspiratorul, cand stranut se pune pe plans...si cam atat. Mi se pare normal, sunt zgomote puternice ce-o jeneaza.
ASIZA, eu am luat paracetamol, panadol, nurofen, tylenol, eferalgan, smecta, calciu, si cam atat cred....oricum, noi fost-am in statiune unde gaseam farmacia deschisa cand vroiam, sunam omul si ne deschidea. Speram sa nu aveti nevoie de medicamente in concediu!
DONIA, bafta multa sotului la interviu!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
quote:
Originally posted by chinico
daca aveti idei de ustensile cu care se pot juca copchii fara sa se raneasca...as vrea sa stiu si eu..
am trecut de polonic, strecuratoare, linguri de salata..doze goale..sticle goale...sfesnic(de lemn)...
Beatrice (13.12.2006)www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
Bai, nu-mi vine sa cred!!!!!!!! exat astea i le dau si eu bubamarei, pana si sfesnicul ( tot de lemn )

Ajutati-o pe Sonia
doradora spune:
mamicilor care ati ajuns la mare cu bebeii: cat i-ati lasat in apa? adica: sa o las sa se balaceasca acolo unde e apa de un centimetru? sau sa intru eu cu ea 2-3 minute? sau sa ii cumpar o piscinuta si sa se joace acolo? soacra-mea imi zice ca ei i-a zis dr ca de la un an juma ` sa il lase sa se joace in apa, dar mi-as dori informatii ceva mai recente...
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
a_deju spune:
copchilu' meu a trecut la mers in genunchi prin toata sufrageria, tinandu-se de toate cele... mult mai fun decat in 4 labe, si mult mai sigur decat s-o ia direct la 2.... macar e precaut, ce sa zic... :)
cu jucariile sigure, nush ce sa zic.. la noi nimic nu functioneaza din astea ne-conventionale... adicatelea, ca sa ma fac inteleasa, telecomanda pur si simplu inmanata n-are nici pe de departe acelasi gust si-acelasi farmec ca aia obtinuta cu chiu si vai, in timp ce mamul da din gura ca moara explicatii cum ca de ce n-ar fi voie... respectiv valabil si pt papuci (curati, pastrati special pt domnu'), carti, reviste, pachete de servetele, rufele ude din lighean, ligheanu' cu totu', diverse chestii din dulapuri, etce etce etce....
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
carla2005 spune:
Haideti ca nu am reusit cu pozele!
Mai incerc odata www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=231414961" target="_blank">asa stau in picioare...si alte poze la 9 luni si merg de o manuta
Alexuta mai nou de la regim si tratament s-a constipat1 Cred ca nu a fost chiar asa grav cum se temea pediatra fiindca nu se constipa asa repede...acum bem ceai de tei sa iesim afara!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Poze - 9 luni
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Haideti ca nu am reusit cu pozele!
Mai incerc odata www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=231414961" target="_blank">asa stau in picioare...si alte poze la 9 luni si merg de o manuta
Alexuta mai nou de la regim si tratament s-a constipat1 Cred ca nu a fost chiar asa grav cum se temea pediatra fiindca nu se constipa asa repede...acum bem ceai de tei sa iesim afara!
carla2005de
Alexandra Maria 16.11.2006
Poze - 9 luni
o scumpica

Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.