*** LA REDOUTE (45)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor. Acum cateva zile i-am trimis si eu un mail lui Cristine sa o intreb de sanatate....
Asta e mailul trimis...

Bonjour,

J'habite en Roumanie et j'ai commandé plusieurs fois sur votre site et mes colis sont bien arrivés. je voudrais toujours commander mais auparavant je voudrais savoir si vous livrez toujours en roumanie. J'assumerais le risque des commndes on line non-reçues dans le cas ou vous porrez prouver que les colis on été evoyés et ds le cas échéant je ne demanderais pas à être dédommagée.

J'ai connaissance que certains colis ne sont pas arrivés à destinationet c'est pourquoi je vous envoie ce mail.La Roumanie est, elle aussi, membre de l'UE et il serait correct que les citoyens roumains aient les mêmes droitsque tous les autres ressortissants de l'UE.
Au nom de tous les clients de Roumanie qui ont commandé et n'ont jamais eu des problèmes pour recevoir leurs colis on vous prie de ne pas prendre une décision si radicale et de les laisser profiter encore de toutes les offres que votre site offre.

Je vous remercie d'avance de votre comprehension et en attendant votre réponse, veuillez agréer Monsieur, Madame, mes salutations les plus respectueuses.

si iacata ca a sosit si raspunsul.....

Madame,
Je comprends parfaitement votre mécontentement. Pour le moment, nos envois en Roumanie sont interrompus. J'ai toutefois transmis vos remarques à notre Direction Internationale.
Je vous remercie de votre compréhension.

Christine
Relation Clients

acu fiecare intelege ce vrea.....sau cum vrea....
O seara buna tuturor.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lorenza mie mi-a spus de la ING ca am dreptul sa refuz plata prin cec si sa le cer LR-ului refund pe card. Daca LR-ul ma refuza, preia negocierile ING-ul.

Cu reclamatiile, va inteleg pe cele care le faceti dar eu am alte prioritati unde sa-mi canalizez energiile in perioada asta, si nici nu ma simt atat de afectata de treaba asta. Ce-i drept am si o paguba mica (40 EUR), mie mi-au raspuns la mailuri, m-au anuntat, chit ca cu intarziere...

Mergi la inceput

Lavi... dar eu nu am facut nici o reclamatie.... ca nu am nici o paguba la ei ... ci numai vroiam sa stiu care-i situatiunea cu livratul la noi.... .
Iar cu rugatul de a trimite in Romania , vezi Doamne ca sunt de acord sa platesc mai mult numai sa-mi dea voie sa comand de la ei... cu ploconitul la ei nici eu nu sunt de acord... ca haine sunt si in Romania frate. Cum am trait pana acum fara LR .... pot si de-acum inainte.Ce-i drept imi placeau mult hainutele pt copii... dar daca s-a inchis pravalia... asta e... viata merge inainte si fara ei.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by madau
Giova eu am comandat de la Quelle. A venit cam in 2 sapt cu comanda. Dar macar acolo stau linistita, ca suna inainte sa vada daca esti acasa, etc

La mine a durat mai mult de o luna livrarea si nu m-a sunat nimeni de la ei. Dar probabil depinde de valoarea comenzii, eu comandasem niste stelute fosforescente de vreo 30 si ceva de RON. Acum o sa plasez si eu o comanda mai mare.

Alina de Mara

Mergi la inceput

gabitaco eu am scris inainte sa citesc mesajul tau.
Asa-i, si mie imi plac hainutele de copii de la ei dar acum ce sa facem, n-om tine copiii dezbracati daca ei nu mai vor sa ne vanda.

Mergi la inceput

lavi

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Aissa , tie cand ti-au trimis cec, te-ai trezit cu el in cutia postala? S-au a venit ca si scrisoare recoamandata? Cam cat ai pierdut?, ca bani?

Eu regret faputul ca nu mai livreaza in RO si chiar as fi dispusa sa platesc putin mai mult dar sa fiu sigura ca-mi ajung produsele. Si cred ca e dreptul nostru sa ne cerem banii ca nu e legal sa ii trimita cand au ei chef.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Seara Buna!

Poate sa-mi dea si mie cineva adresa d-lui director de vanzari sau nu mai stiu ce functie avea sa-i scriu si eu?
As incerca sa le sugerez sa lucreze cu cineva FAN CURIER,PRIORI POSTsau o alta societate cum lucreaza si Quelle,poate macar el va intelege si putem continua sa shopingam de la ei.
Se poate ?Voi ce spuneti?
Nu mai siu cine avea adresa,dar as vrea sa scriu si eu acolo.Poate omul ala ne va asculta totusi.

Monikka

Mergi la inceput

Monica cred ca asta e nenea Lr misteriosul... decare scrie Saddie
http://www.linternaute.com/acheter/interview/laredoute/frederic-obala.shtml

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Incearca si tu: fobala@redoute.fr si obala@redoute.fr ; una din ele o fi buna.

Mergi la inceput