Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
ylilimic spune:
ralu - am vazut pustiul tau si m-au impresionat ochii, aduc cu o forma mongoleza...cum pe la noi sunt tatari o multime, mie asa mi s-a parut ca seamana ochisorii lui. Acu' sper sa nu te supere remarca mea
nu fu cu lautate!
si eu am patuturi din material textil la amandoi copiii, si pana la cca 3 ani Matei nu mi-a facut niciodata surpriza sa cada. Nu cred ca ai de ce sa te temi. totusi uite link-uri utile cu patuturi www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22" target="_blank">1 si www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=32" target="_blank">2 si www.avizier.ro/anunturi/oferte/diverse/vand-paturi-etajate-birou-51102.html" target="_blank">3 si www.globalnetwork.bizoo.ro/vanzare/13043/Camera-cu-paturi-suprapuse" target="_blank">4.
sigur ca eu ti-am dat ce aveam eu salvat (respectiv paturi etajate), insa poti cauta si pt tine ceva bun pe acolo.
merg sa culc piciul si revin cu cititul, ca-s in urma.
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
loremunteanu spune:
Neata fetelor!
Am ajuns si noi in Bucuresti... Sunt rupta de oboseala, se somn mai exact... am trei nopti consecutive nedormite... Si mai am si o gramada de treaba 
Vrem la mare. O cazare "ieftina si buna" stiti?
Si intrebare intrebatoare: Ce trebuie sa contina bagajul de mare a lu' bebe? In conditiile in care mergem cu trenul si nu avem cum sa caram toate sarsanalele?
Rali, 
ca ti-ai adus aminte de noi. Pana la urma n-a fost cum trebuia sa fie. Nasii de botez nu au putut ajunge la timp si a fost mai mult un chef de 5 ani de casnicie si 6 luni ale lui Roni. Dar pentru ca se stia ca trebuia sa fie si cumatrie, Roni a primit cadouri si ceva banuti - banutii lui de mare. Toate pregatirile erau facute si nu aveam cum sa nu mai fac petrecerea... A fost la curtea bunicilor mei (care acum nu mai sunt), doar familia, aer curat...Roni a fost foarte vesel... A fost frumos... Sa vad cum imi fac timp sa pun si niste poze
Catalina:
1. Ce vi se pare cel mai frumos lucru in legatura cu copilul vostru?
Nici acum nu-mi vine sa cred ca am un copil. Ca el exista. Ca ne umple viata. Ca ne face atat de fericiti.
2.Care este lucrul la care v-ati asteptat cel mai putin de la copilul vostru?
N-am avut nici un fel de asteptari. Nici macar nu mi-am imaginat cum o sa arate.
Sa spunem ca sunt surprinsa ca e destul de mare, lung (74 cm la 6 luni)... Noi suntem doua piticani...
Si ar mai fi ceva... E sanatos si multumesc lui Dumnezeu ca n-am avut nici un fel de problemute pana acum si sper sa nu avem. Si e foarte vesel si cuminte. Nu plange decat daca ii este foame si nu am fost gata la timp si daca nu si-a facut somnul peste zi, seara daca nu poate adormi, e un pic marait... Avem un copilas minunat...
Mi-am mai adus aminte de ceva... Mi-era frica de colici si sper surprinderea noastra nu am avut. A facut doar 3 crize si alea destul de scurte ca si timp... Sper sa avem aceeasi surpriza si la dinti...
3. Habar n-am. Stai sa ajungem pana acolo. In nici un caz tipat isteric si batut cum am mai vazut pe strada....
Va pupic si revin..

Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
dianamizzi spune:
raspunsuri:
1: cel mai frumos este felul ei de a fi. atat de vesela si energica. chicoteste mereu, rade, e mereu in miscare. cel mai frumos e ca ne-a implinit familia si casa si sufletele.
2: nu ma asteptam (deloc) sa aibe ochii albastrii (daca raman asa).
3. e prea departe de gandit. nu stiu.
sraluca spune:
Catalina:
Ca sambata face 8 luni, si imi aduc aminet cand ma gandeam la varsta asta ca la ceva atre indepartat;
Nu imi fac probleme, il iau asa cum e. Poate ca pupicii pe care mi i-a dat in weekend
3. Situatie: copilul vostru de 5 ani a facut o prostie mare, ceva ce i-ati spus in repetate randuri sa nu faca. Vine si va zice. Cum reactionati in asa fel incat sa se simta si pedepsit dar si sa il incurajati ca data viitoare cand face o prostie sa vina sa va spuna si sa nu ascunda? Nu stiu. Sper sa nu fiu in starea in care sunt acum ca as bate pe toata lumea.
dianamizzi spune:
ELI- vremea frumoasa tine de obicei sigur si in octombrie dar nus e stie niciodata. intr-un an au inceput ploile la jumatea lui septembrie, in alt an am facut plaja pana pe 14 noiembrie. e mereu altfel. iarna da, e vant si ploaie aici de multe ori. dar am zis, nu e niciodata la fel un an. anul asta in ianuarie era vreme superba, eram in bluza doar afara si ne-am plimbat peste tot. in schimb anul trecut am facut frigul rau de tot in aceeasi luna, chiar daca nu sunt mai jos de 9 grade niciodata e umezeala care iti intra pana la oase si e mult mai frig decat in romania la aceleasi grade. oricum nu sunt avioane directe decat pana pe la jumatea lui octombrie daca nu mai devreme . daca va hotarati ziceti :)
ralu74 spune:
Lili- asta-i buna cum m-as putea supara
, l-am facut pe serban cu ta-su, care e moldovean ca si mine
. Multumesc pt link-uri
ylilimic spune:
conchita, cata - 
sa raspund la intrebarile Catalinei:
1. ?????????? cred ca imi place disperarea cu care apuca sanul, ca si cum i l-ar lua cineva.
2. nu ma asteptam sa fie asa de dependent de mine, lucru care pe mine ma scoate din minti. nu ma asteptam sa nu reusesc sa-l "educ" sa adoarma singur pana la 7 luni!!! nu ma asteptam sa mearga atat de repede in 4 labe. nu ma asteptam sa ii iasa primul dinte cu putin inainte de 6 luni. nu ma asteptam sa fie in pericol de fimoza la cca 2 luni dupa nastere. Nu ma asteptam sa nu i se inchida buricul nici pana acum. nu ma asteptam sa nu ii placa patutul tarc ca si loc de joaca si cred ca daca mai stau mult pe ganduri lista ar putea continua (dupa cum vedeti m-a cam luat pe nepregatite in multe)
3. Cu boacanele?! hmm...ii explic, ii explic, ii explic! ii explic si ca a gresit si care sunt efectele si cum ar fi fost daca nu ar fi facut. Daca se repeta se impune o pedeapsa si la noi pana acum a mers cea prin izolare. Prevad ca cu Adam nu o voi scoate la fel la capat!
liuda - desi stau acasa de cca 3 ani, nu inseamna ca nu imi doresc o viata a mea. Insa cand am ales sa stau acasa pt Matei era pt ca la munca nu castigam decat 30 mii in plus. Acum s-au mai marit salariile, insa Adam e inca alaptat si pentru ca serviciul ar presupune viata complicata pentru toti 4, prefer sa o complic mai tarziu, adik dupa 2 ani.
olita - consider ca e un element pe care nu il poti controla. Cu Matei si acum sunt probleme (2,9 ani) in conditiile in care de la 9 luni facea totul la olita, de la 1,6 luni a refuzat categoric sa se aseze pe ea, iar acum se inhiba (de kk) numai cand aude de olita, si cum il imbrac in chilotel sau pampers cum face.
Nu am mai scris pentru ca duminica a fost aniversarea casatoriei noastre, 7 ani cu bune si rele, cu realizari si esecuri, cu amintiri placute si mai putin placute. Sunt multumita de bilantul acestor ani si desigur imi doresc mai multi impreuna si mai mult de la viata!
Tot duminica am fost si la circ cu Matei, mi s-a parut extrem de scump (300 mii/adult si 200 mii/copil de la 2 ani! mai ales pentru ce spectacol au avut de oferi: cateva maimutzareli de 3 lei, 1 nr acrobatic la inaltimea de 5 metri!!!, o prezentare a animalelor din menaj, adica s-au perindat pe scena 3 serpi, 3 crocodili mititei, 2 pelicani, 2 pinguini, 1 hipopotam, 1 iguna, o broasca testoasa - neimpresionant.
ma ocup putin de pici si revin...
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
asaaaaaaaaa!
Duminica seara am fost la pensiunea unde s-a cazat Alinuk si tot acolo ne-am facut veacul si ieri seara, dar ne-as insotit si Raluca (RB) cu Amalia ei. Copiii au fost cuminti si au facut nani (Adam s-a ales cu multiple intepaturi de tantar exact acolo unde nu a ajuns Autanul, adik in ceafa si la coada ochiului
). Va rog sa nitrebati si voi doctorii vostri cu ce as putea sa il dau dupa intapaturi, caci Fenistilul e apa de ploaie.
si pentru ca mi s-a mai spus ca trebuie sa strig tare si in gura mare ai mei au 2 camere de inchiriat, si socrii la fel. trebuie doar sa va interesati dinainte caci e posibil sa fie ocupate sau sa aiba programare. Lore daca nu vrei cazare la particulari, Alinuk a fost la o pensiune tare draguta, cu 1.200.000 lei vechi/noapte. La hotel e cam plin, insa va pot da niste maini de ajutor: www.tourismguide.ro/html/orase/Constanta/Mangalia/index.php" target="_blank">1 si www.cazaremangalia.go.ro/" target="_blank">2 si www.ro-cazare.ro/turism/litoral/cazare_mangalia.html" target="_blank">3
s-a trezit piciul si urla de mama focului! Trebuie sa va mai scriu dar nu stiu cand.
despre ziua de ieri cand mai aveam putin sa deschid geamul sa ma arunc in gol, numai sa scap de urletele lui Adam...asta a fost pentru mine, sa nu uit ce am de zis!
Luca Matei - 05.11.2004
nadiutapm spune:
buna fetele,
sa spunem si noi prezent la strigarea catalogului de catre Catalina, si sa raspundem la intrebarile d-nei profesoare![]()
totul e frumos, insa cel mai mult ma topeste cand mananca si se uita in ochii mei si zambeste, sau i-si cauta singura sanul chiar daca e pe burta, ca are ochii mari si expresivi ca a lui tati.
Nu ma asteptam sa avem displazie, si sa fie dependenta de mine.
3. habar nu am ce voi face probabil ii voi mai explica inca o data ca nu se e bine ce face si voi aprecia ca a venit sa i-mi spuna iar ca pedeapsa nu ii voi da voie sa faca ceva ce ii place. oricum teoria e o 
fetelor Eli, Liuda, Aventura, mi-asi fi dorit si eu sa plec la munca pt ca ma plafonez acasa incerc sa fac ceva diferit in fiecare zi, bona nu intra in calcul la scorurile din Buc gen 6-9mil pe luna ce fac ma duc pt 4 mil in plus nu e convenabil soacra e in Pitesti deci iese din calcul iar mama e departe rau, nu i-mi place ca Lidia a devenit dependenta de mine,
Situatie: acum sambata am fost la o nunta, convenisem cu fratele meu ca sta cu ea in conditiile in care Lidia adoarme la 22.00 fara probleme si se mai trezeste pe la 04.30-05.30. Nu exagerez dar fiind alaptata nu mai voia sa dea drumul la san, a adormit cu chiu cu vai am pus-o in patut si cand am inceput sa ma imbrac cine credeti ca statea cu ochii pe pereti, cu greu m-a convins fratele sa plecam, am ajuns la local am sunat nu dormea se frichinea si scancea, pe la 24.00 ma sunat sa-mi zica ca a adormit, iar cand am ajuns acasa la 03.45 statea frate-meu cu ea in brate si lidia dormind ofta ca si cand ar fi plans de mama focului, nu era chip sa o puna in pat ca imediat incepea scandalul deci.....
e innebunita dupa san, biberon nu vrea de nici o culoare, noroc ca mananca bine cu lingurita.
Olita, eu vreau sa o invat cat mai repede nu din cauza ca sa mai poarte pampers ci ca pe la 1.5 ani vreu sa o dau la cresa si alea nu stau sa schimbe la pampersi, ori in alte state duc copii la cresa si de la 3 luni dar....
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Liuda spune:
bai am reenit, am cumparat o tona de mancare... sa vad daca se satura musafirul... acum nici nu stiu de ce sa ma apuc.
Ylilimic - te admir si sa stii ca imi dau seama cat de greu este, insa cu toate astea incerci sa faci un pic de timp si pentru tine, chiar si prin perzenta ta aici. Eu ziceam de altceva, am auzit alte "pareri" cum ar trebui sa fie o mama adevarata si prin deductie am inteles ca eu nu sant nici inclusa (de acele persoane) in lista de mame, nu si adevarate. Si exact asta mi s-a reprosat - ca traiesc si pentru mine. o mama adevarata 2 ani nu traieste... exista doar pentru copil, sa numere mililitri, kktii, ciupiturile, zgaraiturile... Ce aia mare, munca, plimbare? acasa ca ai copil! Si aici nu sant de acord. Asa ca azi chiar am avut ocazia sa trimit pe cineva la plimbare... cum vrei la mare si lasi fata acasa? Da! ca plec si eu 3 zile sa stau pe plaja fara sa ma macine gandul ca in 20 de minute tre sa ma car la hotel sa fac cerealele... La care raspuns - eu nu asi putea asa ceva, o mama nu isi lasa copilul de nici un an singur! Eu ca ca o mama nu te inteleg, dar poate eu imi iubesc copilul mult ! (adica se sugera ca eu nu am sentimente fata de copilul meu!)Asa ca am trimis-o undeva...
hai ca am plecat la treaba
revin