*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 6
croco21 spune:
Buna,
Am lipsit cateva zile, abia acum o ora m-am intors si eu din Molodva si prima mea grija a fost sa vad daca am ceva mailuri de la Cristine. N-am decat unul:
Hello,
I really understand your dissatisfaction and I apologize for all the inconveniences.
I can't give you more information for the moment because all the files are blocked. We are working on it. I reassure you : we will reimburse as soon as possible.
Thank you for your patience.
Christine
Relation Clients
Asta e, n-am ce-i face, maine noapte plec in vacanta, sper ca la intoarcere sa primesc vesti ceva mai bune de la ei. Va pup si ma apuc sa citesc din urma, sa vad ce-am pierdut.
Croco
tania-z spune:
Mai, dar Christine asta e chiar nesimtita!!
Am primit si eu raspuns la mailul trimis in 6 August (deci dupa 2 saptamani), in care imi spune, senina, ca cica sigur am primit un mail prin care am fost anuntata de anulari.
Acum ce face cu textele astea, incearca sa se scoata, cum ca ea sau altcineva a anuntat, deci nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase!
Dear Madam,
I advice you that we stopped all sendings to Romania. I suppose you received a mail in the meantime. All the orders were cancelled. I can not check your orders for the moment because we have a technical problem with the files of our Romanian customers.It should be solved for the beginning of next week. Then we will start reimbursing all cancelled orders.
I apologize for all the inconveniences and I thank you for your understanding and patience.
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
Apropo de faza asta de tot...cu "banuiesc ca ati primit pana acum un mail in care...bla bla" eu cred ca le-a luat ala/aia cu care a vb saddie la intrebari si acum tipele de la relatii cu publicul incearca sa se scoata. Ca doar si cel/cea cu care a corespondat saddie era mirat(a) ca nu am fost anuntati de stoparea livrarilor.
Si am o nedumeriere: astia lucreaza sambata????????
claujro spune:
Am verificat acum mailul si am gasit raspuns la mailul meu din 8 august! Primul pe care-l primesc pana acum de la ei!!!!!
Dear Madam,
I can not give you any details about your order for the moment because we have a technical problem with the files of our Romanian customers.
However I advice you that we stopped sendings to Romania. Most of orders of July were cancelled. We will reimburse all cancelled orders as soon as possible.
I apologize for all the inconveniences and I thank you for your understanding.
Cordialement.
Christine,
claujro spune:
Mi-am comandat azi fusta www.tarafashion.ro/romana/products/47836/fusta-model-4163-maternity-fuste-card-bancar/" target="_blank">asta pt ca aveam un cupon de cadouri de 20 RON si in plus au si transport gratuit acum. Am vre-o 2 perechi de sandalute bej/crem si m-am gandit ca merge...Ce ziceti?
andre_ea spune:
Ghici ce am gasit eu acum inghesuit in cutia postala? Un catalog LR toamna-iarna.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by claujro
Mi-am comandat azi fusta www.tarafashion.ro/romana/products/47836/fusta-model-4163-maternity-fuste-card-bancar/" target="_blank">asta pt ca aveam un cupon de cadouri de 20 RON si in plus au si transport gratuit acum. Am vre-o 2 perechi de sandalute bej/crem si m-am gandit ca merge...Ce ziceti?
Arata bine. Sa ne spui cum e cand vine. Poate pui si o poza.
Delu Prichindelu'
claujro spune:
Ce sa zic de catalog...e de rasu' plansu'...
Tot ce am luat de la Tara a fost ok. Ca si calitate a materialelor si croielii. Numai ca sunt cam scumpi si i-am abandonat in favoarea LR.
aissa spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Ghici ce am gasit eu acum inghesuit in cutia postala? Un catalog LR toamna-iarna.
Delu Prichindelu'
Ciudat...ca ziceau ca nu ne trimit ca nu mai putem oricum comanda. Al dracu' catalog a fost "scapat" la expeditie, coletul platit insa ciu-ciu!
Si acum o ipoteza: nu cumva tutele astea au pecat in vacanta si au lasat tehnicienii sa suprime Ro din lista, aia or fi sters cu totul conturiel noastre si acum idiotii s-or chinui (sambata inclusiv) sa refaca baza de date ca sa stie ce dracu sa dea inapoi? Pt ca repet, cand ma conversam cu Sabine, instant anula comanda, trimitea cecul care sosea in maxim 5 zile. Asa ca mi-e greu sa inteleg ce altceva (decat lipsa datelor necesare) ii face sa intarzie atat rambursarea!!!
PS: nu mi-a mers netul pana acum asa ca n-am apucat sa ii scriu tipei de la Pro. Diseara sau maine sper sa reusesc sa scriu ceva. As fi vrut tare mult insa sa nu fiu singura, mai ales ca vad ca primiti ceva mailuri si cele care pana acum nu erau avertizate.
Giova spune:
nu stiu...sunt nesimtiti, oricum.
le voi scrie si eu un mail de doamne ajuta, pe mine nu m-au anuntat deloc, asa ca eu astept coletul.
Cine a comandat la Quelle? in cat timp vine comanda?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">