Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
marani spune:
CARLA, mai, e minunata fata ta! ma uitam la videoclip si-mi ziceam in sine "asa o sa mearga si pisica mea?" Ai fata mare, ce mai, bubamara merge de-a busilea bine, se sprijina de orice si se ridica dar nu ia mainile, inca nu are stabilitate. Vine si vremea ei. Oricum, e dulce tare fata ta!
poate o ajuta fructele "sa iasa" repejor...
Ajutati-o pe Sonia
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by chris80
mamicilor care ati ajuns la mare cu bebeii: cat i-ati lasat in apa? adica: sa o las sa se balaceasca acolo unde e apa de un centimetru? sau sa intru eu cu ea 2-3 minute? sau sa ii cumpar o piscinuta si sa se joace acolo? soacra-mea imi zice ca ei i-a zis dr ca de la un an juma ` sa il lase sa se joace in apa, dar mi-as dori informatii ceva mai recente...
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
noi am fost la mare in iunie si apa era destul de rece plus ca adina era la inceput cu statul in fundulet si mai cadea. in apa am bagat-o doar putin cu piciorusele, dar ii luat apa intr-o piscinuta, o lasam sa se incalzeasca si apoi balaceala cate 20 de minute sau mai mult, dar la umbra umbrelutei.
sper sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti cat mai bine.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
m_monique ne bucuram de vestile despre Andrei. multi pupici de la noi.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
m-a terminat azi
e de speriat. eu cred ca e un dinte. de cate ori o iau in brate ma musca de umar maini de ce prinde cu cei doi dintisori si gingia. alta explicatie n-am a dormit 30 de minute si s-a ridicat direct in fundulet si a inceput sa planga si de atunci e o maraiala continua.
of voi ati patit sa va muste asa, pe mine pana astazi nu m-a muscat.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
m_monique spune:
Raluca_u cand i-a dat lui Andrei al treilea dinte s-a comportat asa. musca ce apuca, toata ziua era cu mana in gura, si se trezea din somn plangand.
ca sa-si omoare timpul, si sa se scarpine la gingii ii dau covrigi tari. nu ca sa-i manance ci sa-i roada. asa invata si sa manance.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
marani spune:
Raluca, daca-ti spun nu ma crezi: umarul stang mi-e plin de urme de dintii, prindea cu cei 2 de sus si cei 2 de jos; imi venea sa tip de durere! uneori imi strangea pielea de pe umar. Asta pana au iesit inca 2, acu e jale.....
KIKINEATA, sunteti bine? AELITA, KOKORINA, unde umblati fetelor?
Nu m-am laudat dar o fac acum: a adormit la 21.15 si s-a trezit abia la 5.00 cand a papat si ceva somn agitat iar pana la 8.30; sa va zic una: pe la 5.40 se trezeste, se sprijina de tablia patului, se ridica in picioare si-si pune capul pe muchia tabliei si adoarme. Am crezut ca vad rau, m-am dus sa iau camera sa-i fac poza dar se puse in fund si continua somnul. Nu i-o mai fi placand sa doarma ca oamenii?
Ajutati-o pe Sonia
Monicabb spune:
carla2005, ma bucur mult ca fetita ta este bine. Te-a cam speriat pediatra!
Ralumat, bafta multa, multa! Ce curs faci? N-am fost pe faza daca ai povestit despre asta!
acs, ziceai ca l-ai intarcat pe Victoras dar totusi mai ai lapte intr-un san. Asta dupa cat timp? Intreb si eu ca nu ma pricep. Acum daca l-ai pune la san ar mai suge oare?
Dia, imi pare tare rau ca sunteti inca bolnaviori! Multa sanatate tuturor!
Lavinia, si voua va doresc multa santatate! Va tinem pumnii sa nu fie pneumonie!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Dia1609 spune:
hop si eu pe scurt ca suntem varza in continuare... mai rau suntem eu si sotul, oana n-a mai facut febra, sper sa fie spre bine... din pacate azi a vomitat de 2 ori antibioticul cel nou care e ca naiba, are niste particule care nu se dizolva in suspensie si ii raman in gurita, in gat, etc... si al un moment dat devin amare ... si nici nu ma mir ca l-a vomitat... altul care sa-l inlocuiasca nu este
... asa ca ne chinuim si o chinuim si pe ea cu asta, sper sa ii faca bine si sa scapam curand... numai cand vede seringa incepe sa urle.. si de cand nu mai putem sa-i dam in mancare, e cosmar 
dianarus, numai pt antibiotic e valabila chestia ca tb dat numai din seringa si nedizolvat in mancare sau lapte ... nurofen, panadol, etc, sunt ok in mancare si lapte
chinico si eu vreau o bucata de babyblabala din ala care se pune pe pijama/perna pt desfundat nasucul ... eu biberoanele de lapte le sterilizez de fiecare data mai ales ca nu le spal imediat si ma gandesc ca numai o enterocolita nasoala ne lipseste ... si in plus, am senzatia ca nu se curata bine daca nu le sterilizez... restul, le sterilizez ocazional
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by marani
sa va zic una: pe la 5.40 se trezeste, se sprijina de tablia patului, se ridica in picioare si-si pune capul pe muchia tabliei si adoarme.

a_deju spune:
quote:
Originally posted by Monicabbquote:
Originally posted by marani
sa va zic una: pe la 5.40 se trezeste, se sprijina de tablia patului, se ridica in picioare si-si pune capul pe muchia tabliei si adoarme.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"