Produse alimentare foarte periculoase

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Faina chestie Anamaria, nu stiam de asta. Noi avem frigider sub-zero si am vazut ca daca pun untul in cutiuta lui speciala se mentine mai moale decit in frigiderul pe care-l aveam inainte. Nu stiu daca e coincidenta.
Dar ma gindesc ca poate merita sa iau o chestie din asta, la restaurantele bune iti aduce untul cum e mai potrivit pentru intins pe piine si mereu m-am intrebat cum de le iese...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

quote:
Originally posted by conchita

in atentia mamicilor: bauturile racoritoare care contin aditivi cauzeaza hiperactivitate si ADD. deci atentie la etichete.

si alta stire, alimentele impachetate in vacuum pot gazdui listeria.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Legat de ADHD, mamicile de la subiectul unde se discuta laptele de vaca imi vor sari in cap, dar am intilnit de multe ori teoria ca laptele este unul din factorii cauzatori ai ADHD.

este o terorie destul de larg raspindita (dar si contestata)
ca regimul fara gluten si caseina poate ameliora considerabil calitatea vietii persoanelor diagnosticate cu ADHD sau unele forme de autism, deci nu e cazul de sarit in cap. doar ca potrivit teoriei respective si cerealele sunt vinovate in aceeasi masura ca laptele.

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by ocebine

quote:
Originally posted by speed

da,cred ca ala e.cred si eu ca se intinde bine daca ajunge la temperatura camerei doar ca eu mereu uit sa-l scot din frigider la timp...

Tocmai pentru ca evit margarina, am cumparat un "butter pot" si in felul asta untul sta proaspat si la temeratura camerei timp mai indelungat.
Vezi poate gasesti pe acolo www.williams-sonoma.com/products/d438/index.cfm?pkey=xsrd0m1%7C15%7C%7C%7C0%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7Cbutter&cm%5Fsrc=SCH" target="_blank">gaselnita cu pricina...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

n-am stiut de "gaselnita" respectiva! merci de pont! e drept ca nici n-am vazut pe aici prin magazine si nici pe net (la firmele ce livreaza in irlanda,bineinteles) dar am sa fac sapaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

speed, eu am un truc. :-) Dimineata, cand ma trezeste bb pentru lapte (pe la 7-7.30), scot untul din frigider, asa ca e numa bun pe cand trebuie sa-l intind pe paine. Daca gasesti butter pot (ocebine, imi place gaselnita!!!) sa-mi dai si mie detalii, pls.
Donia, da, portiile alea sunt pentru copii si intr-adevar 5 portii nu-s de colo. Cristi ajunge cu usurinta pe la 3-3.5, dar mai departe...hmmm...cu putina atentie am reusit, insa uneori am avut impresia ca-l cam indop.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

In legatura cu mestecatul gumei,daca nu e un obicei mestecatul in sine,poate fi inlocuita cu spray de gura.In plus ,scapam si de inesteticul mestecat(2 in 1)Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

In aceasta dimineata la tv.Realitatea a dat o mare lista de E-uri daunatoare pe care nu stiu cum le-am putea evita.Refuz de mult sa consum acasa margarina,sucuri cumparate si tot ce se mai poate evita,dar lista e prea lunga.
E-manciparea femeii a dus la dezvoltarea E-urilor
In trecut femeile preparau in casa gustos si sanatos,dar barbatii nu-i respectau munca(ca unele mamici acum referitor la munca bonelor)asa ca a inceput "lupta'ptr.emancipare.S-a obtinut ceva daunator societatii-doar unele femei emancipate,si o alimentatie otravita cu E-uri ptr.tot globul,si problema cresterii copiilor,cand mama merge la munca cot la cot cu barbatul.
Care ar fi solutia sa scapam de E-uri,de ce si de cine au fost create?in nici un caz de oameni cu IQ MIC(atat de desconsiderati de cei cu IQ MARE)

Mergi la inceput

Am vrut sa atentionez ca in afara de E-uri sunt si alte pericole in alimentatie si ca daca iau atitudine impotriva lor sunt sanctionata,chiar si de voi aici

quote:
Originally posted by bonamea

ARDEEE!
Da,e un subiect dur,si real.Eu ma plimbam cu familia la mare si vedeam parinti care cumparau fructe si le ofereau repede copiilor,fara sa le spele.Am vazut o vanzatoare stropind fructele cu spray ptr.insecte ca sa nu mai bazaie la taraba.Am apostrofat-o si mi-am aprins paie-n cap.
Luna trecuta m-am angajat la o alimentara din cartierul meu,frecventata de multa lume.A 2 zi de lucru,la sfarsit de program sefa,fina patronilor,a dat cu spray de insecte prin magazin si pe rafturi cu produse vrac descoperite.Nu m-am putut abtine si i-am spus ca nu e corect sa dea peste alimente neambalate cu spray.Ce a urmat?La cateva zile am primit banii si pa!ca afectez afacerea.De fapt ma deranja si faptul ca nu aveam nici-o zi libera pe luna si ca spalau mezelurile(INVECHITE SI CU MAZGA) ca sa arate bine(asta nu apucasem sa spun sefei sau altcuiva)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!
MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI,
SF.MARIA SA VA OCROTEASCA MEREU
PETRECERE FRUMOASA
CU DRAG O MAMICA CU BB MARI ACUM,CARE A TRECUT CANDVA PRIN CE TRECETI VOI ACUM CU BBLUSHII VOSTRI-MARILE EMOTII PTR.PUII MICI SI GINGASI
COPII MICI PROBLEME MICI-COPII MARI PROBLEME MARI(asa imi spuneau candva mamici cu bb mari-au avut dreptate)

LA MULTI ANI PTR.TOATE MARIILE DIN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In patologia asta a cancerului nu intra doar E-urile , intra o multitudine de alte lucruri , printre care si transmiterea genetica , poluarea din aer , grupa sanguina, afectiuni bacteriene , obiceiuri vechi , samd.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

quote:
Originally posted by Ramona J

quote:
Originally posted by conchita

in atentia mamicilor: bauturile racoritoare care contin aditivi cauzeaza hiperactivitate si ADD. deci atentie la etichete.

si alta stire, alimentele impachetate in vacuum pot gazdui listeria.

Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil

Legat de ADHD, mamicile de la subiectul unde se discuta laptele de vaca imi vor sari in cap, dar am intilnit de multe ori teoria ca laptele este unul din factorii cauzatori ai ADHD.

este o terorie destul de larg raspindita (dar si contestata)
ca regimul fara gluten si caseina poate ameliora considerabil calitatea vietii persoanelor diagnosticate cu ADHD sau unele forme de autism, deci nu e cazul de sarit in cap. doar ca potrivit teoriei respective si cerealele sunt vinovate in aceeasi masura ca laptele.

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

nu stiu mai mult despre subiect, v-am spus doar ce am citit si eu aici:
http://www.webmd.com/add-adhd/news/20040524/food-additives-may-affect-kids-hyperactivity?page=2

Mergi la inceput