cine mai inoata impotriva curentului?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

azi m-a lovit...stiti ce ma enerveaza mai mult decat cei ce 'se lasa dusi de curent'? aia care sunt cu fundul in doua luntrii...azi hranim copilul dupa ultimele recomandari OMS, maine ii dam piscoturi la 7 luni si suc de portocale. azi il hatzanam de-i rupem creierii pe ale mai proaste drumuri numai sa adoarma, maine discutam despre gravitatea sindromului zgaltairii cu putere a copilului. azi ii dam cate una peste mana/cap/fund, la 10 luni, maine vorbim despre gravitatea abuzului asupra copiilor.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha spune:

quote:
Initial creeata de 26octombrie

ei bine, eu am ajuns la capatul puterilor (a se citi cu nervii in pioneze). datorita minunilor pe care le vad in jur. si n-am ce face.
am ajuns ca, aproape la fiecare postare ori in discutiile cotidiene, sa fac ce fac si sa ajung tot la ce ma calca pe nervi..
punctual:
copii infofoliti. in luna iulie, dupa o ploaie, cand, in sfarsit, se putea respira, cu caciulita. "ca e curent in parc".
copii de un an carora li se pune in mana punga de chio chips cu barbeque (sau altele din aceeasi categorie). "sa stea cuminte, ca prea se fatzaie".
copii care rontaie intr-una ceva, biscuiti, PUFULETI, GOGOSI si lista nu s-ar termina. "ca e bine pentru stomacel, sa nu macine in gol".
de antibiotice nu mai spun, e deja clasic subiectul.
copii mici, ce inca nu merg, care toata vara au iesit numai cu "shosetzele" in picioare, "ca, totusi, le e frig la piciorutze".
am scos toate semnele de exclamare, deja am inceput sa alunec din indignare in greata.
nu am ce face. fiecare e indreptatit sa isi creasca asa cum crede el copilul. respect aceasta libertate.

buun. si ce vrei matale? ma veti intreba
pai vreau sa imi faca cineva o operatie la ochi, sa-mi puna ochelari, sa nu mai vad toate aberatiile astea, ca ma consum aiurea de mila copiilor, imaginandu-mi cum vor fi mai tarziu. am vazut copil de zece ani, cu bunica, amandoi aveau vata in urechi (luna trecuta!) "ca bate vantul si il trage curentul".

si as mai vrea sa primesc acelasi lucru. caci daca eu ma abtin, babele de la bloc, din parc, agatate de banci cu basmalele in cap, bonele, celelalte mamici, in fiecare zi cateva dintre acestea trebuie sa ma educe pe mine.
ca e copilul prea dezbracat.
ca nu e bine sa o lasi desculta la nisip, trage (mai bine cu ciorapei, apoi o iei la plimbare cu nisip in ei, ca senzatia stim ca e f placuta!).
ca de ce nu o las sa ii dea ceva de papa, copilul pofteste (ii indeasa in mana, fara sa ma consulte, ororile descrise mai sus. evident ca le iau si le returnez sau arunc).
ca.. ca mai ce? nici nu mai stiu, sunt atatea.
a, si sunt nebuna ca nu-i dau biscuiti cu zahar, ca nu-i dau intre mese decat lapte, ca mananca tot de la frigider de cand avea o luna si am inceput sa suplimentam cu lapte. faptul ca nu a racit niciodata si ca n-a facut rosu in gat nu are nici o relevanta, "m-a ferit Dumnezeu, ca la cum o cresc putea sa fie vai de capul ei"

am scris in speranta ca mai gasesc nebune. ca e obositor sa inoti impotriva curentului. e evident ca asta voi face si in continuare, dar apartenenta la un nucleu de persoane la fel de "deranjate" mi-ar face ziua mai buna.
esteti, esteti? v-astept!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

in afara de faza cu mancarea la temperatura din frigider, sunt de-a ta (inghetata ii dau totusi si cam de la un an)

Mergi la inceput