Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ah ce rau imi pare ca nu pot sa vad poze de aici!!!
Incerc de acasa...daca ma lasa fii-mio!
Faza tare! Aseara m-am apucat sa-i cant cantecelul ala cu pupaza ...si tot facem: 'pu pu pu...pu pu pu...vreau sa stau si eu aici' si a inceput si fii-mio sa zica...jur...ceva care tare semana cu pu-pu-pu...eram pe jos de ras!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am citit, mi-am amintit, am mai luat o gura de cafa...

Lavinia il pupam pe Mihaita sa ii treaca repede!!

o pupacim si pe Oana, e nasol cu intorsul virozei...si nici eu nu stiam ca nu se administreaza antibioticul cu mancare. E valabil si la adulti? parca nu-mi vine a crede...

Miro nu am nici un sfat legat de refuzul laptelui. Bea il bea inca pe al ei, oricat de scarbos ar fi, presupun ca s-a obisnuit cu gustul. Daca ii pui o lingurita de cereale inauntru, am vazut ca sunt cu gust de banana, cu gust de vanilie, poate uita ca e lapte si o pacalesti...a. sau pune-i doua picaturi de zaharina lichida, noua asta ne-au recomandat in spital cand Bea refuza sa isi bea surogatul de lapte. Nu e zahar, asa ca nu-ti incalci promisiunea facuta sotului tau.
na ca tot am dat cu parerea...

Carmeluta si Beoaca tresare uneori cand e super concentrata daca trantesc ceva,dar de aspiratorul e motiv de distractie...si blenderul..si toate chestiile zgomotoase din bucatarie.

Ktrinel bafta la interviu, tinem pumnii!

Donia felicitari lui Cristinel pentru ridicatul in genunchi, acusica se ridica si in picioare..si bafta sotului.
aaa..adecalea cum sa inghita mai scaunul???

i-am oferit shefei ieri o jucarie in timp ce avea ambele maini ocupate cu alte doua. a renuntat numai la una ca sa o ia pe a treia, dupa care m-a privit cu atat dispret incat mi s-a facut rusine...

daca aveti idei de ustensile cu care se pot juca copchii fara sa se raneasca...as vrea sa stiu si eu..
am trecut de polonic, strecuratoare, linguri de salata..doze goale..sticle goale...sfesnic(de lemn)...

dianarus sper sa ajung azi la marmacie, aici ploua cu bulbuci cam toata ziua, cica de maine se imbunatateste vremea. tot cam 6 € costa,dar, repet, nu imi amintesc exact.
de trimis o sa le trimit in prima saptamana din septembrie, la mama, se pot duce fetele sa le ia..daca vor, normal, cu ele trebuie sa te intelegi... daca arde pot sa le duc in we la autocar, preia mirona, flore, ca dia boleste...iar, daca vor..sau daca vrei pot sa le pun si la posta. no problem.
legat de crestera imunitatii. nu stiu daca e permis bebeilor, polenul insa e aur.
iaca o multime de posibilitati..
voi numai sa va hotarati ce vreti, cat vreti..

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Inca una si ma duc...voiam sa-i raspund Oanei:
uite lista pe care am avut-o noi cand am fost la mare:
-spirt
-pudra cu baneocin
-crema cu protectie solara de la Chicco
-2 creme pt fundulet, Bepanthen si cu zinc de la Mustela
-antitermice supozitoare si siropel
-vata si fase/comprese sterile
-Advantan Milk si Fenistil gel pentru iritatii
-ser fiziologic, spray cu apa de mare si aspirator nazal
-betisoare de urechi cu opritori
-supozitoare cu glicerina si Duphalac pt constipatie
-crema de ingrijire de la Mustela
-cosmeticele de baie
...cam asta...
Distractie placuta in concediu, sau odihna placuta! O sa vezi ce bine-i prinde lui Denis!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by asiza

Sunt in urma rau de tot, n-am mai citit nimic ieri, dar am o intrebare urgenta! Plec in concediu...Ce medicamente ma sfatuiti sa iau cu mine (pentru Denis evident)? Sa fie, in caz ca avem nevoie....Ieri am fost la pediatra si e in concediu, asa ca n-am avut cu cine ma sfatui! Va pup, astept urgent raspunsuri ca azi fac cumparaturile...Multzam...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Parerea mea? toate.

acu am vazut ca tre sa cumperi..
calmante pentru dinti.
chestii impotriva febrei, a piscaturilor de tantari...
aaa...chestii impotriva diareii, a deshidratarii...
chestii pentru fund rosu...
termometrul..
......
stiu ele fetele mai bine.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by asiza

Sunt in urma rau de tot, n-am mai citit nimic ieri, dar am o intrebare urgenta! Plec in concediu...Ce medicamente ma sfatuiti sa iau cu mine (pentru Denis evident)? Sa fie, in caz ca avem nevoie....Ieri am fost la pediatra si e in concediu, asa ca n-am avut cu cine ma sfatui! Va pup, astept urgent raspunsuri ca azi fac cumparaturile...Multzam...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

piscaturi - fenistil (tratare), autan (prevenire)
iritatie - reviken (cutaden)
febra - nurofen/panadol, supozitoare paracetamol, novocalmin
antibiotic usor - just in case...
oscilloccocinum
glicerina cu nistatin - daca face ceva prin gurita

ma mai gandesc, acu tre sa fug

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza
antitermice
antihistaminic (pt alergii)-noi am avut peritol
antiinflamator
pt constipatie
pt diaree
batista bb+ser
aparat anti tantari+mixtura mentolata+fenistil(numai pt fata, cu mixtura nu poti da pe langa ochi, dar fenistilul e cam tare, deci n as da peste tot cu el)

ma mai gandesc si editez

orice ii dai pt prima oara fa-o ca la diversificare. noi am luat odata autan si nu l am dat pe d dar ne-am dat noi sa testam. la mine a fost ok, alex s-a umplut de bube!

oscilococcillum rulz!

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetelor

Lavinia ne gandim la voi si speram sa nu fie vorba de pneumonie.
Miro pupici de la noi. speram sa revina Kara la sentimente mai bune.
Donia tinem pumnii pt sotul tau dar si pentru Ktrinel si asteptam vesti bune.
Laura bravo pt progres.
donia pupam pe Cristinel. imediat o ia la fuga.
Laura, Daphna vazut puiutii frumosi, frumosi
of Dia imi pare tare rau. speram sa va faceti cat mai repede bine.
Cami multi pupici si lui Sebi. sa stii ca pozele pot fi inselatoare, multi bebei de pe aici sunt maraiti, dar nu o sa punem poze cu ei suparati nu? ii prindem noi cand zambesc si tac o poza. multa putere sa te descurci in continuare.
Asiza eu am luat la noi doar panadol, nurofen si apa de mare. restul m-am gandit ca daca o sa fie nevoie le voi lua de la farmacie de unde voi fi.

cam asta e.

azi noapte a fost cam agitata.
va pup fug sa ii fac fructele.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

asiza
hidrasec, smecta, enterol/ecoflorina - pt probleme cu stomacelul/diaree
biotics - in paralel cu un antibiotic
supozitoare cu glicerina
gel de dinti
ceva cu apa de mare pt nas, ceva cu medicament pt nas (gen vibrocil)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

chinico, trimite-mi cand poti, adica atunci cand trimiti pt mai multe fete, la TM, la oana, la miro, la flore (ma ajuta careva sa le recuperez...). nu e graba.
te rog atunci, trece-ma pe lista cu 1 buc de-aia pt raceli, cu 1 buc de-aia pt nas infundat si cu 1 buc de ceva de imunitate. si oi vedea cum o fi :-)
despre bani, imi spui exact cat face totalul si trimit la mama ta, pe un cont de card, sau prin posta? (pt asta imi dai pm) si trimit banii de pe acum. merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna tuturor!

Incep prin a-mi cere scuze "grupului din Morarilor": nu vom ajunge sa va vedem inainte sa treaca valul de canicula. Asa ca ramane pe saptamana viitoare....Noi iar avem program de "cod galben": plimbare intre 8 si 9 (asta daca nu ne trezim ca azi, la 9.30), joaca sub aerul conditionat, plimbare dupa 19. Ce sa facem, ne adaptam.

Dianarus, eu insist cu fixul meu: homeopatele nu se iau la fel ca medicamentele alopate (care trateaza boli), ci se prescriu personalizat, cea mai mare parte dintre ele, pentru ca ele trateaza simptome, nu boli. Eu nu te-as sfatui sa ii dai lui Marc "dupa ureche".

Pentru Asiza, cred ca este un raspuns cam tarziu. Si eu as proceda la fel ca Raluca, as lua niste antitermice si creme de protectie, restul urmand sa le achizitionez daca e cazul, de la farmacia din zona. Concediu placut!

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput