Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

BUNA LA FETE

Mihacarm, nu, mami, al meu nu e scafandru, insa e intr-o continua ..perfectionare si acumulare de noi capacitati si aptitudini, ca sa zic asa..Vrea tot timpul sa faca ceva nou, sa vada cat poate..asa a fost si cu permisul de motor(desi nu are motor, mai imprumuta de la prieteni si mai da cate o tura, sppre disperarea mea), si cu brevetul de parasutist luat acum 2 ani acum ii trebuie ceferticat de scafandru..are si el pasiuni si fluturasi si asa cum el ma sustine in pasarelele mele(ca si eu am!), nu pot sa fiu nici eu impotriva,...asta cu scafandrul i-a intrat in cap acum 2 ani cand am facut niste scufundari la Marea Rosie, in recif de corali..(unul dintre cele mai frumoase locuri din lume pt scufundari)..am si acum pe retina imagini..atunci i s-a pus pata sa faca profesionist..deci e un hobby
bine, mai e faza, cu cat are mai mute brevete din astea, ii creste salariul, pt ca se adauga niste sporuri frumusele, deci chiar merita.

CATA, super intrebari
1.ce e mai frumos...cel mai frumos e CA AM O MINUNE DE COPIL, ca ma uit la el cand doarme, cand se joaca , cand rade cu gura pana la urechi..si mi se umple sufletul de fericire ca-l am, ca e al meu..ca ma trezesc dimineata si ma duc in camera lui si cand ma vede se ridica in patut si da din picioare si din manute sa-l iau, intr-o bucurie frenetica...ca ii pot simti pernutele grasune pe fata mea , cand ne iubim..
2. nu ma asteptam sa semene in halul asta cu sotul meu...mai, nu se poate, pana i cele mai mici amanunte..ochi, ten, nas, gesturi, mimica,gusturi, veselie, pozitie de somn, degetle, fund, gropite, absolut tot.
3.cred ca il voi lauda ca mi-a spus si ii stabilesc o pedeapsa gen luat o jucarie preferata o zi, fara tv..ceva de genul asta, dupa ce ii explic ce se putea intampla, sa inteleaga de ce nu are voie sa faca ..x.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetele, iar sunt pe fuga, da' tot raspund repede la interviu

1. Cea mai frumoasa chestie e ca o sa creasca mareeeeee!!!
2. Nu ma asteptam sa nu haleasca.
3. Ii dau eu ei sa faca aceeasi tampenie de 7 ori si sa mai si vina sa-mi povesteasca! Numa' daca nu cumva e vorba de tampenia la care femeile-s campioane - utza cu un nemernic, ca aia e situatia in care zici si jaba zici ca gupila tot ca ea face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Cata, ce intrebari interesante, raspund si io in curand.
Criss, ma bucur sa te revad!
Diana si Mihacarm, as vrea eu sa gatesc zilnic, sincer, dar la astea care iau timp nu prea vad cum s-o tin sa astepte pe Sonia pana gatesc io. uite, coptul dovleacului mi-a luat o ora. dupa aia lasat sa se raceasca, decojit, blenduit, bla bla...pai nu creca astepta Sonia atata. fructele i le dau proaspete, dar legumele care necesita elaborare - cred ca voi continua sa le gatesc si sa le bag la congelator. dealfel, nu prea vad cum as putea sa gatesc doar doo lingurite de dovleac sau fasole verde, mazare, etc. :-))

Diana, e idee buna cu borcanasele, dar vezi ca daca sunt de sticla nu e recomandat sa le bagi in congelator, pentru ca nu-s concepute pentru congelare si pot crapa:

Never Freeze Food in Glass!!
Baby food jars are not manufactured for freezing or for extreme heating. Glass that is not specifically manufactured for freezing has the unfortunate ability to crack, leave behind tiny, microscopic shards and fragments and also is prone to bursting. BALL, makers of home canning products, manufactures 4 ounce jars specifically for freezing as do other manufactures.
http://www.wholesomebabyfood.com/FreezePage.htm

cu olita, daca stiti cam cand umplu scutecele bebelusii, sigur ca puteti sa stati cu olita dupa ei doar-doar. numai ca ei nu se vor putea "tine" sa isi faca nevoile pana la varsta de 2 ani, pur si simplu fiziologic le e imposibil.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

CONCHITA - poate nu sunt borcanelele facute pentru congelat...normal, da daca crapa sunt sigura ca vad plus ca nu se folosesc foarte multe ori aceleasi.
o fi ca nu se pot copiii tine dar nu le zice nimeni sa se tina. ci doar sa se obisnuiasca ca atunci cand e kk pe drum tre sa ceara la olita ... ca daca nu e diarie nu iese asa pur si simplu. mai da o bashina, mai simte in burtica. eu stiu.... atunci cum de sunt atatia copiii care cer la olita de la varste mai mici de 2 ani... acum hai sa nu punem copii la olita ca asa zice in carti ca e degeaba. am citit si eu in dr. spock dar nu cred. toti copiii sunt diferiti. daca esti afara la leagane cu copilul si vrea sa faca kk si zice... si nu e olita prin preajma...normal ca nu poate copilul sa isi controleze sfincterul inainte de 2 ani...ca pana alearga mama cu copilul acasa la olita face ala de o mie de ori in pampers . dar de obicei , am observat, ca de la o varsta copiii se regleaza si fac la aceeasi ora kk, asta DUPA TERMINAT DIVERSIFICAREA. daca stii care sunt orele alea pai atunci de ce sa nu il pui pe olita nu... si se obisnuieste . zic si eu
bai nu imi vine sa cred ca am ajuns la discutia "olitze"... hihi parca ieri eram la colici si kktzi verzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

ELI- hai pe la noi! trimitem barbatii la scufundari si al meu e pasionat de asta, defapt de toate legate de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Diana, cica borcanasele astea cumparate cu mancare in ele deja se crapa...microscopic, ai citit pasajul? :-)) stiu ca suna haios, dar am zis ca poate nu stii si sa-ti zic si io ce stiu. sunt borcanase de sticla speciale pentru congelat, dar astea cu mancare de bebelusi cica nu-s safe. desigur ca tu faci cum crezi. despre olite e o intreaga teorie, unii-s pro, altii contra ca si cu orice alt subiect, nu? :-)) da' daca nu "arde" acum, io in general nu ma pot concentra sa discut. :-)) mai incolo viu si io cu contributii, acu is inca pe diversificare si somn. nu ma pot concentra la trei lucruri deodata, nu ma ajuta unicul neuron ramas de planton in creieras. :-)) asa ca va urez succes maxim.

Eli, eu am atestat de scafandru si vreau sa iti sugerez sa te duci si tu cu sotul la cursuri, n-ai sa regreti, e o experienta absolut minunata. bine, nu stiu cat de minunata e in marea neagra, dar daca ajungeti vreodata in zone cu recifuri de corali, ola la.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Conchita, pai am facut si eu scufundari, cu el, in Egipt, chiar un curs, a fooost...mirific printre corali si pestisori colorati, dar iti dai seama, ceva de agrement, asa, nu profesionist.El acum face curs teoretic, se duce la cursuri cate 4 ore pe zi si urmeaza 4 zile de scufundari in mare, dupa care da examenul de brevet, care este recunoscut international, deci ceva mult mai ..serios.
oricum, la cat vine de incantat de la cursuri, prevad prin februarie-martie o fuga in Egipt, special sa se balaceasca omul iar eu sa-mi exersez araba..fiecare cu fluturasii lui..

Diana, nu zici rau tu..chiar, in Malta nu am ajuns...si ne gandeam..cam pana cand e caldut in Malta, cam in ce perioade?pt ca am auzit de la mai multi prieteni ca au ajuns prin nov, dec si era frrrig si vant si n-au putut sa faca mai nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai neata!
fetele ce faceti?

ne-ati vazut pozele, multumim. asa santem noi! sa va povestesc repede... santem bine, mancam, dormim, ne trece vanataia de pe obraz... hei ce super cand incepe sa foiasca! In rest stiti voi, program, somn, plimbari, baite...

catalina - cel mai frumos lucru ca fata mea este !!! uneori fac baie si o aud tipand si razand in living si parca nu imi vine sa cred ca am ajuns cu o gagalice in casa. Doarme cracanata pe dormitorul meu, deschide ochii, se uita la mine, vede ca sant alaturi, ma apuca de mana si adoarme la loc iar eu ma gandesc... oare cum am ajuns sa am minunea asta langa mine.
2. cel mai neasteptat e - rade continuu, nu m-am asteptat la un copil care rade non stop.
la 3. nu raspund ca teoria e teorie, realitatea e alta si nu vreau sa bat campii.

fetele maine vreau la mare... dar unde ma cazez? ca am o lene... de nu stiu de mine sa caut cazare la mare!
Lili - zi fata unde ma cazez? doar sa-mi i-au pilota de acasa ca teren la Eforie avem... acolo in boscheti...
ma duc sa cumpar de haleala ca am musafir... un baiat de 22 de ani care mananca, cat 5 barbati maturi la betie! Si e o aschimodie de nu stiu unde intra mancarea aia si unde se depune.

va pup si mai vb.

bai, voi oricum nu stiti adevarul... mama e aia care sta cu copilul 24 din 24!!! 2 ani la rand. aaa eu stiu pe una care sta al 8 an, si nu o dat copilul la scoala la 7 ani pe motiv ca "e prea mica sa duca ghiozdanul" si mai sta un an cu ea acasa... o tot intreb de ce nu se angajeaza, raspuns "am copil mic acasa" !!! paaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai fetelor am uitat sa va zuc... am un copil tare ciudat... nu mi-ar manca branza cu smantana de nici o culoare, am incercat toate firmele si marcile... numai una o mananca bine-bine, boceste cu gura cascata sa-i bag pe gat... ghiciti ce!!! Perle cu smantana la Dorna!!! Deci taso le mananca in prostie de ma inebuneste ca le cumpar cu sacosa si acum are concurenta - fiesa sta calare pe perlele alea cu smantana si daca mai bag si niste mamaliga acolo... ne-am-ne-am... dar ciorba cu paine in ea cine mananca? ii place la nebunie, fara paine in ea - nu e buna... ciudate pofte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salutare fetili. CATALINA, m-am supi pe tine ca m-ai pus pe lista cu absentele, se face?

Ca sa raspund la intrebarile tale:

Cel mai frumos lucru e ca am o minune de copil, care rade in hohote si zambeste, si ma tot intreb ce mi-a trebuit atata sa ma decid sa-l fac! Dar, poate ca daca se nastea sub alte astre, era altfel...

Cel mai neasteptat lucru este faptul ca seamana atat de mult cu mine, deocamdata!

Teoria e teorie...

CONCHITA, pai tu esti o mare-mare smechera, pe noi ne-ai tras de limba ce si cum cu numele copiilor, tu nu ne spui? Poate ca am ratat eu raspunsul, dar nici rezultatul de la consultatie pentru arcuirile Soniei nu cred ca l-am citit pe undeva.

Cu olita am citit si eu multe dialoguri in contradictoriu, cred ca totusi pana copilul nu poate merge si nu poate decide daca face in olita sau pampers, e pierdere de vreme. Chiar daca acum va bucurati ca "depune" carnaciorii in olita, s-ar putea sa aveti surpriza ca peste cateva luni sa nici nu vrea sa auda de ea!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput