*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 7
madau spune:
Io n-am primit nici acum raspuns la mailul meu
Giova eu am comandat de la Quelle. A venit cam in 2 sapt cu comanda. Dar macar acolo stau linistita, ca suna inainte sa vada daca esti acasa, etc
Taniuk haioasa hainuta aia, n-am apucat sa ma uit la preturi...merita?
Cat despre treaba cu catalogul LR
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Azi ii scriu si eu tipei de la Pro Tv va o va contacta Aissa.E bine Aissa,ce zici.Eu am mai primit un raspuns azi la Mail-ul meu catre LR.
Aissa eu cum sa te ajut?Daca ai tu o imprimanta eu retrimit raspunsurile lor catre tine si daca poti tu sa le scoti la Imprimanta mai constituie o dovada in plus.
Nu vreau sa crezi ca fac abuz dar altfel cum sa te ajut?Sunt prea departe.Si azi am lucrat pana acum 15 min.
Daca pot face ceva spune-mi te rog si fac.
Monikka
Bratu Monica spune:
Eu cred ca ,daca insistam presa ,Pro Tv -ul poate-i vor determina pe cei de la LR sa nu opreasca livrarile definitiv.
In fond eu asta as vrea.prefer sa platesc ceva in plus dar sa pot continua sa comand.
Nu-mi spuneti de catalog ca ma impusc!
Monikka
claujro spune:
Eu luni lipsesc, ma duc sa-i duc pe copii la Eforie. Insa sunt de acord sa vin la intalnire oricand, saptamana viitoare.
Bratu Monica spune:
Aissa,
daca esti pe aici,as avea nevoie de nr tau te tel,adresa mail etc sa le transmit d-nei pro Tv.Da-mi un semn dte rog cand esti pe mess.
Monikka
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Si acum o ipoteza: nu cumva tutele astea au pecat in vacanta si au lasat tehnicienii sa suprime Ro din lista, aia or fi sters cu totul conturiel noastre si acum idiotii s-or chinui (sambata inclusiv) sa refaca baza de date ca sa stie ce dracu sa dea inapoi? Pt ca repet, cand ma conversam cu Sabine, instant anula comanda, trimitea cecul care sosea in maxim 5 zile. Asa ca mi-e greu sa inteleg ce altceva (decat lipsa datelor necesare) ii face sa intarzie atat rambursarea!!!
aissa esti TARE! Si eu cred ca n-ar fi exclus sa ai dreptate!!!
Oricum pot sa afle vazand ce bani le-au intrat de pe carduri, nu cred ca or fi intr-un singur loc toate datele alea!!!
SAU, varianta mai buna e ca le-au mutat in alta baza de date dar inca n-au scris softul prin care tipele sa poata intra sa citeasca ce comenzi am avut, sa le marcheze ca rambursate pe cele pe care le ramburseaza, etc. Asta-i varianta optimista.
----------------------
Eu nu va inteleg demersurile:
-pe de o parte scrieti o scrisoare managementului prin care ii rugati frumos "facem orice numai sa putem comanda din nou" = platim taxe mai mari de transport
-pe de alta parte vreti sa-i reclamati/discreditati la OPC, ProTV, forumuri romanesti si straine, etc.
Eu cred ca se poate afla pana la urma ca aceleasi persoane sunt implicate in ambele demersuri: rugaminti/reclamatii.
Fara suparare, dar eu nu ma raliez la niciunul dintre ele. Nu ma vad in postura de a RUGA un comerciant sa-mi VANDA ceva (decat daca ar atarna viata sau sanatatea cuiva de asta) si nici nu simt nevoia sa-i reclam sau sa-i discreditez. Cred ca, intr-un fel sau altul ne vom recupera banii.
lavi02 spune:
Tania fain site-ul MylittleCorner!
Preturile, la reduceri, nu-s chiar asa mari
Ce-mi place fustita asta! (de fetite)
http://www.mylittlecorner.co.uk/centerpomme-framboisebrsummer-2007brprint-skirt-p-3591.html
Vad ca au si din sezoane trecute, la reduceri
Bine, nu-s reduceri la la LR, dar tot e ceva.
Si setul asta imi place, dar nu-mi dau seama ce masura este:
http://www.mylittlecorner.co.uk/centerjen-jenbrwinter-0607brmoniquebrwrap-p-2159.html
vl-ad spune:
Vi-am mai spus ca acum cateva zile am trimis un mail catre Cristine in care o intrebam daca in viitor vom mai putea comanda de la ei si ea mi-a raspuns :
Je confirme le fait que La Redoute a arrêté pour le moment les envois en Roumanie.
Notre service informatique fait le nécessaire pour supprimer la Roumanie de la liste des pays sur internet.
Je regrette autant que vous cette décision.
Je vous remercie de votre compréhension.
Christine
Relation Clients
Jasmin mi-a sugerat sa ii dau un reply cu urmatoarele intrebari:
"La Redoute a arrêté pour le moment les envois en Roumanie?
Ca veut dire que c’est possible a l’avenir de recommencer les envois vers la Roumanie?"
Azi am primit urmatorul raspuns de la ea:
Bonjour,
Je ne peux répondre à cette question pour le moment.
Merci de votre compréhension.
Christine
Relation Clients
Eu cred ca ceva se intampla acolo , pana acum erau foarte sigure(Sabine si Cristine) ca nu vor mai livra in RO , iar acum nu mai poate sa imi raspunda la intrebare.
Eu inca mai sper ca peste ceva vreme se vor razgandi si vom putea iarasi sa comandam de la ei.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Lorenza spune:
Partea cu rugatul mi se pare si mie degradanta,mai alea acum privind in urma cum am fost tratate,si sanse de a se realiza asta,nu sunt,oricat ne-am dori asta,dar restul e ok,adica ei isi permit sa ne supuna la tot felul de umilinte si noi sa n-avem nicio reactie de respingere?Si inca ceva,rambursarea lor se lasa cu suportarea de catre noi a comisioanelor,ceea ce in cazul de fata cand nu e vorba de colete pierdute,cred ca deja e prea mult de suportat,chiar am merita si o despagubire.
Giova spune:
Mersi Madau.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">