Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Stiam ca uitasem ceva cand am scris mai devreme...

Uitasem sa va spun ca am fost si noi 2zile la munte, si o noapte am dormit in cort, cu Teuta...Doar plecasem cu toata casa dupa noi, pilote, paturi, carut,haine...tot portbagajul era pliiinnnn
Fi-mea s-a comportat super, a dormit bine, a mancat bine...A dormit de la 10seara pana la 8.30de dimineata...deci, ca acasa.Cu bibele de dimineata(5dimineata)papat.
I-a placut ff mult, era curioasa sa vada raul, brazii, muntii si mai ales oamenii care-i acordau atentie.Adica baie de multime!!

Mai nou a zis si tata(mama a zis de vreo 2sapt), insa imi dau seama ca sunt insiruiri de litere spuse mai putin constient.

Acum parca sta ceva mai bine in fundulet, dar nu ca Delia Alexei...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Rebiana habar n-am sa-ti raspund la intrbarea (cu dif. intre crescut fata sau baiat). Pana acum, singura diferenta e legata de puta... problema cu decalotarea... care m-a stresat decand am aflat ca's baieti si pana i-a rezolvat pediatru. In rest e cam la fel... chiar sunt un pic mai cuminti baietii... Sa vedem ce-o fi peste fo 14-15 ani




Stiam eu ca a zis si ea asa... da' n-aveam dovada... eu am doar baiat... ea decat fata (chiar ma gandeam de unde i-a venit ideea!) da' acum ma dau mare cand ma intalnesc cu ea ca m-am documentat! Si poate peste vreun an, doi voi vorbi din experienta .
si merci pt raspuns!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fetelor eu intru destul de rar pe forum ... n-am timp deloc :). Citesc pe sarite povestile voastre.

Loradin am citit povestea ta cu soacra. Sa-ti spun - eu sunt maritata de 16 ani si am stat si cu mama si cu soacra. Este adevarat ca ele sunt de incredere sa stea cu copii in sensul ca sti sigur ca nu-i face copilului nici un rau fizic si ca se straduiesc cum pot ele mai bine sa-l ingrijasca. Ce am observat eu la ale mele este ca nu au destula radbare, sunt incapatanate ("eu v-am crescut si pe voi si uite sunteti bine"), eu de ex consider ca nu tre sa-i dai copilului mezeluri sau ai stiu eu ce (nu-mi vine in cap acum alt exemplu) dar ele pe ascuns ii dadeau, sau mancare ii dadea suita pe masa sau mai stiu eu pe unde, nu-mi spuneau multe lucruri pe care le aflam ulterior si le consideram periculoase.

Nu spun ca bona e mai buna, dar cel putin asculta ce ii spui (n-am avut pana acum bona ce-i drept) si daca nu asculta n-o mai primesti pe cand soacra ...
Sfatul meu: pune bine in balanta, da-i inca o sansa daca crezi ca asa e bine dar nu uita sa stabilesti niste reguli acum. Sa nu crezi ca ea a inteles si sa-ti fie rusine sa-i spui. Spune-i clar "regulile la noi sunt asa: nu ai voie sa injuri in casa noastra, sa zgaltii fata samd." sa-l ai pe sotul tau de partea ta - nu ca sa-i spuna ceva neplacut mamei lui dar sa intareasca spusele tale, e spre binele copilului. Apoi, nu mai lasa fata sa doarma cu ea, ele nu au rabdare si nici nu pot sa faca efortul asta chiar daca zic "lasa fata sa doarma cu mine ".

Eu cum v-am spus sunt ocupata, obosita dar fericita si bucuroasa, ma rog la Dumnezeu sa fim sanatosi si sa-mi dea putere sa le duc pe toate si sa stiti ca ma scol in fiecare dimineata linistita si vesela - obosita dar ce conteaza. Fetelor, perioada asta trece asa de repede, nici n-o sa credeti, bucurati-va. E greu sa cresti un pui de om dar cine a zis ca e usor? :)

Cand o sa va intoarceti la serviciu o sa fiti doar cu grija in san, nimeni nu are grija mai bine de puiul ei decat mama.

Va pup pe toate si puiutii.
Doamne Ajuta!
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Carmen, poate cumnatul tau a vazut in spital chestia asta.Si lui Lucas ii faceau asa asistentele, cand il controlau , ca sa nu planga ii bagau degetul in guritza, degetul mic.Acum ele or fi curate, oricum ditamai zdrahonul tat'su'...spune-i cumnatei tale sa puna piciorul in prag ca de nu i se urca in cap , daca nu a facut-o deja...orice invat are si dezvat.
Asa e, Martutza cresa e cea mai ptrivita, dar aici cu locurile stam cam prost.Am facut cerere de cand am aflat ca sunt gravida si ne-au refuzat de doua ori deja, asa ca ori bona , ori mama, daca o conving sa-si lase scoala.Tineti-mi pumnii, apropos.
Camenfr, cu cortul??? Curajosi oameni, bravo.Deci , Roxanici trece-o si pe Teuta prima albinuta care a fost cu cortul.
Anamana, ti-a venit masinutza, ati iesit la plimbare?Arata-ne si noua cum te plimbi prin Bruxelles. zanoaca.
Riloasa, nici eu nu am inceput diversificarea inainte de 5 luni.Acum ii mai dau din cand in cand citeva lingurite de piure, dar astept pana la 6 luni sa incepem pe bune.Asa ca nu asculta decat de doctor si de ce vrei tu pentru copilul tau.
Copilul meu doarme de 3 ore si nuse da trezit.Sper sa-mi doarma sila noapte ca la 5 azi dimineatza, dupa ce l-am schimbat a inceput sa-mi cante si la tinut concertul vreo ora jumate. A mai incercat sa ma trezeasca cu cite un dos de palma, dar n-a reusit. Cand il iau cu mine in pat si are chef de joaca, imi da palme de ma ameteste

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Sunt Camitu si spre rusinea mea nu am mai intrat la voi de cand am nascut-o pe Ana Maria.Nu stiu daca va mai amintiti dar v-am povestit atunci ca am nascut destul de greu(13 ore de travaliu), eram la 40 sapt si 5 zile iar fimea nu vroia sa mai iasa.
S-a nascut la 3800 gr si 52 cm.Peste cateva zile, adica pe 26 august face 4 luni si are 66 cm si 7550 gr.
Progrese face in fiecare zi ca mai toti copii din cate am resusit sa citesc din urma.
Ne intoarcem pe burtica si inapoi singurica, ne ducem singura biberonul spre gura dar nu putem inca sa il tinem decat daca este spre sfarsit, gangurim si facem scandal cand ne este foame.
Ana Maria a fost un copil mult prea cuminte inca de la inceput,
si cum nu am avut san decat 3 saptamani m-am intor la servici dupa primele trei saptamani de la nastere, prima data pentru cateva oreiar acum am ajuns sa stau 8 ore.
Bebe sta cu mama mea, care parca a intinerit cu 10 ani .Eu si sotul meu conducem o firma de medicamente si ne-am chinuit 4 ani sa punem acesta firma pe picioare(asta ca sa nu credeti ca sunt nebuna sa ma duc asa repede la servici)
Ii dam numai lapte dupa sfatul medicului pediatru.I-am facut vaccin la 2 luni(infanrix hexa), la trei luni i-am dat un vaccin buvabil care nu se gaseste la noi Rotarix facut de Glaxo care previne aparitia virusului Rotavirus (produce boli digestive),iar acum ne pregatim de vaccinul de 4 luni (infanrix penta).
Diversificarea nu am inceput-o.Doctora ne-a recomandat sa o incepem dupa 5 luni.
Vroiam sa va felicit pe voi fetele care ati tinut albinutele si bondareii de aprilie 2007 activi.Sper sa am timp sa intru mai des.

Va pup pe toti si va urez sa auzim numai de lucruri frumoase si sa avem liniste si putere sa crestem bebeii dulci pe care ii avem fiecare!

Camitu+bebe Ana Maria 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

buna seara, fetelor! Intru pe fuga, ca e din ce in ce mai greu cu Giulia, nu sta o clipa, ma dor toate, prefer sa o tin mai mult pe afara ca acolo macar sta un timp in carucior si se uita in jur. In casa e jale, se invarte, se ridica in patru labe si se arunca inainte, se taraste inapoi, se invarte de pe spate pe burta, de pe burta pe spate si iarasi...pana ajunge unde vrea, daca o duc la baie sau stau cu ea in brate trage tot de pe rafturi, de pe masa, de pe masina de spalat, se prinde cu mainile de tot ce vede, se trage sa se ridice in fundulet daca are de ce! In cateva zile a facut f multe progrese, ma doare spatele si sunt franta!

sarbatoritilor zilei!

Martutza, ti-am simtit lipsa!

Loradin sunt de acord cu hotararea ta, eu am trecut prin multe cu Raul, am avut o femeie la el care ma fura si nici nu avea grija bine de el, apoi o fata cumintica, dar cu serioase lipsuri in educatie, asa ca in final am ales cresa, e drept ca de la 2 ani, dar am fost f multumita si cred ca e preferabil decat sa-ti bagi in casa pe nustiucine. Alta varianta nu aveam, nu aveam cu cine sa o las nici 5 minute.

Nickol, nu-ti face probleme din ce zice lumea, Giulia mea are 5 luni si 10 zile si in afara de alaptare nici macar apa nu a baut numai de vreo 5-6 ori cate un pic. E drept ca nu a luat grozav in greutate, are doar 7 kg si a pornit de la 4, dar e vioaie, dupa cum am spus si bine dezvoltata. O sa incep diversificarea la 6 luni.

Atat deocamdata ca trebuie sa facem baita!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

mama, ce de progrese la copiii vostri, care mai de care spun ma-ma ta-ta, se ridica in patru labe, stau singuri in fund si chiar in picioare; noi suntem in urma rau de tot , in toate privintele, si la kg si la vorbit; cand era mai mica gangurea si ea mai mult dar acum parca ar incerca sa cante asa face; in patru labute se chinuie si ea dar se impinge in cap si asa nu va reusi niciodata , inca nu a prins smecheria;

sa nu uit , am reusit sa o constip cu prunele, asa ca aveti grija , ea care facea zilnic ... asteptam maine rezultatul

si inca ceva ce mancarica le mai pregatiti copiilor, ce ar fi sa scrieti zilnic ce le dati de papa , daca nu e prea greu, ne mai luam un dupa alta, mai schimbam; Timeea iar isi face greata ; azi i-am dat morcov cu dovlecel si telina

oau Kitty , Giulia inca nici apa nu a baut? ce ambitie pe tine; eu ma gandesc cateodata ca nu se ingrasa Timi pt ca bea prea multa apa, ei la orice ora ii dau apa nu o refuza , ar bea si in loc de lapte daca s-ar putea si sa vedeti cu ce pofta; ce ziceti sa aibe vreo legatura cu ingrasatul?


Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Multi pupici mamicutzelor care s-au gandit la noi,la Davidutzu' in special.
M-ati facut sa ma simt mai curajoasa si mai putin panicoasa,cum sunt de felul meu.
Va multumesc tuturor,cred ca stiti ce mult conteaza o vorba buna...
Martutza,am inceput de ieri cu tylenol si supozitoare paracetamol si se pare ca am facut bine,ca azi David e alt copil.

Asaaa,deci am ajuns la pediatra noastra,ce bine ca am gasit-o!
David mai are putin gatul rosu,dar putin,zice ea,probabil tratamentul aplicat i-a facut bine,oricum continuam si azi si...atat,ca domnisorul meu era tare vesel,plin de energie,chiar nu parea bolnav,deci nu este,ceea ce ma bucura mult,chiar daca am parut un pic nebuna.Nu mi-a zis pediatra asta,dar asa m-am simtit,n-am ce face,am ceva in sange,ma panichez si ma imbolnavesc odata cu copiii mei .

Bine ca David e bine,cu toate ca ieri era sa ajung la urgente,a avut un "doar"episod urat, gat rosu+dintzi+cine stie ce mai avea,dar tare m-a zapacit...cred ca ma-ntelegeti.
Azi mananca,se joaca,e bine.

Va pupacim,aveti grija de voi si de bebicii vostri,somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna seara stup,

Am reusit sa citesc in mare ce ati scris de ieri,insa nu pot sa scriu prea multe ca sunt suparata foc,bebelusa mea de 3 zile imi face figuri la masa.Daca ziua mai mananca(azi nu a vrut supita asa ca la pranz a mancat fructe cu biscuiti adica masa de ora 16)ei seara este durere,ii fac baita,se vede ca este agitata ca ii este foame insa cand ii dau lapticul incepe sa urle cat o tin puterile si asa o tine pana adoarme.Imi refuza lapticul!!!!!!! nu stiu ce sa ma fac pentru ca dimineata si noaptea il mananca deci nu este vorba de gustul laptelui( noi mancam Milumil).De 2 zile ii dau sa manace dupa ce adoarme ,dupa ce nu mai constientizeaza ce se intampla cu ea si il mananca saraca cu asa pofta si repede ca acum ma intreb ce se intampla cu ea.
Ce ar putea sa aibe??Ma apuca groaza cand ma gandesc ca vine seara si nu o sa vrea sa manance,stau toata ziua si ma gandesc insa nu gasesc nici un raspuns.
Aaaaa,azi mi-a zis o prietena sa o dau cu gel si apoi lapticul ca poate o dor gingiile,am incercat si masa de dimineata asa a mancat-o dar acum seara nu a mai tinut.Daca mi-ar face figuri numai cand ii dau laptic as intelege ca m-am gandit sa schimg si laptele insa ea face asa la fiecare masa(masa de pranz-supita si masa de ora 16-fructe cu biscuiti sau cereale)
Ce laptic ma sfatuiti sa iau,as lua sa vad daca nu este din cauza lapticului.
Sper ca nu v-am plictisit insa ma doare sufletul cand o vad cum plange si cate o ora seara incontinuu si eu nu pot face nimic!!!!!!!!sunt disperata ca nu stiu ce se intampla cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Abia astept sa incep sa ii dau sa pape. Mai e putin pana la 6 luni. Trec lunile foarte repede. Atunci o sa ved cu ce incep si ce o sa zica si pediatra.


Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput